Plan bezichtigingBel makelaar

Krimperland 0 ong

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 515.000 v.o.n
596
 m²
160
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een heerlijk rustige plek wordt in dit unieke en zeer kleinschalige nieuwbouw project, aan een autoluwe straat, deze riante woning gebouwd (huidige locatie Kleingouw 178/179). Geheel gasloos en met een hoogwaardige kwaliteit van afwerking perfect voorbereid op de toekomst. De bouw zal aanvangen medio april/mei 2021 en gereed verwacht begin 2022.



Op een perceel van totaal 596 m², met een totaal van ca. 160 m² woonoppervlakte en een inhoud van ca. 580 m³ biedt deze woning behoorlijk leefruimte en daardoor ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Voorzien van alle gemakken, met een grote tuin op het zonnige westen is dit een serieuze buitenkans om in alle rust te kunnen wonen.



In deze fase kunt u vanzelfsprekend nog extra individuele wensen aangeven, welke nog in het ontwerp kunnen worden verwerkt. Op de begane grond een voor-entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang. De woonkamer kan zowel aan de voor- als achterzijde ingericht worden en heeft aan de achterzijde openslaande deuren naar de riante tuin op het zonnige westen. Op de eerste verdieping een overloop, een drietal slaapkamers, een werkkamer en de badkamer. Via een vaste trap is de open tweede verdieping te bereiken.



- De begane grond - op de berging ná - wordt voorzien van vloerverwarming.

- Eerste verdieping wordt tevens voorzien van vloerverwarming en in de badkamer en op zolder wordt er tevens een elektrische radiator geplaatst.

- De wanden (behoudens de meterkast en berging) worden glad afgewerkt en behangklaar opgeleverd.

- Plafonds op de begane grond (behalve de berging) en de gehele eerste verdieping wordt voorzien van spack spuitwerk in een fijne structuur.

- De woning wordt exclusief keuken opgeleverd. De positionering van de keuken kan zowel straat- als tuingericht en biedt u de mogelijkheid hier een echte woonkeuken te realiseren!

- De bijkeuken is via een zij-ingang toegankelijk. Hier is voldoende ruimte voor de wasmachine en/of wasdrogeropstelling.

- Verwarming via een luchtwaterwarmtepomp, merk Mitsubishi YAA 75 kW met 200 liter boiler, welke de warm tapwater bereiding en de verwarming van de woning verzorgd. Deze pomp is in de berging gesitueerd.

- Er worden 2 stuks zonnepanelen geleverd, de plaats en afmetingen van de zonnepanelen zijn indicatief op tekening aangegeven en worden nader uitgewerkt conform de eisen gesteld in de omgevingsvergunning.

- De woning wordt sleutel klaar, inclusief een basis badkamer, basis toilet, nutsvoorzieningen en aansluiting op het riool geleverd.

- De woning zal worden voorzien van karakteristieke accenten, denk aan zinken hemelwaterafvoeren.

- Het binnenschilderwerk, het plaatsen van een keuken, het eventueel aanvullen van grond, het inrichten van de tuin en het plaatsen van een erfafscheiding zijn zaken die u zelf kunt (laten) uitvoeren.



Op aanvraag: technische omschrijving en bouwkundige tekeningen.



Mogelijkheid tot aankoop met Bouwgarant, kosten €. 1.850,-- incl. 21% btw.



Bijzonderheden:

• Gasloos

• Gehele woning voorzien van vloerverwarming

• Extra werkkamer

• Ruime zonnige tuin

• Zinken hemelwaterafvoeren

• Dubbele tuindeuren

• Mechanisch ventilatiesysteem

• Binnendeurkozijnen van hout in stompe uitvoering met massieve boarddeuren

• Vrij indeelbaar

• Start bouw - april/mei 2021

• Oplevering – eind 2021 / begin 2022

• Inhoud: ca. 580 m³

• Woonoppervlakte: ca. 160 m²

• Woonkamer en keuken maar liefst 64 m²

• Bijkeuken ca. 8 m²

• Inpandige bergruimte: ca. 8,5 m²

• Perceeloppervlakte: ca. 596 m²

• Hoogwaardig afwerkingsniveau



Andijk is gelegen aan het prachtige IJsselmeer en strekt zich van Wervershoof tot Enkhuizen, daarmee is Andijk één van de langste lintdorpen van Nederland. Door de vernieuwde N307 ligt Amsterdam op slechts 45 autominuten afstand.

Waterrijk wonen en recreëren is hier dan ook zeker van toepassing. Het dorp beschikt over voldoende daagse voorzieningen zoals o.a. winkels, meerdere basisscholen, kinderopvang, sportfaciliteiten, jachthaven, vakantiepark, openlucht zwembad en recreatiegebied "De Vooroever". Naastgelegen havensteden Medemblik en Enkhuizen dragen zorg voor extra voorzieningen en vertier. Bovenkarspel heeft een groot winkelcentrum en een treinstation. Kortom, Andijk is een fijne thuisbasis om goed te wonen, te werken en te recreëren.

U laat deze kans toch niet voorbij gaan?

Kenmerken

Woonoppervlakte
160
Perceeloppervlakte
596
Inhoud
580
Bouwjaar
2021
Extra ruimte
8
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg
Inhoud tuin
308
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object