Plan bezichtigingBel makelaar

Middenweg 411

Verkocht
Excellent
Heerhugowaard
€ 599.000 k.k.
1940
 m²
120
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op de Middenweg aan de rand van Heerhugowaard staat deze karakteristieke boerderij welke al 100 jaar in dezelfde familie is. Te midden van het prachtige achterland en dichtbij alle voorzieningen van Heerhugowaard. De boerderij is met riet gedekt en heeft een eigen oprit en een bijgebouw.
 
 Kom binnen 
 Een authentieke boerderij. Laag, stalraampjes, een dakspiegel en een hooizolder. Dit kenmerkt deze boerderij met een monumentale status. 
 Op de begane vloer treft u allemaal aparte ruimtes. De keuken, de woonkamer, kantoor, bijkeuken, de dars, twee slaapkamers en een badkamer. De (hooi) zolder is nog helemaal in tact en wordt gebruikt als opbergzolder. 
 
 Buiten
 Een perceel van 1.940 m² aan de Middenweg. Via de eigen oprit rijdt u naar de achterkant van de boerderij. Hier heeft u ruimte voor het parkeren van meerdere auto's. Ook staat er een schuur van ca. 50 m², ideaal voor het stallen van fietsen of te hobby'en. Rondom de boerderij zijn meerder plekjes om te vertoeven in de zon en de prachtige wilg zorgt voor voldoende schaduw. Verder staat er nog een bessenstruik en een appel- en pruimenboom voor het vullen van de fruitmand.
 
 Omgeving
 In Heerhugowaard vindt u alles voor uw dagelijkse behoeftes. Zoals diverse winkelcentra, restaurants, een bioscoop en sportmogelijkheden. Ook het openbaar vervoer en diverse randwegen zijn goed en snel bereikbaar.
 Kortom, goede locatie, fijne tuin en ruime meters. De nieuwe eigenaar moet snel zijn kluspak aantrekken en de handen in één slaan om hier een eigen "thuis" van te maken. 
 
 Perceeloppervlakte: 1.940 m²
 Woonoppervlakte: 120 m²
 Inhoud: 725 m³
 Bouwjaar: 1863
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
120
Perceeloppervlakte
1940
Inhoud
725
Bouwjaar
1863
Extra ruimte
75
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Elektrische verwarming
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Open ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object