Plan bezichtigingBel makelaar

Jonge Hagen 9

Verkocht
Excellent
Mheer
€ 620.000 k.k.
1245
 m²
176
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland en op 10 autominuten van het bourgondische Maastricht, bieden wij deze riante vrijstaande woning aan gelegen op een ruim perceel van 1.245 m².
De woning verkeert in een keurige staat van onderhoud en beschikt o.a. over 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime woonkamer, garage, souterrain en te renoveren zwembadruimte (volop andere gebruiksmogelijkheden zoals sportruimte, atelier, kantoor aan huis e.d.)
Het ruime en groenrijke perceel biedt veel privacy en een leuk dorpsuitzicht op de Duivenstraat (beschermd dorpsgezicht).

Algemeen:
Bouwjaar: 1973
Inhoud: 1.115 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 176 m²
Overige inpandige ruimte: 144 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 70 m²
Perceeloppervlakte: 1.245 m²
Aanvaarding: najaar 2023 / in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: uitgebreide groepenkast aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: hardhouten kozijnen
Isolatie: dubbele beglazing, vloer-, dak- en gevelisolatie

Installaties:
Centrale verwarming: Nefit Ecomline HR, eigendom (bouwjaar 2005)
Warm water voorziening: via cv-installatie

Indeling:

• Kelder
Vanuit de entree te bereiken. Portaal van waaruit toegang is tot 3 ruimtes. Kelderruimte 1 betreft een ruime bergruimte, alwaar de pomp voor het zwembad geplaatst is. Tevens biedt deze ruimte toegang tot de kruipruimte en het (te renoveren) binnenzwembad. De ruimte met het zwembad is voorzien van een douche en dubbele schuifpuien welke zorgen voor veel lichtinval en een goede verbinding met de tuin. Deze ruimte leent zich met uitstek voor andere gebruiksdoeleinden, te denken valt aan een sportruimte, atelier, kantoor aan huis e.d.

De 2e ruimte betreft de cv-ruimte alwaar de cv-installatie van de woning en de verwarmingsketel van het zwembad geplaatst zijn. De laatste ruimte is een voorraad/bergruimte.

De gehele kelder is voorzien van een tegelvloer.
• Begane grond
Ruime en representatieve entree met garderobe, meterkast en betegelde toiletruimte voorzien van fonteintje en mechanische ventilatie. Slaapkamer 1 bevindt zich op de begane grond en biedt middels de schuifpui toegang tot de tuin. Vanuit deze slaapkamer is de betegelde badkamer te bereiken welke voorzien is van een whirlpool en dubbele vaste wastafel in een meubel. De naastgelegen bijkeuken/wasruimte met aansluiting voor witgoedapparatuur is zowel vanuit de badkamer als vanuit de keuken toegankelijk.
Het woongedeelte bestaat uit een royale L-vormige woonkamer met gashaard en toegang tot de tuin middels een schuifpui. De woonkamer is voorzien van een mooie marmeren plavuizenvloer. De vele ramen in de woonkamer zorgen voor veel lichtinval en zicht op de goed onderhouden tuin. Loopt u verder door de woning, dan komt u uit in de gesloten keukenruimte met toegang tot de tuin en voorzien van een inbouwkeuken in hoekopstelling met 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, gootsteen, vaatwasser, koelkast en combi-oven/magnetron. De entree en keuken zijn voorzien van een Noorse leistenen vloer.

Vanuit de entree is er ook toegang tot de garage, welke voorzien is van een hardhouten poort, vaste wastafel, tegelvloer en toegangsdeur tot de tuin.

• 1e verdieping
Overloop met vide van waaruit de 2 riante slaapkamers en de badkamer te bereiken zijn. Beide slaapkamers hebben veel lichtinval en bergruimte middels de vaste kastenwanden aan 2 zijdes. De 2e badkamer is voorzien van een veluxraam, toilet, wandradiator, vaste wastafel in een meubel, inloopdouche en een vaste kastenwand.

Tuin:
De woning is rondom voorzien van een mooie aangeplante tuin waar u op diverse plekken kunt genieten van de zon, of juist de schaduw kunt opzoeken. Vanuit de woonkamer betreedt u de overkapping, waar zich ook een buitenhaard bevindt. Verder biedt de tuin 2 vijverpartijen, enkele terrassen, een gazon, houten berging en een achterom. Middels de dubbele schuifpui is ook het zwembad vanuit de tuin te bereiken. Dit alles samen in combinatie met de hogere ligging en de begroeiing rondom, zorgt voor een prettige en sfeervolle tuin met veel privacy.

Ligging:
Mheer is gunstig gelegen in het Heuvelland met uitstekende verbindingen richting Maastricht, Heerlen en Aken. Waarbij dit ook bij forenzen geliefde kerkdorp Mheer (gemeente Eijsden-Margraten) alle rust biedt in een natuurrijke woonomgeving. Dit typisch heuvellanddorp met zijn vakwerkhuizen, hoeves en landerijen kent in de directe omgeving diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoersmogelijkheden, sport- en andere vrije tijdsfaciliteiten.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043 30 30 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
176
Perceeloppervlakte
1245
Inhoud
1115
Bouwjaar
1973
Extra ruimte
144
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (043 - 303 01 17) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object