Plan bezichtigingBel makelaar

Nes 34

Verkocht
Excellent
Wervershoof
€ 649.000 k.k.
600
 m²
197
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wie droomt er niet van? Een instapklare en royale thuishaven op een superfijne plek! Dit grote vrijstaande huis garandeert comfortabel wonen want hier vind je veel leefruimte, een riante woonkeuken, een zonnige serre, een praktische bijkeuken, 4 slaapkamers, een ruime garage met oprit en een fantastische tuin met berging. Het geheel is perfect verzorgd met een hoog afwerkingsniveau en straalt als nieuw!



Van bouwjaar 2002 heeft de woning met veel zorg en aandacht sinds 2019 een modernisatie ondergaan waarbij o.a. de keuken is vergroot en vernieuwd, de badkamer is vernieuwd, de achtertuin is ingericht en een dakkapel is geplaatst. Ook qua verduurzaming is dit een goed huis want met een goed isolatiepakket en 28 zonnepanelen op de zuidzijde van het dak draagt dit bij aan uitstekende energieprestaties en een duurzame toekomst.



De ligging van dit fraaie huis is ideaal want thuis is er rust maar met enerzijds de dorpskern van Wervershoof en anderzijds havenstad Medemblik liggen alle voorzieningen binnen handbereik. Het prachtige IJsselmeer en diverse recreatiegebieden liggen om de hoek dus hier te mogen wonen betekent het beste van alles!



Thuiskomen en parkeren op de eigen oprit met plaats voor meerdere auto’s. Eenmaal binnen ervaar je direct de vriendelijke sfeer in huis. De grote living is heerlijk licht en thans ingericht met een tweetal zithoeken. Achter de en-suitedeuren de woonkeuken waar een gezellige grote eettafel op zijn plek is en waarvan de keuken werkelijk om door een ringetje te halen is. Compleet, netjes en met meer dan voldoende werk- en opbergruimte. Vanhier is er toegang tot de serre/tuinkamer, een aangename extra ruimte om te verblijven. De bijkeuken is voorzien van een achterdeur, de aansluitingen voor het witgoed en toegang tot de garage. Deze is voorzien van elektrische deur en een tweede achterdeur.



De trapopgang naar de verdieping bevindt zich in de ruime hal met toilet, meterkast en voordeur. Vanaf de overloop zijn de badkamer en de vier grote slaapkamers toegankelijk waarvan er twee bijzonder riant bemeten zijn. De badkamer straalt eigentijdse luxe uit en is voorzien van ruime douchehoek, een ligbad, wastafel en tweede toilet. De zolder is een extra want deze is groot en van stahoogte. Aan opslagruimte ontbreekt het niets.



U had het al gezien maar de tuin is prachtig! De achtertuin biedt een oase van rust op eigen erf. Goed van afmeting en bijzonder fraai ingericht met keurig straatwerk, borders en beplanting. Bij ieder weertype is er een aangenaam plekje te vinden om te kunnen genieten van het buitenleven. De vrijstaande berging is na-geïsoleerd en erg praktisch voor het opbergen van tuingereedschap en fietsen. Aan de voorzijde eveneens een keurige tuin welke is omlijst met hekwerk. Daarnaast een oprit met plek voor tenminste 2 auto’s.



KENMERKEN

- Bouwjaar 2002

- Woonoppervlakte 197 m²

- Inhoud 816 m³

- Perceeloppervlakte 600 m²

- Keurig op niveau

- Keuken en badkamer vernieuwd in 2019

- Dakkapel geplaatst in 2021

- Inpandig bereikbare garage 21 m²

- Geïsoleerde berging

- Schilderwerk van 2020

- CV ketel 2019

- 28 zonnepanelen

- Energielabel A



Deze woning zelf komen ervaren? Je bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding.

Kenmerken

Woonoppervlakte
197
Perceeloppervlakte
600
Inhoud
817
Bouwjaar
2002
Extra ruimte
39
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Beschutte ligging
Inhoud tuin
248
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object