Plan bezichtigingBel makelaar

Dorpsstraat 110 + 112

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Jisp
€ 1.250.000 k.k.
2475
 m²
149
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Let op: Dit perceel wordt in zijn geheel en tevens gesplitst aangeboden als woonhuis en (bouw)grond. (kijk voor de andere aanmeldingen op Dorpsstraat 110 Jisp en Dorpsstraat 112 Jisp). Dit betreft de aanmelding van het geheel.

- Optie A: Dorpsstraat 110 Jisp (ca. 1.024 m²).
- Optie B: Dorpsstraat 112 Jisp (ca. 1.451 m²).
- Optie C: Dorpsstraat 110-112 Jisp (2.475 m²).

Wonen op een landelijke locatie in de ’achtertuin’ van Amsterdam.

Perfect voor diegene die op zoek is naar rust en ruimte met de Randstad om de hoek. Op een perceel van in totaal maar liefst 2.475 m² staat deze degelijk gebouwde vrijstaande woning met vrijstaande garage. Het geheel wordt tevens gesplitst aangeboden (nr. 110 betreft het huisperceel van ca. 1.024 m² en nr. 112 betreft de bouwgrond van ca. 1.451 m²). Er is een omgevingsvergunning afgegeven voor de bouw van een vrijstaande woning (u dient zelf de kavel nog bouwrijp te maken). Via uw eigen brug komt u op het perceel dat volledig omsloten wordt door water. De ligging tegen natuur- recreatiegebied het Wormer- en Jisperveld maakt dat u hier echt met de natuur leeft. Vanaf iedere hoek van het perceel is er een schitterend uitzicht. Heeft u een boot? Binnen no-time bent u in het natuurgebied, de Poel- en Jispersluis.

Kom binnen
De woning is oorspronkelijk in 1941 gebouwd, toen de huidige eigenaren het kochten is de woning al snel verbouwd (1990) tot een ruim gezinshuis. Vanuit de woonkamer, die ruim en sfeervol is, heeft u een prachtig uitzicht over het natuurgebied. Een uitzicht dat nooit verveelt en ieder seizoen weer anders is. Aan de achterzijde is de open keuken en de bijkeuken. Ook is hier de schuifpui naar het terras. De badkamer is op de begane grond gelegen en bereikbaar via de hal. Op de verdieping zijn in totaal vier slaapkamers aanwezig. De slaapkamers aan de achterzijde hebben beide toegang tot de loggia. Een beschutte plek, waar u zich kunt terug trekken met een boek of kunt genieten van een goed glas wijn. Op de verdieping is ook een voormalig toiletruimte, deze is afgekoppeld en niet meer in gebruik. Hier zijn de meeste aansluitingen aanwezig om een badkamer te realiseren, ter inspiratie hebben wij een visualisatie op laten stellen. Door middel van het plaatsen van een dakkapel haalt u hier het nodige licht en ruimte naar binnen. De tweede verdieping is bereikbaar via een vast trap. Momenteel is deze in gebruik als bergzolder. Door het uitvoeren van een aantal aanpassingen kunnen hier met gemak nog twee slaapkamers worden gerealiseerd.

Buiten
Hier woont u echt op een eigen eiland! Een eiland waar u van zonsopkomst tot zonsondergang kunt genieten van het buitenleven. Het perceel wordt geheel omsloten door water en een volwassen groensingel. De tuin is met veel liefde aangelegd en onderhouden. Aan de achterkant van de woning is een fijn terras gemaakt, waar u geniet van de rust en het uitzicht. Verder is er een groot gazon en diverse beplanting. Zowel voor als achter de woning liggen landerijen waardoor u hier echt het buitenleven ervaart. Ook een garage ontbreekt hier zeker niet. In de vrijstaande garage naast de woning van 73 m² is nog voldoende ruimte voor een hobby of om te klussen. Heeft u een boot? Binnen no-time bent u in het natuurgebied, de Poel- en Jispersluis. Wilt u alle mogelijkheden die deze plek te bieden heeft zelf bekijken? Wij laten het u graag zien.

Omgeving
Wonen in een landelijk gelegen dorp waar alle gemakken bij de hand zijn… Dan hebben we het over Jisp, een idyllisch dorp met een landelijke uitstraling op nog geen 25 autominuten van Amsterdam. Jisp is van alle gemakken voorzien, zo is er basisonderwijs, voor- en naschoolse opvang. Het dorp heeft een actief verenigingsleven. In het dorp staat het Jisper kerkje, een ontmoetingsplek waar concerten, vergaderingen, lezingen en andere activiteiten plaatsvinden. Voor een gezellige avond uit met een hapje en een drankje hoeft u niet ver. Restaurant De Lepelaar is op loopafstand gelegen. Wij nodigen u uit en laten de deze prachtige plek tegen natuurgebied het Wormer- en Jisperveld graag zien.

Dorpsstraat 112 / bouwgrond
Het geheel wordt op 3 manieren aangeboden. Als de woning en bouwgrond los van elkaar worden aangekocht, zijn deze verkopen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij een losse verkoop van de woning en bouwgrond zal de toegangsbrug mandelig worden voor zowel het gebruik als het onderhoud. Aan de zijkant van het perceel (ca. 1.451 m²) zijn volop mogelijkheden om een woning te realiseren, dit perceel wordt dan ook los aangeboden als bouwgrond. Er is door de gemeente een bouwvergunning afgegeven voor het realiseren van een vrijstaande woning, de documenten hiervan zijn op te vragen bij ons kantoor. Op dit perceel is ook de mogelijkheid om het als tuin bij de bestaande woning van huisnummer 110 te gebruiken en kleinvee te houden. Op dit stuk grond staat ook een vrijstaande schuur van ca. 47 m².

Bouwjaar: 1941
Woonoppervlakte: 149 m²
Inhoud: 608 m³
Perceeloppervlakte: 2.475 m²
Externe bergruimte (garage + schuur): 94 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
149
Perceeloppervlakte
2475
Inhoud
608
Bouwjaar
1941
Extra ruimte
15
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object