Plan bezichtigingBel makelaar

Narcis 20

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 829.000 k.k.
628
 m²
211
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In 2020 is deze RIANTE VRIJSTAANDE WONING MET LANDELIJK KARAKTER robuust en solide gerealiseerd op een ruim bemeten kavel van maar liefst 628 m², aan water met vrij uitzicht over landerijen. GASLOOS en energiezuinig goed op de toekomst voorbereid, kent dit huis maar liefst 210 m² woonoppervlakte met een goed overdachte, praktische en comfortabele indeling. Hierdoor biedt dit huis optimale leefruimtes en een hoge dosis woongenot! De eigentijdse afwerking is om door een ringetje te halen want over werkelijk ieder detail is nagedacht waarbij de afwerking met natuurlijke materialen als beton, hout en staal tot in de puntjes is uitgevoerd door een vakman. Dat is zichtbaar en voelbaar want er is in dit nieuwbouwhuis met veel succes een bijzonder plezierig, vriendelijk en sfeervol thuis gecreëerd. De verf is nog maar nauwelijks droog dus dit betekent volledig….maar dan ook volledig instapklaar en staat u een gespreid bed te wachten!

 

 De woning ligt in aan de buitenrand van het onlangs gerealiseerde en gewilde nieuwbouwplan “Mantelhof” midden in het centrum van Andijk. Daagse voorzieningen bevinden zich om de hoek, als ook het IJsselmeer. Aan de achterzijde uitzicht over land en de West-Friese omringdijk en aan de voorzijde uitzicht op een brede groenstrook. In deze rustige woonstraat komt hoofdzakelijk bestemmingsverkeer en zijn er ruim voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

 

 Achter de fraaie voordeur met een natuurstenen omlijsting een prachtige hal/entree met een keurig toilet voorzien van fontein, de meterkast, garderoberuimte, het staal/eikenhouten trappenhuis naar de verdieping. De zwarte imposante hoge stalen taatsdeuren verbinden de woonkeuken links- en de woonkamer rechts van de hal sfeervol met elkaar.

 

 In de grote woonkeuken, voorzien van betonvloer, is in het midden van de ruimte de luxe keuken geplaatst waarbij er enerzijds veel ruimte is voor een grote eethoek en anderzijds een intiem ‘zitje’ met uitzicht over het land. De keuken zelf is voorzien van veel praktische opbergruimte en luxe inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken is er toegang naar de overkapping en naar de verlengde en volledig geïsoleerde garage, welke reeds toekomstgericht is ingedeeld. Er is hier namelijk al een badkamer met toilet gerealiseerd. Voor nu heel praktisch als extra gebruik, doch eenvoudig uit te breiden met een slaapkamer om gelijkvloers te kunnen wonen. Verder is de garage aan de voorzijde uitgerust met openslaande deuren naar de eigen oprit en aan de achterzijde een loopdeur naar de tuin en achterom.

 

 De royale woonkamer, voorzien van houten vloer, heeft een fraaie hardstenen schouw haard en openslaande tuindeuren naar de onderheide overkapping, welke binnen met buiten perfect combineert en het buitenleven optimaal mogelijk maakt. De zuid gelegen achtertuin is een genot om te verblijven en prettig ingericht met diverse hoekjes, gazon, mooie beplanting en diverse terrassen waarvan één aan de brede sloot. Het zicht over landerijen, met in de verte de West-Friese omringdijk, geeft het ultieme gevoel van wonen in vrijheid.

 

 Op de eerste verdieping bevinden de overloop met bergkast, drie ruime slaapkamers en een luxe ruime badkamer. De ouderslaapkamer is groot bemeten waarvan een gedeelte is ingetimmerd met vaste kasten als zijnde kleedruimte/walk in closet. Desgewenst zijn van deze kamer ook twee slaapkamers te realiseren. De andere twee slaapkamers bieden meer dan voldoende ruimte aan een tweepersoonsbed, kast en bureau. En dan de badkamer, wat een plaatje! Het ovale kozijn en het gekozen sanitair en het badkamermeubel maken dat het hier heerlijk ontspannen vertoeven is.

 

 De tweede verdieping is door zijn grootte een volwaardige verdieping te noemen. Thans een open ruimte, doch zijn de voorbereidingen getroffen om hier mogelijk één slaapkamer met eigen badkamer en toilet of twee slaapkamers en een toilet te kunnen realiseren. Tevens de aansluitingen voor het witgoed, als ook de warmtepomp bevinden zich op deze verdieping. Op het dak van deze verdieping liggen maar liefst 22 zonnepanelen.

 

 BIJZONDERHEDEN

 - Bouwjaar 2020

 - Woonoppervlakte 210 m²

 - Inhoud 795 m³

 - Geheel voorzien van vloerverwarming

 - Warmtepomp met 300 liter vat

 - 22 zonnepanelen op de zuidkant

 - Teakhouten luiken aan de achterzijde op de verdieping

 - De overkapping is onderheid en voorzien van een betonvloer

 - Tuin voorzien van bewateringssysteem

 - De ligging van Andijk is door de vernieuwde N307 gunstig ten opzichte van hoofdstad Amsterdam

 

 De sfeer en de afwerking van dit fantastische recent gebouwde huis graag zelf ervaren? Onze makelaar neemt graag de tijd om u uitgebreid rond te leiden en over de extra’s te vertellen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
211
Perceeloppervlakte
628
Inhoud
795
Bouwjaar
2020
Extra ruimte
21
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Open haard, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
260
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object