Plan bezichtigingBel makelaar

Dorpsweg 53

Beschikbaar
Excellent
Oudenhoorn
€ 475.000 k.k.
890
 m²
105
 m²
Eengezinswoning
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

Stel je eens voor...

Wonen op een perceel van 890 m2 groot met een waanzinnig uitzicht over de polder en een vrije ligging. Je waant je buiten, maar woont dicht tegen de dorpskern van Oudenhoorn in deze half vrijstaande woning met oprit, ruime garage, schitterende tuin en twee buitenruimtes.

De voormalig knechtswoning dateert uit circa 1957 en biedt veel mogelijkheden, zowel binnen als buiten. Op veel punten dienen diverse ruimtes aangepast te worden aan de eisen van deze tijd. Hierdoor het ideale moment om te kiezen voor de lay-out die jij zelf wenst. Dat kan bijvoorbeeld betekenen om een levensloopbestendige situatie te creëren. De badkamer is al te vinden op de begane grond en i.c.m. met een aanbouw kan ook een slaapkamer gerealiseerd worden.

Het woongedeelte is gelegen aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning van bijna 7 meter, in totaal heb je hier 35 m2 tot je beschikking. Aan de achterzijde is de keuken te vinden die toegang geeft tot de tuinkamer. Een tuinkamer die een mooie verbinding maakt van binnen naar buiten. Zo geniet je op de minder warme dagen al van 'buiten' en het terras biedt een heerlijke beschutte plek. Grenzend aan dit terras wandel je de tuin in die een diversiteit biedt aan kleuren en geuren van de bloemen, planten en struiken. Een plek waarvandaan je geniet van een vrij uitzicht over de polders van Oudenhoorn. Aan de achterzijde van de garage kun je plaats nemen in de overkapping, de perfecte uitvalsbasis bij regen of warm weer zodat je toch kunt genieten van de tuin.

Rechtsachter op het perceel staat een kas zodat je jouw eigen groente kunt telen met aan de gehele zijkant van de woning een enorm oppervlak (circa 385 m2) die nog tot je beschikking staat. Enerzijds voldoende bergruimte met een schuur van 10 m2 én een garage van 30 m2. Alle ruimte voor eventuele hobby's of om te klussen. Maar anderzijds ook veel mogelijkheden en kan deze zijtuin eventueel gebruikt worden als weiland De aangebouwde houten opslagruimte is eventueel te gebruiken als paardenbox voor één paard of dierenverblijf.

Op de verdieping heb je de beschikking over twee slaapkamers, één direct op de overloop voorzien van dakkapel. Achter deze slaapkamer, bereikbaar via de eerste slaapkamer, ligt een tweede slaapkamer met inbouwkast en toegang tot een bergvliering.

Perceel van 890 m2, vrij uitzicht en buiten wonen.

Dat is de Dorpsweg 53.

Uitblinkers:
-woning voorzien van spouwmuurisolatie (3 steensmuren, tegen de oorspronkelijke muren zijn een binnen- en buitenmuur geplaatst),
-hardhouten kozijnen (Merbau) met dubbel glas (omstreeks 2002),
-oprit voor meerdere auto's,
-garage van circa 30 m2 met elektrisch bedienbare sectionaaldeur,
-serre (aluminium) aangebouwd omstreeks 1995 met betonnen vloer,
-houten verdiepingsvloer,
-CV-ketel (bouwjaar 2007),
-oplevering: in overleg (snelle oplevering mogelijk).

Kenmerken

Woonoppervlakte
105
Perceeloppervlakte
890
Inhoud
391
Bouwjaar
1957
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
1
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.