Plan bezichtigingBel makelaar

Van Akenweg 87

Verkocht
Excellent
Maastricht
€ 1.100.000 k.k.
1033
 m²
206
 m²
Woonboerderij
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

In Oud-Caberg bieden wij deze zeer unieke, landelijke woning op een prachtig perceel van liefst 1.033 m² aan. Een exclusieve kans voor wie opzoek is naar een moderne woning met historische en Rijks monumentale waarde. Hier geniet u van optimale privacy.



De voormalige schuur van de carréboerderij is volledig gerenoveerd en verbouwd tot een ware droomwoning en ademt karakter, kwaliteit en sfeer.



De woning is voorzien van een prachtige leefruimte bestaand uit de woonkamer en open keuken, 4 slaapkamers, een luxe badkamer en een ruime garage met voldoende bergruimte.



Een echte pré van deze exclusieve woning is de riante, zeer groene tuin met oprit en achterom. Hier kunt u genieten van de natuur in uw eigen tuin en uw kinderen zorgeloos laten spelen. Heeft u de wens om dieren aan huis te houden? Ook dat is absoluut mogelijk in deze prachtige tuin.



Oud-Caberg is een aantrekkelijke en rustige buurt. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen en groene weiden in de direct omgeving. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Maastricht en loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden. België is op een steenworp afstand gelegen.



INDELING



Toegang woning

U bereikt de woning door de oprit met kiezelsteen te volgen. Aan het eind bereikt u de voordeur van deze prachtige en landelijke woning.



Begane grond

U wordt ontvangen in de indrukwekkende hal waar de open wenteltrap en de voormalige inrijpoort u direct opvallen. In deze prachtige ontvangstruimte van ca. 9 m hoog wordt direct de stijl van deze woning benadrukt: warm, ruim, natuurlijk en landelijk.



Parterre vindt u een gastentoilet, de berging met aansluitende garage, de meterkast en de open leefruimte van liefst 69 m².



De sfeervolle woonkamer geniet van veel lichtinval, een knusse gashaard en staat in directe verbinding met de sfeervolle open leef keuken. De leef keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met o.a. combi-heteluchtoven, stoomoven, een vaatwasser op werkhoogte en een kookeiland met 4 pits inductie kookplaat en geïntegreerde afzuigkap.



In de keuken is een gezellige nis gecreëerd met zitruimte. Tevens is er middels openslaande deuren toegang tot het terras en de prachtige tuin.



Eerste verdieping

De mooie houten wenteltrap leidt naar de eerste verdieping waar de karakteristieke houten balken het voormalige schuurkarakter van de woning accentueren. De vide zorgt voor veel natuurlijk licht en een gevoel van ruimte.



Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over 4 fijne slaapkamers, de luxe badkamer en een bergruimte met witgoedvoorziening.



De serene wellness stijl van de badkamer straalt rust uit en is voorzien van alle gemakken zoals een ligbad, inloop (regen)douche met nis, dubbele wastafel en een wandcloset.



Dankzij de Velux-ramen komt er veel licht binnen in de slaapkamers, variërend in grootte van 25, 20, 14 en 11 m². De master bedroom bevindt zich naast de badkamer en biedt uitzicht op de prachtige, groene tuin met fruitbomen.



Garage

De woning is voorzien van een inpandige garage van ruim 35 m². Ideaal voor het stallen van uw fietsen, auto of het creëren van een werkplaats.



Exterieur

De prachtige tuin is bereikbaar via openslaande deuren in de woonkamer en leef keuken, maar ook via de inrijpoort aan de voorzijde van de woning.



Deze fraai aangelegde en zeer goed onderhouden tuin is voorzien van een terrasdeel waar u in alle rust van uw ontbijt, lunch of diner kunt genieten. Het iets hoger gelegen tuindeel kenmerkt zich door de sfeervolle beplanting en biedt ruim voldoende ruimte voor een uitgebreide moestuin of eventuele het houden van dieren aan huis.



Wanneer u aan het eind van het gazon plaatsneemt geniet u in alle privacy van het prachtige uitzicht op de charmante, landelijke gevel van deze unieke, Rijks monumentale woning.



Kortom, hier komen luxe en landelijke charme samen. Een ideale combinatie!



Bijzonderheden

- betreft een Rijksmonument en is daarmee vrijgesteld van het energielabel,

- unieke, landelijke woning op een prachtig perceel van liefst 1.033 m²,

- volledig gerenoveerd in 2013 met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen,

- de woning is compleet geïsoleerd,

- er is een video beschikbaar van de verbouwing van de woning van A tot Z,

- authentieke details zijn tijdens de verbouwing behouden,

- parterre volledig voorzien van vloerverwarming, inclusief de ontvangsthal,

- voorzien van een grote inpandige garage,

- ruim perceel met oprit en achterom,

- gelegen op een rustige, landelijke doch centrale locatie op fietsafstand van het oude stadcentrum.



schriftelijkheidsvereiste: ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.



Bent u na het doornemen van de verkoopinformatie net zo enthousiast als wij? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging!

Kenmerken

Woonoppervlakte
206
Perceeloppervlakte
1033
Inhoud
1000
Bouwjaar
1700
Extra ruimte
35
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
740
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (043 - 303 01 17) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object