Plan bezichtigingBel makelaar

Laag Werveld 3

Verkocht
Excellent
Beugen
€ 695.000 k.k.
3562
 m²
193
 m²
Woonboerderij
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

Op een prachtige locatie, aan de rand van natuurgebied "De Vilt", gelegen halfvrijstaande woonboerderij (volledig verbouwd in 2007) met een overkapping en met een zeer royaal recent gebouwd bijgebouw, rijbak en wei. Deze woning is gelegen op een fantastische locatie in het buitengebied en met een vrij uitzicht aan de achterzijde over de landerijen. Het grotendeels geïsoleerde bijgebouw (bouwjaar 2020) van 200 m² (geschikt voor meerdere doeleinden) beschikt over een garage, werkplaats, paardenstallen, zadelkamer en keuken. Aan de voorzijde zit een elektrische roldeur en er is een vaste trap naar de bergzolder.

 

 Indeling:

 Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapkast. Royale woonkamer die middels openslaande deuren naar de ruimte (thans bergruimte) ernaast nog te vergroten is, werkkamer en woonkeuken met een keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en schuifpui naar de tuin. Praktische bijkeuken voorzien van witgoedaansluitingen, 2e toilet op de begane grond en de opstelling van de cv-ketel.

 1e verdieping: zeer ruime overloop, 3 royaal bemeten slaapkamers met (waarvan 2 met airco), zeer ruime badkamer voorzien van een ligbad, toilet, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel.

 2e verdieping: zolderberging, bereikbaar middels een vlizotrap.

 

 Bijzonderheden:

 Aan de voorzijde zie je niet direct hoeveel ruimte deze goed onderhouden halfvrijstaande woonboerderij aan woonruimte te bieden heeft.

 Vanuit de keuken heb je een prachtig uitzicht over de landerijen.

 De complete keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductieplaat, fornuis met 3 ovens en een warmhoudoven, dubbele afzuigkap, vaatwasser, koelkast, magnetron en een apothekerskast.

 De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, de spouw is geïsoleerd, de begane grond vloer en het plafond van de 1e verdieping is ook geïsoleerd.

 De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming en de 1e verdieping is afgewerkt met een pvc-vloer, de badkamer beschikt tevens over vloerverwarming.

 De woonkamer is voorzien van airco alsmede 2 van de 3 slaapkamers.

 De woning beschikt over een zeer royaal en voor meerdere doeleinden geschikt (deels geïsoleerd) bijgebouw. Het gebouw is voorzien van vloerverwarming in het werkplaats gedeelte, een elektrische deur en op het dak liggen 33 zonnepanelen.

 Door de ligging in een landelijke omgeving is het heerlijk rustig wonen en met de aanwezigheid van goede verbindingswegen zijn de snelwegen A73 en A77 uitstekend bereikbaar.

 

 Belangrijkste vaste lasten

 (volgens opgave huidige gebruiker):

 Onroerendezaakbelasting: € 455,04 per jaar

 Afvalstoffenheffing: € 214,00 per jaar

 Waterschapslasten: € 194,02 per jaar

Kenmerken

Woonoppervlakte
193
Perceeloppervlakte
3562
Inhoud
790
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
27
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 319 220) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object