Plan bezichtigingBel makelaar

IJsselmeerdijk 8

Verkocht
Excellent
Warder
€ 750.000 k.k.
3100
 m²
155
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een werkelijk unieke locatie direct langs het Markermeer, te midden van eindeloze vergezichten over landerijen, ligt deze grote vrijstaande woning op een perceel van 3100 m² waar rust en ruimte heerst. Met aan de achterzijde vaarwater, aan de voorzijde het Markermeer, de grootte en mogelijkheden van het perceel welke gelegen is vlak buiten de lintbebouwing van het gezellige dorp Warder, zal het hier aan het ultieme gevoel van vrijheid en buiten wonen niet ontbreken. Deze plek is de perfecte combinatie van wonen op de ruimte met toch alle voorzieningen, vertier en grote steden op geringe afstand. Het is hier goed leven want Warder wordt niet voor niets het nieuwe villadorp van de randstad genoemd!



De woning herbergt maar liefst 155 m² woonoppervlakte en is gelegen aan rustig vaarwater. Na het beëindigen van het voormalig agrarisch bedrijf zijn de aangebouwde stallen inmiddels gesloopt en worden de overige stallen binnen afzienbare tijd verwijderd. Zo wordt er nog meer ruimte en rust gecreëerd om fantastisch buiten te kunnen wonen want de mogelijkheden die het perceel van 3100 m² biedt zijn immers eindeloos!



In de woning op de parterre een gezellige woonkamer, een woonkeuken voorzien van schouw met houtkachel, een slaapkamer met recente en-suite badkamer. Op de verdieping nog eens drietal prima slaapkamers. Al met al een woning met veel ruimte en mogelijkheden om groots en vrij te kunnen wonen in een fantastisch buitengebied.



De foto’s geven een indruk van de huidige staat edoch gaan de werkzaamheden voort en zal het ter plaatse steeds fraaier worden. Een aantal foto’s geven een impressie van de uiteindelijke staat en de mogelijkheden van het perceel weer.



BIJZONDERHEDEN

- Unieke locatie

- Aan vaarwater gelegen

- Aan het Markermeer en het schelpenstrandje gelegen

- Kavel zal nog exact worden uitgemeten

- Resterende naastgelegen stallen worden geheel gesloopt





Geïnteresseerd in deze unieke buitenkans of meer informatie? Neem dan contact op met Kwantes Makelaardij of Westfries Goed Makelaars.

Kenmerken

Woonoppervlakte
155
Perceeloppervlakte
3100
Inhoud
425
Bouwjaar
1916
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object