Plan bezichtigingBel makelaar

Slotweg 2

Verkocht
Excellent
EGMOND AAN DEN HOEF
€ 675.000 k.k.
405
 m²
293
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan de Slotweg in Egmond aan den Hoef staat een pand waar u alle kanten (mee) op kunt. Aan de voorzijde van de woning is een bedrijfsruimte. Hier is onder andere de mogelijkheid om een bedrijf aan huis te starten of commercieel te verhuren. In het verleden hebben hier diverse bedrijven gezeten, van supermarkt tot bank en van klompen verkoop tot postkantoor, mogelijkheden genoeg. Er is een Quickscan opgesteld waar de bouw- en gebruikssmogelijkheden in kaart zijn gebracht.
 
 Via de voorzijde van de woning komt u binnen in de hal. Vanuit hier kunt u naar de eerste verdieping of richting de keuken en woonkamer. Aan ruimte geen gebrek. Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers gesitueerd. De zolder is royaal en hier is veel bergruimte. Ook is er mogelijkheid om uit te breiden op het dak. Op de begane grond is een ruime speelse woonkamer met veel raampartijen, de aparte keuken, een royale badkamer en de kantoorruimte. Het gastenverblijf is via de tuin of de eigen entree aan de achterkant te betreden. In deze ruimte kunt u gasten ontvangen, u kunt het verhuren, maar het is ook een perfecte ruimte voor kangoeroewonen. Onder het gastenverblijf is nog een grote berging aanwezig, kortom heeft veel mogelijkheden op dit perceel!
 
 Aan de voorzijde van de woning zijn twee parkeerplekken, waardoor het midden in het dorp altijd mogelijk is om te parkeren. De Slotweg is een fraai straatje met diverse fraaie monumentale panden en oude dienstgebouwen behorend bij het voormalige Kasteel Egmond en de prachtige Slotkapel. Egmond aan den Hoef ligt aan de rand van de duinen én aan de rand van het poldergebied Egmondermeer. Het strand is op twee kilometer afstand. Binnen tien autominuten bent u in Alkmaar en na een half uurtje in Amsterdam. Het is een plek vol mogelijkheden op een centrale locatie, met wat liefde en aandacht creëert u hier uw droomplek!
 
 Woonoppervlakte: ca. 293 m²
 Berging (inpandig): ca. 60 m²
 Inhoud: ca. 1.293 m³
 Perceeloppervlakte: 405 m²
 Bouwjaar: ca. 1900
 Energielabel: D
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
293
Perceeloppervlakte
405
Inhoud
1293
Bouwjaar
1910
Extra ruimte
60
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In centrum
Inhoud tuin
48
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object