Plan bezichtigingBel makelaar

Zwaagdijk 124

Verkocht
Excellent
ZWAAGDIJK-OOST
€ 799.500 k.k.
656
 m²
219
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een lust voor oog is deze prachtige en grote kwaliteitswoning! Met maar liefst 219 m² woonoppervlakte en een hoog afwerkingsniveau is dit huis uiterst comfortabel te bewonen want over de ruimte en indeling is bij de bouw in 2019 zeer goed nagedacht. Ook buiten is het goed toeven want de tuin rondom is van overzichtelijke afmeting waardoor het buitenleven goed te ervaren is. In huis een riante living, een fantastische open woonkeuken, vier grote slaapkamers, een kleedkamer, een luxe ruime badkamer, een praktische waskamer, een bijkeuken met ruime voorraadkast, een extra grote garage met zolder en nog een zolder op de woning. Ondanks de grote ruimtes is er een warme en plezierige sfeer gecreëerd wat maakt dat deze fraaie woning met uitstraling aan menig woonwens voldoet.



WOONHUIS

Landelijk gelegen op een mooie plek in het geliefde Zwaagdijk is dit grote huis in 2019 solide gebouwd en dus nog nagenoeg nieuw. Er is een warmtepomp met warmte-terug-winsysteem en het gehele huis, inclusief garage, is voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn strak gestuct en de vloeren in de gehele woning zijn drempelloos bekleed met een prachtige pvc.



De entree en hal zijn centraal gesitueerd en vanhier zijn de extra kamer, het toilet, de meterkast, de trapopgang en de living bereikbaar. Thans is de kamer op de parterre in gebruik als kantoorruimte dus ook werken vanuit huis is hier perfect te realiseren. De grote living is heerlijk licht en heeft aan de achterzijde twee dubbele openslaande deuren. De open woonkeuken is voorzien van een eetgedeelte met drie dubbele openslaande deuren met aangrenzend de heerlijke overkapping. De moderne keuken zelf is fantastisch en voorzien van een kookeiland, veel opbergruimte , goede inbouwapparatuur en koperen kraan.

In de bijkeuken de ‘achterdeur’, een superruime en praktische voorraadkast met loftdeur en toegang tot de extra ruime garage. Deze meet maar liefst 35 m² en is voorzien van een loopdeur naar de achtertuin, een elektrische deur en een zolderruimte welke middels een ladder te bereiken is. De garage is ruim genoeg om hier desgewenst een vaste trap te plaatsen.



De trapopgang naar de eerste verdieping is ook weer een prachtige eyecatcher en vanaf de overloop bevinden zich twee riante slaapkamers aan de ene zijde van de woning en aan de andere zijde de badkamer met aangrenzend de kleedkamer met daarachter de ouderslaapkamer. Ideaal en wat een plaatje zeg! De luxe en grote badkamer is ingericht met een dubbel wastafelmeubel, een ligbad, een inloopdouche en een tweede toilet. Verder nog een ruime waskamer met aansluitingen voor het witgoed. De zolderruimte is bereikbaar middels een vlizotrap in een slaapkamer edoch is er tijdens de bouw rekening gehouden met het mogelijk in de toekomst plaatsen van een vaste trap naar zolder. Deze kan in de waskamer geplaatst worden waardoor er een volwaardige tweede verdieping gerealiseerd kan worden.



BUITEN

Een grote oprit waar met gemak meerder auto’s op eigen erf geparkeerd kunnen worden. Verder is de tuin rondom en van een overzichtelijke afmeting en is er achter het huis een heerlijke overkapping aangebouwd waardoor het hier optimaal genieten is van het buiten zijn.



BIJZONDERHEDEN

• Bouwjaar 2019

• Warmtepomp met warmte terugwin systeem

• Vloerverwarming in de gehele woning inclusief garage

• Energiezuinig

• Gasloos

• Woonoppervlakte 219 m²

• Inhoud 934 m³

• Perceelgrootte 656 m²

Kenmerken

Woonoppervlakte
219
Perceeloppervlakte
656
Inhoud
934
Bouwjaar
2019
Extra ruimte
81
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Warm water
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
288
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object