Plan bezichtigingBel makelaar

Zeehoeveweg 10

Verkocht
Excellent
Oostvoorne
€ 1.250.000 k.k.
2235
 m²
213
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Uren wandelen of paardrijden langs de kustlijn van Oostvoorne (Zuid-Holland), op loop afstand van de boot in de jachthaven, fietsen langs de Brielse Maas en dan thuiskomen in dit prachtige landhuis. Gebouwd in 2010 ontbreekt het geenszins aan duurzaamheid of luxe en de afwerking is al helemaal om door een ringetje te halen. In de prachtig aangelegde siertuin- waar geen sprietje onkruid te vinden is- is het genieten op het terras, neem je plaats onder de grote overkapping of ontspan je na een drukke dag in de jacuzzi met zicht op het huis. Daarnaast is er een flinke moestuin voor de liefhebber en biedt de voorzijde plaats aan meerdere auto's achter het sierlijke hekwerk. 



Voor de paardenliefhebber biedt deze omgeving meer dan voldoende mogelijkheden. In het westen van het land kan het lastig zijn om voldoende grond te vinden voor het stallen van uw kostbare viervoeters maar in Oostvoorne is nog ruimte. Desgewenst kan naast de 2235 m2 die het perceel nu te bieden heeft nog extra grond worden gekocht. Er is ruimte om een rijbaan aan te leggen (20x40 of 60), stallen maar ook een stapmolen of longeercirkel behoren tot de mogelijkheden. Voorne Putten kent een zeer divers ruiterroutenetwerk met natuurlijk veel strand. Marijn laat het u graag (te paard) zien en helpt u bij de eventuele vergunningsaanvragen.



Laten we de villa zelf echter niet vergeten met o.a. de zonnige erker in de woonkeuken. Hier huist een ware keukenprinses en dat is af te zien aan de hoeveelheid en de kwaliteit van de apparatuur en de inbouwkeuken van Siematic. De living is licht en groot met diverse zithoeken en zelfs een kantoorruimte aan de voorzijde. De mogelijkheid bestaat om op de begane grond een slaap,- en badkamer te realiseren en vanzelfsprekend is er gekozen voor vloerverwarming als hoofdverwarming. De riante garage annex bijkeuken is volledig geïsoleerd en kan desgewenst aan het woonoppervlak worden toegevoegd. Op het dak van de garage liggen de zonnepanelen mooi uit het zicht.



Ook op de verdieping is goed nagedacht over de indeling. Direct bij het naar boven lopen valt de ruimte van de vide op en de overloop heeft een toiletruimte. De etage telt om te beginnen twee slaapkamers met een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. Handig voor opgroeiende kinderen of logees. Aan de andere zijde ligt de hoofdslaapkamer van formaat met eigen kledingkamer en badkamer. De kledingkamer is uitgerust met maatwerk vaste kasten en de badkamer is volledig ingericht op twee personen met een riante inloopdouche en een breed wastafelmeubel. Wakker worden met de zilte zeelucht en zicht op uw paard of (moes)tuin maar toch binnen 30 minuten in Rotterdam centrum. En met de komst van de Blankenburgverbinding in 2024 wordt Voorne Putten aantrekkelijker dan ooit tevoren. 



Kortom, ruimte rondom de Randstad dichtbij het strand.  



Dat is de Zeehoeveweg 10.



Uitblinkers:



- Hoofdslaapkamer met kledingkamer en eigen badkamer,

- 2 slaapkamers met eigen badkamer,

- Slaapkamer en badkamer op de begane grond mogelijk,

- Zonnepanelen op het dak van de garage,

- Op loop afstand van jachthaven Geijsman en het strand langs het Brielse meer,  

- In overleg kan extra grond worden gekocht,

- Oplevering, in overleg, flexibel bespreekbaar.

Kenmerken

Woonoppervlakte
213
Perceeloppervlakte
2235
Inhoud
985
Bouwjaar
2010
Extra ruimte
53
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object