Plan bezichtigingBel makelaar

Krimperland 5

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 850.000 k.k.
619
 m²
212
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze prachtige, grote en moderne vrijstaande woning is een echte EYECATCHER. Het fraaie ontwerp, de hedendaagse architectuur en uniek vormgeving brengen allure, karakter en sfeer uitstekend samen. Recent opgeleverd en nog onbewoond biedt deze royale villa veel ruimte welke uiterst comfortabel, luxe, maar ook logisch is ingedeeld. Door het gebruik van natuurlijke materialen en elementen zoals hout, steen, staal en beton is de afwerking tijdloos en onderhoudsvrij waarbij er een heel plezierige en fantastische sfeer is gecreëerd. Een perfecte basis om naar eigen smaak te meubileren. Buiten omringd door een ruime tuin aan water en gelegen aan een autoluwe straat is dit een bijzondere plek om te mogen wonen.



Foto’s zeggen soms niet genoeg, sfeer is moeilijk te vangen maar wat een rust en karakter is hier voelbaar. Bij binnenkomst ervaar je dit direct wat een fijn huis dit is! Door de leegstand is ook het tot in detail strakke afwerkingsniveau meteen goed zichtbaar evenals de nog in tact zijnde wanden van de voormalige schuur op deze plek. Deze geven het huis absoluut klasse!



Deze SPECIAL biedt een lichte living met een imposante open nok, veel raampartijen en veel ruimte om op diverse manieren in te richten. Het hart van het huis is de grote woonkeuken met dubbele openslaande deuren naar de omliggende tuin. Op de parterre nog een tweetal slaapkamers, een slim ingedeelde bijkeuken, het toilet en de entree met trap naar de eerste verdieping. Hier nog eens twee grote slaapkamers en de badkamer welke van alle comfort is voorzien.



Buiten een berging van dezelfde stijl en een strak aangelegde tuin rondom de woning welke indien gewenst nog naar eigen inzicht aan is te planten. Op de oprit plaats om meerdere auto’s op eigen erf te kunnen parkeren.



De omgeving biedt alles wat nodig is voor een goed leven. Zo is er in de omliggende dorpen veel afwisseling qua winkels, horeca, sport, scholen te vinden maar het mooist is natuurlijk wonen op worpafstand van het IJsselmeer, de jachthaven en recreatiegebied het ‘Vooroever’. Ontsluitingswegen zijn vlot bereikbaar waardoor de hoofdstad op slechts 45 autominuten verwijderd is.



BIJZONDERHEDEN

- Huis met karakter

- Opgeleverd 2022/2023

- Woonoppervlakte 212 m²

- Tot in detail afgewerkt

- Luxe materiaalkeuze

- Voorzien van raambekleding

- Comfortabel ingedeeld

- 4 slaapkamers

- Mogelijkheden om aan/vanuit huis te werken

- Heerlijke tuin rondom

- Perceeloppervlakte 619 m²

- Energielabel A



Is je interesse gewekt? Je bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding.

Kenmerken

Woonoppervlakte
212
Perceeloppervlakte
619
Inhoud
832
Bouwjaar
2022
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg
Inhoud tuin
215
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object