Plan bezichtigingBel makelaar

Oudelandsedijk 69

Verkocht
Excellent
Abbenbroek
€ 739.000 k.k.
1260
 m²
152
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Dat je te midden van de polders aan de rand van Abbenbroek zo lang kunt blijven wonen als je wilt. Deze semi-bungalow 3(4) kamers heeft zowel aan de voor, - als aan de achterzijde een vrij zicht en biedt de mogelijkheid om op de begane grond te gaan slapen. Een siertuin voor de liefhebber met liefde aangelegd en ruim voldoende plaats om de auto te parkeren en op te laden op eigen terrein. Aan uw portemonnee is gedacht met zonnepanelen en een goede isolatie en op de verdieping is gekozen voor kunststof kozijnen om het onderhoud te beperken. In 2018 is de badkamer vernieuwd, het huis is voorzien van airconditioning, een woonkeuken en een woonkamer met open haard. Met 152 m2 woonoppervlak en De buurtsupermarkt op loopafstand, een gezellige dorpskern en op korte afstand van de snelweg en grotere plaatsen als Spijkenisse en Rotterdam.



De begane grond biedt een woonkeuken waar plaats is voor een grote eettafel en door de speelse opstelling kook je met uitzicht over de weilanden en is er meer dan voldoende bergruimte. De vaatwasser bij de spoelbak, de ovens bij elkaar, en veel werkblad. Hier is goed over nagedacht. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met een deur naar de tuin, een loopdeur aan de voorzijde en de trap naar de bovengelegen zolder. Bij de foto's vindt u en tweetal ideeën om hier een slaapkamer te realiseren. Naast deze ruimte bevindt zich namelijk de garage die ruim voldoende bergruimte biedt en desgewenst ook (deels) als bijkeuken kan worden ingezet. Wij laten u graag de mogelijkheden zien uiteraard.



Aan de andere zijde van de hal vinden we de woonkamer met een brede schuifpui, grote raampartijen en een open haard. Een fijne plek om je even terug te trekken. Via de hal met toiletruimte komen we op de verdieping. Hier bevinden zich 2 grote slaapkamers met kunststof kozijnen. De ouderslaapkamer heeft daarbij rolluiken en airconditioning. Aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst waardoor de badkamer maar liefst 11 m2 groot is. IN 2018 is deze volledig vernieuwd en uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, wastafelmeubel met bergruimte en een closet. De voormalige badkamer is een inloopkast geworden.



Rondom het huis bevindt zich de siertuin met diverse terrassen grenzend aan het huis, de vijver en tussen de borders. De voorzijde biedt plaats om op eigen terrein te parkeren waarbij een extra strook grond voor een klein bedrag per jaar wordt gehuurd van het waterschap.



Kortom, levensloopbestendig, een garage, een mooi perceel van 1260 m2 en een nieuwe badkamer.



Dat is de Oudelandsedijk 69.



Uitblinkers:



- Badkamer 2018,

- 18 zonnepanelen:

- 2 (3 slaapkamers),

- Uitbouw aan de keuken,

- Vloerverwarming in de badkamer en keuken (deels),

- Open haard:

- Houten verdiepingsvloer,

- Airconditioning,

- Oplevering, in overleg.

Kenmerken

Woonoppervlakte
152
Perceeloppervlakte
1260
Inhoud
729
Bouwjaar
1963
Extra ruimte
36
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object