Plan bezichtigingBel makelaar

Arnold P. Nosseklaan 1

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Best
€ 990.000 k.k.
2523
 m²
194
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Vrijstaand wonen, levensloopbestendig én op een heerlijke groene woonlocatie! Dat kan in deze royale bungalow met maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers en een dubbele garage. De tuin is gelegen rondom de woning en biedt altijd een fijne plek om te genieten van de groene omgeving. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.



De woning is gelegen in villawijk "Koekoeksbos". Deze wijk kenmerkt zich door de ruime opzet, groene omgeving en ideale ligging tussen de voorzieningen enerzijds (winkelcentra Wilhelminadorp op 5 fietsminuten afstand en het centrum van Best op slechts 10 minuten afstand) en de uitvalswegen anderzijds (A2 en A50). Naast deze voorzieningen is de wijk ook gelegen aan de zogenoemde 'slowlane' tussen Eindhoven en ASML. Op loopafstand is verder ook de golfbaan te bereiken, ideaal voor het lopen van een ronde golf maar ook voor het genieten van een heerlijke maaltijd in het vrij toegankelijke restaurant.



Bouwjaar: 1993

Inhoud: ca. 1.054 m³

Woonoppervlakte: ca. 194 m²

Overig inpandige ruimte: ca. 91 m²

Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 21 m²

Externe bergruimte: ca. 13 m²

Verwarming: C.V.-ketel (2015), vloerverwarming living en keuken

Isolatie: Dak-, en muur-, en vloerisolatie, dubbel glas



Indeling:

Het perceel is aan de voorzijde te betreden via de elektrische bedienbare poort. Er is voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s op de eigen oprit. Daarnaast is er toegang tot de dubbele garage, en via de voordeur uiteraard tot de woning.



De hal/entree voelt direct ruim aan, een gevoel dat in de gehele woning zo zal blijven. In de hal bevindt zich het volledig betegelde toilet, met een wastafelmeubel net buiten de toiletruimte. Ook heeft de hal een garderobe, een meterkast (10 groepen, 2 aardlekschakelaars, kookgroep en glasvezel) en toegang tot zowel de living als de slaapvleugel.



Middels dubbele glasdeuren is er toegang tot de royale living met meerdere zithoeken. Wat direct opvalt is de hoeveelheid natuurlijke lichtinval en de uitkijk op de groene tuin. De living biedt een zithoek direct aansluitend aan de hal, een eethoek in de doorloop, en een tweede zithoek rondom de sfeervolle open haard. Via een loopdeur of een van de twee schuifpuien is de achtertuin te betreden.



Aansluitend aan de woonkamer is de keuken gelegen welke via een schuifdeur bereikbaar is. Deze is geplaatst in een hoekopstelling en qua apparatuur voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, oven en magnetron. Daarnaast is er voldoende kastruimte, en ook hier een mooie uitkijk op de tuin.

De gehele woonkamer en keuken zijn voorzien van een witte tegelvloer met comfortabele vloerverwarming.



Achter de keuken is een bijkeuken gelegen. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en de droger aanwezig, en daarnaast nog extra opbergmogelijkheden. Vanuit de bijkeuken is middels een loopdeur toegang tot de tuin, daarnaast is het ook een inpandige doorgang naar de dubbele garage.



Deze dubbele garage (ca. 33 m²) biedt een ideale opstelplaats voor een of twee auto’s maar kan ook gebruikt worden als bijvoorbeeld werkplaats/hobbyruimte. Met de twee roldeuren, elektra en de aanwezigheid van een uitstortgootsteen is het niet alleen ruim maar ook zeer multifunctioneel. Vanuit de garage is via een vaste trap toegang tot de bergzolder. Deze strekt zich uit over het volledige oppervlak van de woning. Met enkele Velux dakramen valt hier voldoende daglicht binnen. De bergzolder is tevens de opstelplaats voor de C.V.-ketel (Remeha, 2015).



Terug in de hal/entree is er toegang tot de slaapvleugel met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers.



Slaapkamer 1 (ca. 19 m²) is de royale hoofdslaapkamer, niet alleen vanwege de oppervlakte maar zeker ook vanwege de prachtige uitkijk op de achtertuin. Middels een loopdeur is hier ook directe toegang tot de tuin. Aansluitend aan deze slaapkamer is een inloopkast gelegen welke de doorgang biedt naar de eerste badkamer.



Badkamer 1 is ensuite gelegen aan slaapkamer 1, is volledig betegeld en voorzien van een toilet, douchehoek met regendouche, dubbele wastafel en spiegelkast. Mechanische afzuiging en een te openen raam zorgen hier voor de ventilatie.



Slaapkamer 2 (ca. 16 m²) is een ruime kamer en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kastenwand. Door de goede maatvoering van deze kamer is de ruimte op meerdere manieren in te delen.



De slaapkamers 3, 4 en 5 zijn vergelijkbaar qua afwerking en oppervlakte (allen ca. 10 m²). Deze kamers kunnen ideaal gebruikt worden als kinderkamer of als werkruimte.



Badkamer 2 is gelegen aan de hal in de slaapvleugel. Deze badkamer is ook volledig betegeld en voorzien van een douchehoek met regendouche, wastafel met spiegelkast en designradiator.



Alle slaapkamers, inclusief de hal, zijn voorzien van een witte tegelvloer. Verwarming in de slaapvleugel gaat middels radiatoren.



Tuin

De woning is gelegen op een royaal perceel van ruim 2500 m² en heeft een tuin rondom met veel gazon en volwassen beplanting. Direct aansluitend aan de woonkamer is een terras met overkapping gelegen, via de deur in de bijkeuken is toegang tot het tweede terras. Ook op andere plekken in de tuin is een leuke zithoek gecreëerd waardoor er altijd een fijn plekje in de zon óf juist in de schaduw te vinden is. In de tuin zijn verder enkele elektrapunten aanwezig, zijn er twee buitenkraantjes én is er een beregeningsinstallatie aangelegd. Een houten berging geeft nog mogelijkheden tot extra opbergruimte.

Kenmerken

Woonoppervlakte
194
Perceeloppervlakte
2523
Inhoud
1054
Bouwjaar
1993
Extra ruimte
91
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij () voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object