Plan bezichtigingBel makelaar

Kleingouw 80

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 750.000 k.k.
695
 m²
173
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Zelden komt er zo’n juweel op de markt! Wat een uitstraling heeft dit huis, een heus New York loft gevoel in Andijk! Van huis tot tuin is hier werkelijk alles nieuw. Alleen ‘de schil’ van deze bijzonder charmante woning is gebleven maar verder is werkelijk alles, maar dan ook alles, de afgelopen twee jaren door professionals herbouwd. Zichtbaar op en top vakmanschap met oog voor kwaliteit, hoogwaardige materialen en details. Ook de ruim bemeten tuin op het zuiden met vrij uitzicht is geheel opnieuw aangelegd en het eindresultaat van het geheel is dan ook om door een ringetje te halen! Bijzonder smaakvol en eigentijds afgewerkt staat deze karakteristieke woning garant voor de perfecte combinatie van privacy, rust, ruimte, comfort, luxe en gemak. Ben je daar naar op zoek? Dan gaat je hart hier sneller van kloppen want dit is nou een plek waar je met trots mag wonen!



Het perceel meet een totaal van 695 m² waarop de woning gunstig staat gesitueerd. Zo rest er een riante en heerlijk zonnige tuin met fantastische vrij uitzicht over landerijen. De ligging is privacyvol en perfect op een goede plek aan de lintbebouwing in het gezellige dorp Andijk. Met het IJsselmeer op loopafstand vind je hier het beste van alles. Tussen de dorpskernen van Andijk en Wervershoof bevinden alle nodige voorzieningen zich nabij.



INDELING

Een korte beschrijving daar de foto’s spreken.

Entree met ruime hal voorzien van garderobe, een enorme spiegel met verlichting, lichtstraat en toilet. De prachtige woonkeuken met luxe kookeiland is voorzien van alle gemakken en biedt uitzicht over de landerijen. Dat wordt gegarandeerd gezellig ontbijten of lange avonden tafelen. De living is een enorm grote open en lichte ruimte en biedt gelegenheid aan meerdere zithoeken. Zelfs de bijkeuken met handgemaakte (opberg) kasten en was en spoelruimte is sfeervol ingericht en van hieruit is de eerste badkamer te bereiken. Hier zijn alle voorbereidingen getroffen (Wedi) maar deze ruimte dient nog afgestyled te worden. Op de verdieping van het voorhuis de ouderslaapkamer met walk-in closet en badkamer en suite. Op de verdieping van het achterhuis nog een tweetal prima slaapkamers. Buiten is het genieten van de prachtige tuin aan water op het zuiden met een fantastisch vrij uitzicht.



BIJZONDERHEDEN

- Geheel vernieuwd/gerenoveerd

- Heerlijke tuin op het zuiden

- Vrij uitzicht voor- en achterzijde

- Voorzien van rolluiken

- Inbraakalarm en brandalarm aangesloten op de meldkamer

- Electrische toegangspoort met intercom

- Rondom beveiligd met maar liefst 7 camera’s

- Keuken met professionele apparatuur, o.a. een vaatwasser die na 2 minuten klaar is

- Vloerverwarming op de gehele begane grond

- Airconditioning in de leefruimte en in de hoofdslaapkamer

- Elektrisch zonnescherm bij terras

- Bestrating met originele oude keien uit de stad Gent – België

- Deurbeslag van Piet Boon

- Twee handgemaakte, zware gietijzeren trappen

- Ruimte voor 2 auto’s op terrein

- Dakafwerking en de handgemaakte dakkappellen met zink afgewerkt



LIGGING

Andijk is een langgerekt lintdorp aan het IJsselmeer en voorziet evenals het naastgelegen dorp Wervershoof in meer dan voldoende basisvoorzieningen zoals supermarkten, bakker, slager, drogisterij, basisscholen, sportfaciliteiten, open lucht zwembad, kapsalons, restaurants, jachthaven en recreatiegebied de Vooroever. Met de fiets is alles goed bereikbaar en extra voorzieningen zijn te vinden op 5 a 10 autominuten (20 fietsminuten) in omliggende havensteden Enkhuizen, Medemblik en niet te vergeten winkelcentrum het Streekhof en het treinstation in Bovenkarspel. Andijk ligt door de vernieuwde N307 op gunstige afstand van de verkeersader A7 waardoor Hoorn bereikbaar is binnen 20 minuten en Amsterdam in slechts 45 minuten.



Een unieke buitenkans voor diegenen die op zoek zijn naar een exclusief, nieuw maar toch karakteristiek en perfect gelegen woonhuis.

Kenmerken

Woonoppervlakte
173
Perceeloppervlakte
695
Inhoud
659
Bouwjaar
1925
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, Centrale voorziening
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
475
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object