Plan bezichtigingBel makelaar

Oranjesingel 23

Verkocht
Excellent
Beek
€ 660.000 k.k.
7005
 m²
161
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

De perfecte combinatie van wonen in een (kind)vriendelijke buurt maar toch landelijk aan de rand van Beek.
In het geliefde dorp Beek, voorzien van alle faciliteiten bevindt zich deze ruime en degelijk gebouwde woning. De woning is aan de achterzijde vrij gelegen op een perceel van 7.005 m² en is hiermee een droom voor diegene die ruimte om zich heen zoekt. Het perceel is uiterst geschikt voor het houden van paarden en/of (klein)vee.
Om een juiste indruk te hebben van dit object is een bezichtiging wenselijk. Bent u na het doornemen van de verkoopinformatie net zo enthousiast als wij? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens!

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1989
Inhoud: ca. 698 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 161 m²
Perceeloppervlakte: 0.70.05 ha. (7.005 m²)
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: meterkast met schakelautomaten
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: grotendeels hard houten kozijnen bezet met dubbel glas en gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas.
Beveiliging: alarm installatie aanwezig
Energielabel: C

Installaties:
Centrale verwarming: middels CV-combi ketel (type: ecoTEC plus)
Warm water voorziening: middels Cv-ketel.

Algemeen
Begane grond
De ontvangsthal is voorzien van een trap met toegang tot de eerste etage, een volledige meterkast, een toiletruimte met fontein en verschaft toegang tot de woonkamer met open keuken. De woonkamer en keuken zijn betegeld en genieten van veel lichtinval door de grote raampartijen. Verwarming geschiedt middels vloerverwarming. De open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur te weten: koelkast, vaatwasser, gasfornuis, oven, wasemkap en dubbele gootsteen.

Via de keuken heeft u toegang tot de praktische bijkeuken, voorzien van een keukenblok en witgoedaansluitingen. Aangrenzend gelegen treft u de ruime betegelde garage (ca. 10 m bij 3,40 m)


Eerste verdieping en tweede verdieping
Via de vaste houten trap bereikt u de eerste verdieping met daaraan gelegen drie slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 22 m², 10 m² en 10 m² groot.
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, voldoende kastruimte en een dubbele wastafel.
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is thans in gebruik als opslagruimte. De mogelijkheid bestaat om hier een extra slaapkamer te realiseren.

Tuin
De fraai aangelegde tuin is een plek waar u optimaal kunt genieten. Doordat de woning rondom vrij is gelegen, geniet u hier van optimale privacy. De tuin is georiënteerd op het zuiden en de plek waar u volledig tot rust kunt komen. De sfeervolle tuin is goed onderhouden. Aangrenzend aan de woning is een terras aangelegd met overkapping.

Huisweide en opstallen
Aangrenzend aan de ruime tuin ligt de huisweide. De huisweide is vlak gelegen, goed afgerasterd en ontsloten aan de Siekendaalstraat en een veldweg (Meenkuil). Verder is de huisweide aangeplant met een aantal bomen die zorgen voor voldoende schaduwplekken. De stal heeft een oppervlakte van ca. 28 m² en is thans ingericht voor het huisvesten van
2 paarden. In de stal is een elektra- en wateraansluiting aanwezig.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Kern Beek' van de gemeente Beek. Binnen dit bestemmingsplan heeft de woning de bestemming 'wonen’ toegekend gekregen.
Het overige gedeelte valt onder het bestemmingsplan 'Buitengebied Beek' en heeft de bestemming 'agrarische met waarden – landschap tevens Kernrandzone' toegekend gekregen.

Ligging en het gebied
Beek is een gewilde woonplek, centraal gelegen nabij diverse uitvalswegen (waaronder de A2 en A76), maar ook op een steenworp afstand van prachtige natuur, zoals het nabijgelegen Kelmonderbos. Bovendien bevinden winkelvoorzieningen en scholen zich op loop-/fietsafstand. De buurt kan worden omschreven als rustig en kindvriendelijk, met een speeltuin om de hoek.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Beek, sectie G, nummers 1779, 1784, 1883 en 1895, tezamen ter grootte van ca. 0.70.05 ha. (7.005 m²).

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met kantoor te Ubachsberg (Voerendaal).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
161
Perceeloppervlakte
7005
Inhoud
700
Bouwjaar
1989
Extra ruimte
34
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object