Plan bezichtigingBel makelaar

Tussenlanen 39 41

Verkocht
Excellent
Bergambacht
€ 985.000 k.k.
19820
 m²
214
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ontdek deze karakteristieke boerderij met meer dan 200 jaar historie! Denk daar over na en je wordt meegenomen naar andere tijden. Met zijn rieten dak, de gele IJsselsteentjes en de prachtige detaillering van de kap en voor de typische gevel, de (gemeentelijke) monumentale status spat van de voorgevel af. Geniet hier aan de Tussenlanen van de schoonheid van het lint met mooie huizen en boerderijen tussen Bergambacht en Schoonhoven. Landelijk wonen in de beste vorm, uitzicht over weiland en loopafstand van het bruisende centrum van Bergambacht.Het woonhuis gedeelte van de boerderij is al eens verbouwd en de woonkamer en keuken bieden een comfortabel wooncomfort, het voorhuis is nog wat gedateerd. Maar geeft samen met de ruimte in de rieten kap veel extra m2 woonoppervlakte. Door de ruimte in kap van de boerderij zijn er mogelijkheden voor extra slaapkamers.De boerderij heeft 2 huisnummers en de bouwaanduiding “twee aaneen” , vroeger werd het woonhuis dubbel bewoond, dit huis in de huidige staat kan nog steeds gebruikt worden voor inwonende ouders of oudere kinderen.Maar voor wie meer ruimte wenst, het bestaande voor en het achterhuis kunnen samengevoegd worden, de asbest platen van de schuur eraf, en dan de noklijn doortrekken, de oude deel weer herbouwen en hier een heel mooie nieuw woonhuis creëren. Twee “kleinere” huizen kunnen dus ook 2 hele grote huizen worden. Anders gezegd het woonhuis op de begane grond is nu ongeveer 188 m2 woonoppervlakte (voor en achterhuis) en schuur geeft nog circa 380 m2 !! nader in te vullen.Tuurlijk kan deze imposante schuur van maar liefst 27 meter lang en 15 meter breed ook heel bruikbaar zijn voor hobby’s, opslagruimte, bedrijfsruimte of …??Is er bijvoorbeeld een hippische hobby, dan kunnen er paardenboxen in de schuur. Naast het erf is er optioneel weiland te koop. Het hele kadastrale perceel nummer 4319 is groot 19.820 m2.Voor de indicatieprijs van € 985.000,-- bieden we enkel het erfperceel aan, dit is een oppervlakte van circa 3.200 m2

Kortom een echt unieke karakteristiek boerderij op een toplocatie met 2 wooneenheden “klein” met een “grote” schuur of 1 groot woonhuis met een grote schuur of een 2 grote 2 onder 1 kap boerderijhuizen. Aan u de keus!Neem vandaag nog contact op met ons om deze unieke woning(en) te bezichtigen!

Kenmerken

Woonoppervlakte
214
Perceeloppervlakte
19820
Inhoud
3081
Bouwjaar
1800
Extra ruimte
544
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel, Moederhaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object