Plan bezichtigingBel makelaar

Langereis 82

Verkocht
Excellent
NIEUWE NIEDORP
Op aanvraag
1290
 m²
132
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een charmante stolpboerderij, gelegen aan de Langereis. Een prachtige locatie en goed te bereiken. Grenzend aan vaarwater en weilanden. Te midden van de boeren en toch op korte afstand van het dorpscentrum.
Met een achtertuin gelegen op het zuiden ligt deze boerderij aan de goede kant van de Ringsloot.
Tot slot, een eigen oprij pad vanaf de dijk naar de achterkant van de boerderij.. dit is wel luxe!

Kom binnen
Zoals dat in dorpen gaat, u komt aan de achterkant van de boerderij binnen in en knusse hal. Deze hal leidt tot een open woonkamer met een nieuwe keuken uit 2019 inclusief inbouwapparatuur. Te midden van de woonkamer staat een prachtig open haard, dit is het hart van de boerderij. Op de begane grond treft u verder nog een slaapkamer en een badkamer. Perfect voor levensloopbestendig wonen. Vanuit de woonkamer gaat de trap naar de verdieping. De vide geeft een sfeervolle dimensie aan de boerderij. Op deze verdieping treft u drie prima slaapkamers.

Buiten
Rondom de boerderij ligt een heerlijke tuin met prachtig veel groen. In de achtertuin scharrelen vrolijke kippen rond die u 's ochtends verrassen met verse eieren. De aanwezige schuur is een fijne ruimte voor tuingereedschap of te klussen.

Locatie
De stolpboerderij is gelegen aan de Langereis. Deze bekende waterweg bevindt zich in Nieuwe Niedorp. Het kanaal heeft historisch gezien een belangrijke rol gespeeld in de ontwatering van het omliggende agrarische landschap. In de Langereis kunt u in de zomer terecht voor een verfrissende duik. In een strenge winter is het mogelijk om te schaatsen. Volgens de huidige bewoner is het een hele fijn plek, het voelt als een woonwijk, er is veel contact met de naastgelegen buren. Met slechts enkele minuten fietsen bevindt u zich in het hart van Nieuwe Niedorp. Het dorp biedt tal van voorzieningen, waaronder een basisschool, zwembad, winkelcentrum en diverse eetgelegenheden. Ook zijn er verschillende (sport)verenigingen te vinden. Op slechts 15 minuten rijden bevindt u zich in het bruisende Schagen. Deze gezellige stad is voorzien van vele terrassen en winkels. Binnen een half uur rijden bereikt u de prachtige kust van Camperduin.

Perceeloppervlakte: 1.290 m²
Inhoud: 492 m³
Woonoppervlakte: 132 m²
Bouwjaar: 1890

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
132
Perceeloppervlakte
1290
Inhoud
492
Bouwjaar
1890
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Open haard
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object