Plan bezichtigingBel makelaar

Bruchterbeekweg 1

Beschikbaar
Excellent
Brucht
€ 1.100.000 k.k.
13370
 m²
228
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Riante woonboerderij op een perceel van maar liefst 13370m2!

In de levendige buurtschap Brucht staat deze volledig gemoderniseerde en authentieke woonboerderij. Het ligt ten zuiden van Hardenberg en de Overijsselse Vecht. Binnen enkele fietsminuten staat u in het centrum van Hardenberg.

De boerderij is uitstekend onderhouden en in de loop der jaren volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd. Dit alles met behoud van zijn authentieke karakter. De hoogwaardige en sfeervolle afwerking zijn een lust voor het oog.

Het geheel is gesitueerd op een perceel van maar liefst 13370 m2. Naast de fraai aangelegde tuin is er aangrenzend een een weiland wat uitermate geschikt is voor de paardenliefhebber.


Indeling woonboerderij:

Begane grond:
U betreedt de woning middels een ruime hal voorzien van moderne meterkast, trapopgang en toegang tot de rest van de woning. Via de grote taatsdeuren betreed u de landelijk woonkeuken. Deze ruime en handgemaakte Houtman keuken is voorzien van alle luxe en openslaande deuren naar de tuin. De keuken met spoeleiland is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combioven, koel-vriescombinatie, vaatwasser, koffiemachine en keukenboiler.

Via de hal is de slaapkamer en badkamer op de begane grondverdieping te bereiken. De ruime badkamer is voorzien van dubbele wastafel, ligbad, douche en vloerverwarming. Tevens is er een separaat toilet voorzien van toilet, urinoir en fontein.

De aansluitingen voor het witgoed bevinden zich in de aangrenzende bijkeuken. Vanuit de entreehal kunt u linksaf naar het aangebouwde gedeelte waar nu een tweede woonkamer met palletkachel is gecreëerd. Deze lichte en veelzijdige ruimte is uiterst sfeervol ingericht en beschikt over een prachtig uitzicht over de tuin. Een fijne werkplek, sportruimte, of tal van mogelijkheden.

Verdieping:
Middels de trap vanuit de entreehal komt u op de overloop waar zich 4 slaapkamers, bergruimte en de tweede badkamer bevinden. Alle 4 de slaapkamers zijn ruim en voorzien van een vaste kast. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel.

Tuin:
De woning is gesitueerd op een riant perceel en heeft een tuin rondom de woning. U betreedt de woning middels een fraaie oprijlaan. De tuin is voorzien van meerdere zitjes, een rietgedekte overkapping, grote carport en extra hoge carport geschikt voor een camper. De garages bieden, naast de aanwezige oprijlaan genoeg parkeerruimte voor meerdere auto's of andere voertuigen. Het perceel van 13.370 m2 is opgedeeld in woonhuis met een riante tuin (circa 4700m2). En weiland (circa 8640m2).


Bijzonderheden:
- Volledig verduurzaamd en gemoderniseerd
- Op enkele minuten fietsen van Hardenberg
- 5 slaapkamer en 2 badkamers
- Riant perceel van 13.370 m2
- Ruime schuren met overkapping voor een camper
- Energielabel B
- Hoogwaardige afwerking
- Actieve en gezellige buurgemeenschap


Bent u net zo enthousiast over deze fantastische woonboerderij als de makelaar zelf? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Woonoppervlakte
228
Perceeloppervlakte
13370
Inhoud
847
Bouwjaar
1910
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Pelletkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0523-270174) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object