Plan bezichtigingBel makelaar

Bedafseweg 5

Verkocht
Excellent
Vorstenbosch
€ 990.000 k.k.
5370
 m²
211
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Groot vrijstaand landhuis met inpandige garage en diverse bijgebouwen.



Het landhuis ligt in het buitengebied van Vorstenbosch, gelegen op korte afstand van natuurgebied ‘De Maashorst’ en de ‘Bedafse Bergen’. De wandelpaden, ruiterpaden en MTB-routes liggen op loopafstand. Vorstenbosch is een dorp met een actief verenigingsleven. De centrale ligging van het dorp en de aansluiting op de A50 op korte afstand maakt dat steden zoals ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven snel en goed bereikbaar zijn.

Het bijzondere aan deze woning is dat u het gevoel van landelijk wonen ervaart (rust en ruimte) en toch binnen 5 minuten in Vorstenbosch, het centrum van Nistelrode, Uden of Veghel bent. Deze factoren tezamen creëren een fantastische woonervaring.



De woning is gebouwd in 1970 en beschikt over een woonoppervlakte van circa 211 m². Het heeft een bruto inhoud van circa 937 m³ en is gelegen op een riant perceel van 5.370 m².



De gevels van de woning zijn in spouw uitgevoerd en opgetrokken uit metselwerk. De spouwmuur, het dak en de vloer zijn voorzien van isolatie. De woning is deels voorzien van hardhouten en deels kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De woning is voorzien van een glasvezelverbinding.



Via de elektrische poort kunt u de oprit van de woning bereiken. De oprit biedt parkeermogelijkheid aan vijf auto’s waarvan er twee onder de carport geparkeerd kunnen worden.

Via de overdekte entree aan de voorzijde van de woning komt u binnen in de hal.





INDELING

Begane grond:

De hal is ruim van formaat, biedt voldoende ruimte voor de garderobe (in de garderobe-nis). In de hal is de verdeler van de vloerverwarming gesitueerd. Verder biedt de hal toegang tot de meterkast, de woonkamer en de woonkeuken.



De bijzonder grote woonkamer is voorzien van een sfeervolle schouw met open haard en diverse grote raampartijen waardoor er prettig veel daglicht de kamer binnenvalt en u een geweldig uitzicht heeft over de voor- en achtertuin. De woonkamer is keurig afgewerkt met een lichte tegelvloer, strak afgewerkt plafond met inbouwspots en spachtelputz wanden. Tevens biedt de woonkamer toegang tot de riante leefkeuken.



De leefkeuken is voorzien van een recht opgestelde inrichting met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Ook de keuken wordt gekenmerkt door de keurige afwerking en veel lichtinval dat binnenvalt aan de achterzijde van de woning. Dit geeft in combinatie met het uitzicht een zeer prettig en rustgevend gevoel. De doorgang naar de tweede hal is hier aanwezig almede de toegang tot het kantoor.



Het kantoor is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is multifunctioneel in te richten, denkende aan een speelkamer, hobbykamer of slaapkamer. Het kantoor is net als de woonkamer en keuken afgewerkt met een lichte tegelvloer, strak plafond en spachtelputz wanden.



De tweede hal geeft toegang tot het deels betegelde toilet met fonteintje en de bijkeuken. Tevens kunt u via een loopdeur de riante carport aan de voorzijde betreden.



De bijkeuken is deels betegeld en voorzien van een trapkast en uitstortbak en biedt toegang tot de garage en de achtertuin. Via de trap bereikt u een voorzolder met de cv-opstelling (Nefit Ecxellent Exoline) en een chill ruimte.

Verdieping:

De trap brengt u op de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers en de badkamer.



De functionele badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, douche, wastafel, toilet, radiator en veel daglicht door diverse raampartijen. Verder treft u in de vaste kasten de witgoedaansluitingen op hoogte.



Master bedroom is keurig afgewerkt met stukwerk wandafwerking en de vloer is afgewerkt met vloerbedekking. De kamer is voorzien van een ruime inbouwkast en wastafel met meubel. Door de vele raampartijen valt prettig veel daglicht de ruimte binnen.



De overige drie slaapkamers zijn voorzien van een groot raam waardoor prettig veel daglicht de ruimtes binnenvalt. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking en een schrootjesplafond. De wanden zijn deels afgewerkt met stukwerk en deels met behang.



Via de vlizotrap kunt u de bergzolder bereiken.





TUIN

De voortuin van deze woning zijn keurig aangelegd met volwassen beplanting, gazon en bestrating. Via beide zijdes van de woning is de achtertuin van te bereiken.



Ook de achtertuin is keurig aangelegd met volwassen beplanting, gazon, sierbestrating en diverse terrassen. De voor en achtertuin zijn voorzien van verlichting en beregeningsinstallatie en het gazon wordt door enkele robotmaaiers onderhouden. In de achtertuin treft u een riant zwembad, diverse bijgebouwen, een dierenverblijf en voormalige moestuin en aan de rechterzijde van het perceel treft u nog een ruim gazon met diverse bomen.





BIJGEBOUWEN

De vrijstaande woning heeft verschillende vrijstaande bijgebouwen welke diverse gebruiksmogelijkheden hebben.



Berging/fietsenhok:

Via de oprit is de berging bereikbaar die momenteel als fietsenstalling wordt gebruikt. De houten berging is voorzien van een zadeldak bedekt met pannen, voorzien van elektra en een bergzolder. Achter de berging is een ruime stalling geplaatst. Naast de berging is een ruime hondenren gesitueerd.



Stalling:

De stalling heeft een oppervlakte van ca. 40m². De gevels van de garage zijn van hout en het zadeldak is gedekt met pannen. De stalling biedt voldoende ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld een zitmaaier, divers tuingereedschap en hout voor de kachel binnen. Via het looppad is de tweede bergruimte bereikbaar.



Berging:

De tweede houten berging is voorzien van een zadeldak bedekt met passen en heeft grote raampartijen. Ideaal voor het plaatsen van bijvoorbeeld uw planten in de wintermaanden.



Prieel:

Wanneer u langs het zwembad afloopt komt u bij een sfeervol prieel uit. Deze ruimte is ideaal als relaxruimte voor wanneer u op warme dagen gebruik heeft gemaakt van het zwembad.



Kippenhok:

Aan de achterzijde van het perceel is een ruim kippenhok met buitenruimte gesitueerd. Het houten kippenhok is voorzien van een zadeldak bedekt met pannen. Naast het kippenhok is de voormalige moestuin gelegen. Ideaal wanneer u groene vingers heeft.





Kortom, Bent u op zoek naar een prachtig landhuis welke is gelegen op een fantastische landelijke locatie, maar toch vlak bij diverse dorpen met een uitgebreid scala aan voorzieningen? Neem dan contact op met ons kantoor, onze makelaars nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Kenmerken

Woonoppervlakte
211
Perceeloppervlakte
5370
Inhoud
937
Bouwjaar
1970
Extra ruimte
63
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig, Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object