Plan bezichtigingBel makelaar

Houtsestraat 6

Beschikbaar
Excellent
Udenhout
€ 1.795.000 k.k.
30940
 m²
340
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan de rand van Udenhout, uniek gesitueerde karaktervolle woonboerderij met multifunctionele royale bijgebouwen op een groot perceel en aan de achterzijde vrij gelegen perceel van ruim 3 hectare! De woonboerderij mag worden gesplitst in 2 eenheden. Aan de achterzijde van de woning is er een uniek uitzicht over weilanden en natuurgebied de Brand, Brabants buiten in de mooiste vorm!

De woonboerderij is door de jaren met zorg onderhouden en twee bijgebouwen zijn voorzien van nieuwe daken, die deels met zonnepanelen zijn uitgerust. Het bijgebouw dat nabij de woning staat is thans voorzien van een recreatiewoning en er bestaat de mogelijkheid om meerdere recreatiewoningen toe te voegen. De huidige indeling van de woning maakt inwoning of mantelzorg mogelijk aangezien een deel is verbouwd aparte wooneenheid met een eigen entree. Voor paardenliefhebbers is er naast een grote stalruimte, een paardenbak en voldoende uitloopruimte op eigen weilanden en Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen bevindt zich te voet op vijftien minuten.
De mogelijkheid bestaat de woning te splitsen (50%/50%) in twee zelfstandige woningen. Het bestemmingsplan is daarvoor aangepast. Het is aan kopers de splitsing desgewenst bouwfysisch door te voeren. Mogelijke indelingsvarianten liggen ter inzage tijdens een bezichtiging.

Indeling: entree, woonkamer met rustieke schouwpartij en houthaard, toegang tot bruikbare (wijn)kelder en opkamer en studeerruimte aan de voorzijde. De plavuizen vloeren in combinatie met het balkenplafond en de gestuukte wanden geven de ruimtes sfeer.

Woonkeuken met keukenblok aan de achterzijde, portaal aan de achterzijde met toegang tot de achtertuin. Vaste trap naar de eerste verdieping met royale slaapkamers. Zowel de ouderslaapkamer heeft een eigen luxe badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Een tweede badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Een ingenieuze entresol biedt ruimte aan hobby’s of logees.

Via de buitentoegang is het tweede deel van de woning te bereiken. Dit deel heeft een eigen woonkamer, moderne keuken en een badkamer met ligbad, douche, wastafel en wasmachine aansluitingen en op de verdieping een grote slaapkamer met eigen badkamer met douche en wastafel en een entresol die dienstdoet als logeer- of bergruimte.

Stalruimte 1: de ruimte bestaat uit een recreatiewoning met woongedeelte met keuken en een stalen trap die leidt naar een entresol met 2 slaapkamers en een badkamer. Aansluitend is er een overkapping/kapschuur met stallingsruimte en drie paardenboxen.

Stalruimte 2: Royale ruimte voor stalling of hobby, met eigen toiletvoorziening en atelier. Het dak van de stal is uitgevoerd met zonnepanelen.

Berging/ open loods: voldoende parkeerplaats voor meerdere auto’s en afsluitbare bergruimte alsmede een tweetal paardenboxen.

Het betreft een uniek multifunctioneel bezit voor de ruimtezoeker of dieren- en tuinliefhebber. Een bezichtiging is nodig om de rust en (splitsings)mogelijkheden achter de voorname voorgevel ter plekke te ervaren. Serieuze kandidaten zijn van harte welkom na het maken van een afspraak.

Kenmerken

Woonoppervlakte
340
Perceeloppervlakte
30940
Inhoud
1284
Bouwjaar
1830
Extra ruimte
28
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Vrijstaand hout, Carport
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (013 5210222) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object