Plan bezichtigingBel makelaar

Middenweg 35

Verkocht
Excellent
Heerhugowaard
Op aanvraag
1921
 m²
200
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Duurzaam, luxe, rust en comfort, dit kenmerkt deze woning in de groene long van Heerhugowaard. Hier wonen is een voorrecht volgens de huidige bewoners. Een straat met enkel bestemmingsverkeer. Een sfeervolle en lichte woning met veel ruimte rondom. Het erf is te bereiken via een elektrisch bedienbare poort. De locatie maakt het helemaal af door het winkelcentrum Middenwaard om de hoek en de ligging van het park aan zowel de voorkant als de achterkant van de woning.

Kom binnen
Het voorhuis komt uit 1969 en is later voorzien van nieuwe buitenmuren en een betonnen vloer, met vloerverwarming. In 1975 is de aanbouw aan de achterkant onder architectuur gebouwd. Hierdoor was er de mogelijkheid om een badkamer en toilet met vloerverwarming, kantoor en slaapkamer op de begane grond te realiseren. In 2004 zijn deze badkamer en toilet vernieuwd.
De originele voordeur wordt praktisch niet gebruikt, standaard komt u binnen in de aanbouw. Vanaf hier heeft u toegang tot de grote dubbele garage, toilet, badkamer, kantoor, slaapkamer en keuken. De keuken is in 2015 geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur. Direct naast het aanrecht heeft u het comfort van een heerlijke voorraadkelder. In de keuken en woonkamer ligt vloerverwarming. De woonkamer bestaat uit een voor- en achterkamer. Twee heerlijke ruimtes. Zicht op de straat of liever uw eigen tuin in kijken? Het kan allebei. Door middel van de openslaande deuren voorzien van schuifhorren heeft u direct toegang tot het zonneterras.
Op de verdieping treft u twee slaapkamers en een toilet met wastafel.
De totale woonoppervlakte van de woning is 200 m², hiervan is 70 m² de dubbele garage. Deze is in 2016 aangebouwd en binnendoor te bereiken. Voorzien van twee gelijke elektrische garagedeuren. Volledig geïsoleerd en alle leidingen/afvoeren zijn aanwezig inclusief vloerverwarming. De mogelijkheden om hier een mantelzorgwoning of appartement van te maken zijn legio. Ook is de garage voorzien van een slangenhaspel voor het eenvoudig schoonmaken van de auto.

Buiten
De vrijheid, ruimte, rust en unieke ligging in het park vormen de reden waarom u hier wilt wonen. De tuin is prachtig onder architectuur aangelegd en volledig gedraineerd. Een onderhoudsvrij ontwerp van beplanting, een mooi gazon met het gemak van een automatische robotmaaier. Portugese laurier hagen, olijfwilgen en nog zoveel meer. In 2016 is er een nieuwe veranda aan de schuur gebouwd. Hier kunt u de hele dag vertoeven. Zon of schaduw, alles is hier te vinden. Op het dak van de schuur vindt u aan beide zijden zonnepanelen, zodat u van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat energie opwekt. De ruimte rondom de garage is groot genoeg voor meerdere auto’s, caravan of het plaatsen van een carport. Stroompunt is buiten aanwezig.

Locatie
Zo midden in het centrum van Heerhugowaard zijn er op korte loopafstand gezellige terrassen, een theater, een bioscoop, een bibliotheek en mooie winkels te vinden. De bushalte naar de historische stad Alkmaar is ook nabij. Het NS station is 5 minuten fietsen, vanaf hier vertrekt elk half uur een trein richting Alkmaar of Amsterdam. Binnen 5 minuten bent u op de randweg van Alkmaar en de A9. Amsterdam bereikt u binnen 40 minuten. Richting het strand of bos? Bergen en Egmond zijn binnen 15 minuten aan te rijden.

Perceeloppervlakte: 1.921 m²
Woonoppervlakte: 200 m²
Dubbele garage: 70 m²
Schuur: 35 m²
Inhoud: 755 m³
Bouwjaar: 1969
Energielabel: C

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
200
Perceeloppervlakte
1921
Inhoud
755
Bouwjaar
1969
Extra ruimte
70
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan park, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object