Plan bezichtigingBel makelaar

Zuid-Spierdijkerweg 41

Verkocht
Excellent
DE GOORN
€ 550.000 k.k.
2340
 m²
93
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

DOOR HET ENORM GROTE ANIMO IS HET ALLEEN NOG MOGELIJK OM OP DE RESERVELIJST GEPLAATST TE WORDEN. ER WORDEN GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INGEPLAND.



Waar vind je het nog? Een lief huis met veel schuurruimte op een enorm perceel midden tussen de landerijen in het buitengebied. Voor diegenen die weids en vrij willen wonen en de schuurruimte goed kunnen gebruiken is dit cliché maar waar: een unieke kans en wat een mogelijkheden! Het geheel heeft een volledige woonbestemming en ligt op een toplocatie in De Goorn.



Het perceel meet 2.340 m² en is afgebakend middels een sloot. Daarachter vrij uitzicht over agrarisch bestemde landerijen. Op het perceel het woonhuis, één grote schuur, één wat kleinere met een verdieping (geschakeld met de grote schuur) en een vrijstaande berging. Voor en om de schuren ligt betonnen erfverharding, ideaal en praktisch.



Het huis is een snoepje maar eerlijk is eerlijk….er moet een frisse wind doorheen. En dat verdient het want er is duidelijk zichtbaar tevreden gewoond. De tuin rondom het huis is bijzonder netjes aangelegd en onderhouden en het is hier werkelijk genieten van de weidse vergezichten en het buitenleven.



Het huis van bouwjaar 1921 biedt circa 92 m² woonoppervlakte en is traditioneel ingedeeld. Achter de voorentree een hal met meterkast, toilet en trapopgang. De woonkamer heeft een erker en de voor- en achterkamer zijn te scheiden middels authentieke en-suite deuren. De keuken is in hoekopstelling en vanhier is de bijkeuken met achterom bereikbaar. Op de verdieping een viertal slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien is van een toilet met doucheruimte.



En dan de schuren.

-De grootste schuur meet circa 185 m², traditioneel gemetseld en voorzien van een stalen spanten en houten gordingen met een binnenblad van b2 blokken. Aan de voorzijde voorzien van een grote roldeur. Het stalen dak is vernieuwd en geïsoleerd.



-De tweede schuurruimte is apart via een loopdeur maar ook via de grote schuur te bereiken en meet circa 49 m². Deze schuur heeft een verdieping van circa 32 m².



-De vrijstaande berging heeft openslaande deuren en meet circa 17 m².



-De betonnen erfverharding ligt voornamelijk voor de schuren en meet totaal circa 570 m².



De Goorn is een leuk en gezellig dorp en is omringd door de dorpen Avenhorn, Ursem, Spierdijk en Berkhout. Voorzieningenstad Hoorn ligt op prima afstand voor extra vertier, als ook verkeersader A7. Vanhier is het slechts 20 minuten naar Alkmaar en 35 naar Amsterdam. Kortom, het is hier bijzonder goed wonen.



Deze woning, schuren en ligging zelf graag bekijken? U bent van harte welkom.

Kenmerken

Woonoppervlakte
93
Perceeloppervlakte
2340
Inhoud
286
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object