Plan bezichtigingBel makelaar

Oosterwijzend 3 *

Verkocht
Excellent
Nibbixwoud
€ 675.000 k.k.
1008
 m²
258
 m²
Woonboerderij
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

Eigentijds wonen met veel licht en ruimte met de charme van een authentieke stolp. Aan de Oosterwijzend 3 in Nibbixwoud staat de ''Johanna Hoeve’’. Een prachtig gerenoveerde stolp ruim 1.000 m²! Hier kunt u comfortabel wonen in een woning waarbij authentieke elementen gecombineerd zijn met een modern en hedendaags interieur. Waar u van buiten een typisch Noord-Hollandse stolp ziet, ervaart u bij binnenkomst direct een warme deken van hedendaags wooncomfort met veel ruimte en licht. In de afgelopen jaren is de stolp compleet gemoderniseerd, waardoor er van binnen een compleet nieuwe woning is gerealiseerd. Als er iets is wat authenticiteit uitstraalt, dan is het wel de in het zicht gebleven constructie van de stolp. De origineel behouden constructie geeft een mooi contrast met de strakke en moderne afwerking van het interieur. Tijdens de renovatie is er een imposante living met leefkeuken gerealiseerd. 
 
 Door de open verbinding tussen de begane grond en de verdieping heeft u volop de ervaring van de ruimte. Vanuit de living is er zicht op de originele (met gietijzeren roosters) gedecoreerde rouw en trouwdeur, ook wel de pronkdeur genoemd. Wanneer de zon op de voorgevel staat, valt het licht prachtig door de roosters heen. Aan de achterzijde is er een slaap- of werkkamer gecreëerd, waardoor werken aan huis en slapen op de begane grond tot de mogelijkheden behoort. De dars biedt nog de mogelijkheden tot het creëren van een bad- en/of slaapkamer, doordat hier tijdens de renovatie alle aansluitingen voor zijn gerealiseerd. De open entresol is een echte eyecatcher en geeft toegang tot de twee slaapkamers op de eerste verdieping. In de luxe badkamer zijn alle ingrediënten aanwezig om te relaxen en ontspannen. De vaste trap brengt u naar de tweede verdieping. Deze verdieping is nog ruim 60 m² en is volledig naar eigen wens in te delen. Ter inspiratie is er een visualisatie van deze ruimte opgesteld. 
 
 De ligging is niet alleen landelijk maar ook zeer centraal. Het gezellige dorp Nibbixwoud heeft alle voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, winkels en openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is op slechts enkele wandelminuten gelegen en heeft een rechtstreekse busverbinding naar Hoorn. Ook bent u binnen ca. 40 autominuten in hartje Amsterdam door de snelle verbinding naar de A7. Wij laten u graag zien hoe eigentijds wonen in een authentieke jas perfect samengaan!
 
 Perceeloppervlakte: ca. 1.008 m² (dient nog kadastraal te worden ingemeten)
 Inhoud: 1.717 m³
 Woonoppervlakte: 258 m²
 Dars: ca. 59 m²
 In te delen 2e verdieping: ca. 60 m²
 Renovatiejaar: 2017-2021
 Bouwjaar: voor 1825
 
 ** Het object wordt ook in zijn geheel aangeboden met een perceeloppervlakte van totaal 9.180 m² **
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
258
Perceeloppervlakte
1008
Inhoud
1717
Bouwjaar
1825
Extra ruimte
118
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object