Plan bezichtigingBel makelaar

Woudseweg 19

Verkocht
Excellent
DEN DUNGEN
€ 889.000 k.k.
1650
 m²
160
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een royaal perceel (1.650 m²) gelegen gerenoveerde vrijstaande villa met bijgebouwen. De villa is in 2017 volledig gerenoveerd. Zowel het in- als exterieur zijn met oog voor detail en geheel in stijl uitgevoerd met gebruik van hoogwaardige materialen.

De vrijstaande villa is op een prachtige idyllische plek in het buitengebied van Den Dungen gesitueerd en omzoomd door groen. Den Dungen is onderdeel van de gemeente Sint-Michielsgestel en beschikt over diverse voorzieningen waaronder basisschool, supermarkt en diverse winkels. Op slechts 10 minuten autorijden en 20 minuten fietsen bevindt zich het bourgondische en bruisende stadscentrum van de Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch. Sint-Michielsgestel met al haar voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen en winkels, is ook op fietsafstand gelegen.

Algemene informatie:
- het volledig geïsoleerde bijgebouw is multifunctioneel. Bijvoorbeeld te verbouwen tot kantoor aan huis of mantelzorgwoning,
- eind 2022 is de begane grond voorzien van een nieuwe vloer te weten een gesealde grindvloer met Terrazzo-look,
- in 2023 is de buitengevel en zijn de kozijnen geschilderd.

Bouwjaar: 1971 en volledig verbouwd in 2016//2017
Isolatie: muur-, vloer-, dakisolatie, dubbel glas
Verwarming: c.v. ketel
Energielabel: C
Perceeloppervlakte: 1.650 m²
Inhoud: ca. 593 m³
Woonoppervlakte: ca. 160 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 2 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 10 m²
Externe bergruimte: ca. 38 m²

Indeling

Begane grond
Overkapte entree met dubbele deur naar de entreehal. Entreehal met vernieuwde meterkast en trapopgang naar de verdieping. De living met open keuken biedt veel lichtinval door de grote raampartijen en openslaande deuren naar de zij- en achtertuin. Ruime keuken met voldoende opbergcapaciteit en inbouwapparatuur, te weten, Amerikaanse koelviescombinatie, vaatwasser, kokend water kraan, voedsel shredder, 6-pits kookstel met oven van La Germania en afzuigkap. De living biedt een sfeervolle haard en maatwerk tv meubel cq. boekenkast. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gesitueerd. Een praktische ruimte met vaste kastenwand en aansluitingen voor de wasmachine en droger. De toiletruimte is aansluitend gesitueerd. De verdiepte kelderkast/ trappenkast biedt extra bergruimte.Middels vlilering extra bergruimte op de zolder.

Eerste verdieping
Middels vaste trap is de verdieping bereikbaar. Een ruime overloop met maatwerk loungebank geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en een complete badkamer. De grootste slaapkamer is tuingericht en biedt een hoog plafond met inbouwspots en vaste kastenwand. De tweede slaapkamer biedt een functionele bergruimte en de derde slaapkamer is uitgerust met een fonteintje. Volledig betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Buitenleven
De privacybiedende tuin rondom de villa is voorzien van gazon, diverse terrassen met sierbestrating, volwassen bomen (notenboom, pruimenbomen, appelbomen, stoofperenboom, olijfwilg, druivenbomen) en borders, een vijver en tuinverlichting. De tuin is voorzien van een bewateringsinstallatie incl. 2 putten. Het overdekte terras biedt verlichting en twee heaters, een fijne plek in de tuin om van de avondzon te genieten. De oprit biedt parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s, er is tevens een carport aanwezig. Aan de voorzijde van de woning is ook een inrit gesitueerd. Ook hier een carport aanwezig, aansluiting een praktische ruime berging voor oa. tuingereedschap.

Bijgebouw
Ruim multifunctioneel bijgebouw met etage en aparte fietsenberging. Het bijgebouw is geïsoleerd en voorzien van water- en elektra aansluiting.

Kenmerken

Woonoppervlakte
160
Perceeloppervlakte
1650
Inhoud
593
Bouwjaar
1971
Extra ruimte
2
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (073-6560591) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object