Plan bezichtigingBel makelaar

Pater Taksweg 2

Verkocht
Excellent
Rijsbergen
€ 875.000 k.k.
6065
 m²
155
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Heerlijk rustig & landelijk wonen in het mooie Rijsbergen? Lees snel verder! 



Op een schitterende locatie op een perceel van 6.068 m² staat deze ruime vrijstaande woning met vrijstaande multifunctionele schuur onderverdeeld in een garage en tuinkamer met overkapping. Op loopafstand sta je in het mooie natuurgebied de Pannenhoef en golfpark “de Turfvaert”. Maar ook op steenworp afstand van natuurgebied de “Vloeiweide”. Binnen slechts 5 minuten met de auto is de gezellige dorpskern van Rijsbergen bereikbaar. Ook het bruisende Breda en het gezellige Etten-Leur zijn op 10 autominuten bereikbaar.



Dankzij de aanwezigheid van een slaap– en badkamer op de begane grond is deze woning levensloopbestendig. Verder beschikt de woning over een sfeervolle en lichte living, een open keuken, een praktische wasruimte, toiletruimte en een tweetal grote slaapkamers met bergruimte op de eerste verdieping. De garage is de ideale ruimte voor de hobby-/klusliefhebber en de multifunctionele tuinkamer leent zich ook uitstekend als bijv. extra woonkamer, chill ruimte voor kinderen, atelier of kantoor aan huis. Door de aanwezigheid van de sfeervolle houtkachel is het hier altijd fijn verblijven. De tuinkamer heeft openslaande tuindeuren en is uitgebreid met een grote overkapping waar je heerlijk geniet van het mooie uitzicht en prachtig aangelegde tuin. Dankzij de 25 zonnepanelen wordt in aanzienlijke mate in de elektriciteitsbehoeften voorzien. 



Je geniet hier in alle rust, ruimte en 100 % privacy van het buitenleven. Er zijn diverse terrassen gecreëerd waardoor er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te  vinden is. Het fruit pluk je uit je eigen fruitboomgaard! En uniek genoeg beschikt deze tuin ook nog eens over een echte Jeu de boules baan. Het blijvende prachtige vrije uitzicht aan de achterzijde verveelt nooit. Dit is dé ultieme plek voor de natuurliefhebber!



Meer informatie? Download de brochure bovenaan deze pagina en/of informeer bij de makelaar. 

Kenmerken

Woonoppervlakte
155
Perceeloppervlakte
6065
Inhoud
525
Bouwjaar
1969
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Zonneboiler
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object