Plan bezichtigingBel makelaar

Vorstenbosscheweg 20

Verkocht
Excellent
Nistelrode
€ 665.000 k.k.
5053
 m²
160
 m²
Woonboerderij
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

Halfvrijstaande woonboerderij met diverse bijgebouwen en een fenomenaal uitzicht over de landerijen.



De woonboerderij ligt in het buitengebied van Nistelrode, gelegen op korte afstand van natuurgebied ‘De Maashorst’ en de ‘Bedafse Bergen’. De wandelpaden, ruiterpaden en MTB-routes liggen op loopafstand. Nistelrode is een dorp met een gezellige dorpskern en veel voorzieningen. De centrale ligging van het dorp maakt dat snelwegen en steden zoals ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven snel en goed bereikbaar zijn.



Het bijzondere aan deze woning is dat u het gevoel van landelijk wonen ervaart, maar toch binnen 5 minuten in het centrum van Nistelrode en in 10 minuten in het centrum van Uden bent. Deze factoren tezamen creëren een fantastische woonervaring.



De woning is gebouwd in 1910, maar in de loop der jaren gemoderniseerd en verduurzaamd. De woning beschikt over een woonoppervlakte van circa 160 m². De buitengevels van de woning zijn in spouw uitgevoerd en opgetrokken uit metselwerk. De spouwmuur en het dak zijn voorzien van isolatie en de hardhouten kozijnen zijn allen voorzien van dubbele beglazing. De woning beschikt over zonnepanelen en airco's, en heeft dan ook een Energielabel C. De woning heeft een bruto inhoud van circa 690 m³ en is gelegen op een riant perceel van 5.053 m². De weide biedt veel mogelijkheden voor het hobbymatig houden van dieren, er is een kleine inloopstal aanwezig.



INDELING

Begane grond:

Middels de entree aan de voorzijde van de woning komt u binnen in de hal met prachtige vide. De hal is ruim van formaat, biedt voldoende ruimte voor de garderobe en biedt toegang tot de meterkast, het toilet, de badkamer en de royale keuken.



De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, dubbele wastafel met meubel, een radiator en mechanische ventilatie. Het toilet treft u separaat en is in dezelfde stijl afgewerkt als de badkamer.



De ruime keuken is voorzien van een recht opgestelde inrichting met kunststof aanrechtblad, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, 1,5 spoelbak, vaatwasser en koelkast. Verder treft u nog een ingebouwde provisiekast aan. Vanuit de keuken kijkt u heerlijk uit over de achtertuin en de weide. Vanuit de keuken kunt u naar de woonkamer of de bijkeuken.



De bijzonder grote woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel, diverse grote raampartijen en tuindeuren waardoor er prettig veel daglicht de kamer binnenvalt. Vanuit de woonkamer is er een vrij uitzicht aan de voorzijde op het open landschap en aan de achterzijde op de tuin en wei. Via de tuindeuren bereikt u het terras. In de woonkamer is een airco (aangesloten op Wifi) aanwezig. De ruimte ademt veel sfeer en warmte uit door de prachtige eiken vloer, de houtkachel en het balken plafond.



De ruime bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen, garderobe een vaste kast met oven en provisieruimte. Middels de bijkeuken bereikt u de inpandige garage of de riante achtertuin.



Naast de eerder genoemde ruimtes treft u nog een inpandige garage. De garage is voorzien van een betonnen vloer, radiator, krachtstroom en openslaande deuren. De garage biedt ruimte aan 1 auto.



Verdieping:

Middels de vaste trap komt u op de overloop van de verdieping. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en een riante bergruimte. Alle slaapkamers zijn voorzien van prettig veel daglicht die de ruimtes binnenvalt. De slaapkamers zijn recent opgeknapt met een laminaatvloer en wisselende wandafwerking passend bij een landelijke stijl.



De master bedroom is zeer royaal en voorzien van een inloopkast, wastafel, airco en rolluiken.



De bergruimte is voorzien van een toilet en inloopkast. Deze ruimte biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een of twee extra slaapkamers, hobbykamer of kantoor. In de inloopkast treft u de cv-installatie (ATAG Perfect 2, bj. 2001)



TUIN

De voortuin van deze woning is recent opnieuw aangelegd met bestrating en beplanting met beregeningsmogelijkheid. U bereikt het perceel middels een op afstand te bedienen toegangspoort.



De rest van de tuin is landelijk ingericht met diverse terrassen, volwassen beplanting en gazon. De achtertuin is heerlijk gelegen met een vrij uitzicht over de weide en prachtige boomrand en zorgt daardoor voor een landelijk gevoel. Bij de achterdeur is de overkapping gesitueerd waardoor u droog toegang heeft tot de schuur.



BIJGEBOUWEN

Achter de halfvrijstaande boerderij bevinden zich verschillende vrijstaande bijgebouwen met diverse gebruiksmogelijkheden. Zoals een grote schuur, kippenren met een klein schuurtje en houtopslag.



Schuur: De schuur is voorzien van een toilet en wordt verwarmd middels een radiator. In de schuur treft u een geiser voor warm water, uitstortbak en de grondwaterpomp. In de schuur zijn twee voormalige paardenstallen met vliering. Hier is tevens een omvormer gesitueerd voor de 14 zonnepanelen die zijn gelegen op de schuur.



Kortom, Bent u op zoek naar een prachtige verduurzaamde woonboerderij welke is gelegen op een fantastische landelijke locatie, maar toch vlak bij het centrum van Nistelrode en Uden met al haar voorzieningen? Neem dan contact op met ons kantoor, onze makelaars nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
160
Perceeloppervlakte
5053
Inhoud
690
Bouwjaar
1910
Extra ruimte
29
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel, Geiser eigendom
Garage
Inpandig, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object