Plan bezichtigingBel makelaar

Overslingeland 2

Verkocht
Excellent
Noordeloos
€ 845.000 k.k.
2595
 m²
254
 m²
Woonboerderij
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

Rust & ruimte, halfvrijstaande woonboerderij met in totaal circa 2.600 m² grond!



- Vrij uitzicht en groen is optimaal aanwezig.

- Veel mogelijkheden voor o.a. het houden van kleinvee, hobby's en meer.

- 5 slaapkamers & circa 254 m² woonoppervlak.



Prachtig en vrij gesitueerd aan de buitenrand van de bebouwing van het gezellige dorp Noordeloos, nabij sportvelden, ligt deze bijzondere VOORSTE HELFT van een sfeervolle, rietgedekte vrijstaande woonboerderij op een mooi perceel grond. De verrassend ingedeelde woning, welke in de afgelopen 20 jaar op diverse vlakken is gerenoveerd, heeft een woonoppervlak van ca. 254 m², verdeeld over 3 woonlagen en staat op een perceel van bij 1.000 m². Het geheel is onder andere voorzien van een royale hal, een living met sfeervolle haard, (slaap)kamers, een woonkeuken en een zelfstandig te bereiken ruimte welke geschikt is voor thuis wonende kinderen, werken aan huis of zelfs de verhuur! De tuin is rondom gelegen en biedt een vrijstaande houten garage met vliering, geschikt voor voldoende opslag en tevens de mogelijkheid om met meerdere auto's te parkeren op eigen terrein. Het perceel is royaal en biedt diverse mogelijkheden voor hobby, dieren, fruitbomen en meer en past naadloos in het omliggende landschap. 



Om een juist beeld van dit bijzondere pand en haar indeling te krijgen nodigen wij je graag uit voor een bezichtiging ter plaatse.



De globale indeling:



Begane grond: entree, ruime hal met trapopgang, meterkast, toilet, bijkeuken, toegang tot de woonkamer en keuken, hal met de badkamer van deze verdieping en zelfstandig bereikbare ruimte met keukenblok welke geschikt is voor diverse doeleinden. De woonkamer met sfeervolle open haard is aangrenzend aan de woonkeuken met spoelbak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en een allesbrander.



Eerste verdieping: royale overloop met vaste kasten, separaat toilet, trapopgang naar zolder en toegang tot alle ruimtes, waaronder 4 slaapkamers, de ouderslaapkamer is voorzien van een dakkapel en kastruimte, nette badkamer met ligbad, douchecabine, dubbel wastafelmeubel. 



Tweede verdieping: voorzolder met veel bergruimte en de CV-opstelling & WTW-systemen. Doorloop naar de wasruimte met witgoedaansluitingen en een keukenblok. Aansluitend de 5e slaapkamer.



Buiten:

- Er zijn diverse opstallen op het perceel gesitueerd, waaronder een garage en een overkapping met eigen bar! De garage is voorzien van een per vaste trap bereikbare vliering en eigen Cv-ketel. Zowel de garage als de overkapping zijn voorzien van stroom en water.

- De voorzijde beschikt over een ruime oprit met meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein, 

- Het riante perceel is rondom de woning gesitueerd en biedt vele mogelijkheden, waaronder het houden van kleinvee.

- De voor- en achtertuin zijn verzorgd aangelegd.

- In de weilandjes aan de overkant is er een stroom en water.



Goed om te weten:

- De verkoop betreft in totaal 3 percelen (waarvan 2 stukken land aan de overkant van de straat).

- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

- De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

- Het geheel is voorzien van dubbele beglazing, isolatie en energielabel C.



Ligging: Het dorp Noordeloos is centraal gelegen ten opzichte van de grote steden Utrecht, Rotterdam en Breda die alle binnen 30 minuten bereikbaar zijn, maar heeft zijn landelijke karakter uitstekend weten te behouden. Het dorp staat bekend als een gezellig en levendig dorp waar echter ook voldoende rust heerst. Het dorp maakt deel uit van het gebied “de Alblasserwaard”, een veenweidegebied welke van oudsher wordt opgesierd door slootjes met knotwilgen, weilanden met zwartbonte koeien en langs de riviertjes en stroompjes gelegen boerderijen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
254
Perceeloppervlakte
2595
Inhoud
957
Bouwjaar
1903
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
8
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0183 67 29 92) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object