Plan bezichtigingBel makelaar

Schenskenweg 45

Verkocht
Excellent
Koningslust
€ 645.000 k.k.
20777
 m²
135
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wow! Geheel vrij in het groen en natuurschoon ligt deze vrijstaande woning met vrijstaande loods met paardenstallen op een perceel van ruim 20.000m².
Het geheel is gelegen recht tegenover het prachtige natuurgebied Vlakbroek en is een ideale locatie voor de paarden- en/of dierenliefhebber.
De woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, waarvan één op de begane grond, een serre én een terrasoverkapping met vrij uitzicht over eigen perceel. De keuken en badkamer zijn vernieuwd in 2019. Verder beschikt de woning over 14 zonnepanelen.

Indeling:
Begane grond:
Via de voordeur kom je in de ruime hal. De hal geeft toegang tot de woonkamer en de keuken. Tevens bevindt zich hier de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast. De knusse woonkamer van 26m² heeft grote raampartijen waarbij je aan de voorzijde prachtig uitkijkt op natuurgebied Vlakbroek. In de woonkamer is een authentieke schouw met rookkanaal voor een houtkachel aanwezig.
De gesloten keuken heeft een mooie keukeninrichting met landelijke uitstraling (vernieuwd in 2019). De keukeninrichting is opgesteld in twee delen en is voorzien van een vaatwasser, inductie kookplaat, combimagnetron, oven en een koelkast. Vanuit de keuken kun je naar een betegelde doucheruimte welke voorzien is van een douche en een wastafel. Tevens kun je vanuit de keuken, via een portaal, naar een toiletruimte en naar de bijkeuken. In de bijkeuken is de wasmachineaansluiting, een wastafel en de opstelling van de c.v.-ketel (bouwjaar circa 2010). De serre aan de achterzijde is later aangebouwd en is circa 17m² groot. De ruimte heeft veel lichtinval en mooi uitzicht.
Aan de achterzijde is een heerlijke terrasoverkapping aangebouwd waar het op vele momenten van de dag heerlijk toeven is.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereik je de overloop op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. De badkamer van zo'n 10 m² is in 2019 gerealiseerd en is voorzien van een inloopdouche, zwevend closet, wastafel met meubel en vloerverwarming (welke nog wel aangesloten moet worden). De slaapkamers zijn circa 9m², 11m² en 12m² groot en zijn voorzien van vloerbedekking en laminaat. Een van de slaapkamers heeft een wastafel en toegang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
De ruime bergzolder is te bereiken via een vaste trap in één van de slaapkamers.

Bijgebouw:
Links naast de woning ligt het vrijstaande bijgebouw. Deze bestaat uit twee garages, drie paardenstallen en een open opslagruimte. De garagedeuren zijn, evenals het dak, vernieuwd. De garage(s) kunnen uiteraard ook prima dienst doen als werkplaats of hobbyruimte. Boven de garage vind je nog een praktische bergzolder.

Tuin en weiland:
Aan de achterzijde van de woning is een gazon gelegen. Het overgrote merendeel van het perceel van ruim 2 hectare is echter ingericht voor de paardenhobby. Zo zijn er diverse weilanden, een buitenbak en een schuilgelegenheid. Het geheel is volledig omheind met een hekwerk met aan de voorzijde een afsluitbare poort.

Bijzonderheden:
- de bestemming van het object is deels "wonen" en deels "agrarisch".
- er zijn 14 zonnepanelen aanwezig geplaatst in januari 2019 (25 jaar garantie).
- de woning heeft dakisolatie en grotendeels HR-glas.

Ligging:
De woning is gelegen in het buitengebied van Koningslust. Koningslust is een dorp van ruim 1.250 inwoners en is gelegen in de gemeente Peel en Maas. Koningslust beschikt over een eigen basisschool en enkele verenigingen.
De oprit naar de A67, met prima aansluitingen op de A2 en A73, is op enkele autominuten afstand gelegen van de woning. Op circa 3 kilometer afstand is de kern van het dorp Panningen gelegen. Panningen vervult een regiofunctie voor wat betreft winkels en onderwijs. In Panningen zijn onder andere een binnenzwembad, een school voor voortgezet onderwijs, een bibliotheek, bioscoop en een theater aanwezig. In het centrum vindt u een gevarieerd en uitgebreid winkelaanbod, een grote bouwmarkt en diverse zorgvoorzieningen (huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, hospice, dependance ziekenhuis etc.).

Kenmerken

Woonoppervlakte
135
Perceeloppervlakte
20777
Inhoud
530
Bouwjaar
1972
Extra ruimte
12
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (077-2083166) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object