Plan bezichtigingBel makelaar

Blauwgras 70

Verkocht
Excellent
Borne
€ 525.000 k.k.
490
 m²
132
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wonen aan de rand van Borne met aan de achterzijde vrij uitzicht over het prachtige Twentse landschap!



Bent u op zoek naar vrijheid en wonen in het groen? Dan is deze woning misschien iets voor u. Op een prachtige locatie aan de rand van de wijk Stroom-Esch staat deze vrijstaande woning met een groot perceel van 490 m2, een oprit, een inpandige garage, een ruime lichte woonkamer, een woonkeuken, een bijkeuken, 3 slaapkamers en een badkamer. Het absolute pluspunt van deze woning is de ligging van de achtertuin, deze grenst namelijk aan het buitengebied waardoor u elke dag opnieuw kan genieten van het fenomenale uitzicht op het groen!



De uitstraling, de ruimte en de bouw biedt zo veel mogelijkheden om hier uw droomhuis van de maken. Denk bijvoorbeeld aan de buitenkant wit schilderen en mooie zwarte deuren en kozijnen, ziet u het voor u?




We nemen u mee naar binnen,

Begane grond:


Entree, ruime hal met meterkast, trapopgang en toilet met fontein. Kelder. L-vormige woonkamer met aan de voorzijde het zitgedeelte met sfeervolle houtkachel en aan de achterzijde het eetgedeelte met een schuifpui naar de tuin. Er is een dichte keuken met uitzicht op de tuin, een ingebouwde eiken houten keuken en ruimte voor een eettafel. De keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een oven, een gaskookplaat, een afzuiger en een koelkast. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met opstelplaats van de wasmachine en een deur naar de garage. De garage is voorzien van een elektrische deur, elektra en verwarming en biedt eveneens toegang tot de tuin.



De tuin biedt volledige privacy, is fraai aangelegd en is gelegen op het noorden. In de tuin staan twee houten bergingen. Het uitzicht spreekt voor zich!



1e verdieping:

Ruime overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met wastafel. Op de verdieping zijn diverse vaste inbouwkasten en er is voldoende bergruimte achter schotten. Badkamer met wastafel, douche en toilet.



Bijzonderheden:

* Zeer courante vrijstaande woning op een prachtige locatie,

* Bouwjaar 1985,

* Woonoppervlakte ca. 132m2,

* Inhoud ca. 600 m3,

* Perceeloppervlakte 490 m2,

* Energielabel D,

* Centraal stofzuigsysteem op de begane grond en eerste verdieping,

* Hardhouten kozijnen,

* Schilderwerk ongeveer 5 jaar geleden.



Aanvaarding in overleg. Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist ter hoogte van 10% van de koopsom.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.



Bij deze woning is een meetcertificaat volgens de branche brede meetinstructie aanwezig voor de berekening van de vierkante meters en kubieke meters. Met dit certificaat heeft u de garantie dat de meters berekend zijn volgens de opgestelde richtlijnen van de brancheverenigingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.



Bij aankoop van deze woning zal de ouderdomsclausule van toepassing zijn. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwe woningen.



Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.

Kenmerken

Woonoppervlakte
132
Perceeloppervlakte
490
Inhoud
600
Bouwjaar
1985
Extra ruimte
30
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging
Inhoud tuin
0
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object