Plan bezichtigingBel makelaar

Verbindingsweg 27

Verkocht
Excellent
Wieringerwerf
€ 1.225.000 k.k.
6500
 m²
480
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Boerderij 'T BINDTJE, iedereen in de omgeving kent deze boerderij. Veel mensen komen dan ook vaak met een smoesje aan de deur om binnen te komen kijken. Deze boerderij is ook populair in de filmwereld. Meerdere scenes voor films en series zijn hier opgenomen.
 Ook voor voorbijgangers die niet uit de omgeving komen valt deze markante boerderij op, er wordt vaak gestopt door auto's en/of fietsers om "even te gluren". 
 De huidige bewoners kwamen hier wonen vanuit de stad. Dit was (is nog steeds) voor hen de perfecte uitvalsbasis als je van natuur en vrijheid houdt, maar toch wil profiteren van het geen wat een dorp te bieden heeft. 
 
 Op een perceel van maar liefst 6.500 m², staat deze prachtige boerderij. Een ruimtelijk en stijlvol ingerichte woning. Door de vele kamers en verschillende (zit)hoekjes is er altijd voor iedereen wel een lekker plekje te vinden in huis. Zoals de tv-hoek, perfect voor de zoon om een serie te kijken of te gamen. Moeders staat ondertussen te koken en kletst tegelijkertijd met vaders die aan de bar zit met een glas wijn. Aan de keukentafel zit de dochter huiswerk te maken en op de verhoging achterin bij het open haard zitten nog twee kids de dag door te nemen met elkaar. U voelt het misschien wel... een heerlijk familiehuis! 
 Bij binnenkomst in de centrale hal valt uw mond waarschijnlijk al open door het licht, de hoogte en de ruimte. Vanuit deze hal bereikt u onder andere de bijkeuken, kantoor, woonkamer, slaapkamer met aangrenzende badkamer en de ronde trap naar de verdieping. Vanaf de trap komt u uit op een vide welke uitkijkt op de hal. Hier treft u drie slaapkamers en een badkamer. U steekt over naar de andere vide, waar de prachtige balken van het vierkant goed zichtbaar zijn en u uitzicht heeft op de woonkamer. Aan de voorkant van de boerderij treft u nog een riante slaapkamer, waar een luik zit voor de toegang naar de zolder. 
 In de garage is een technische ruimte, hier is in 2017 een palletkachel geplaatst, hierdoor is geen gas nodig voor de verwarming. De kosten voor de pallets liggen gemiddeld rond €4.500 per jaar. De woning is van binnen prachtig, maar van buiten laat ook niks te wensen over. Een fijne veranda op het zuidwesten is heerlijk om de dag te eindigen met een BBQ. Achterin de tuin staat een zwembad van 5 diameter, top voor wat verkoeling op de zomerdagen. In 2020 is er een Douglas houten carport met extra berging gebouwd. Verder alle ruimte om te voetballen, verstoppertje te spelen in "je eigen bos" of boomhutten te bouwen. 
 Wieringerwerf heeft veel te bieden zoals verschillende sportterreinen, scholen, een zwembad, restaurants en veel verschillende winkels. 
 Lijkt het u wat om riant te wonen in een prachtige woning op een heerlijk en ruime plek, maar evengoed dichtbij de voorzieningen...Dan kan dit zomaar wel eens iets voor u zijn! Zien wij u snel? 
 
 Perceeloppervlakte: 6.500 m²
 Woonoppervlakte: ca. 480 m²
 Inhoud: ca. 2.300 m³
 Bouwjaar: 1949
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
480
Perceeloppervlakte
6500
Inhoud
2300
Bouwjaar
1949
Extra ruimte
80
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard, Pelletkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object