Plan bezichtigingBel makelaar

Lage Schoense 20

Verkocht
Excellent
Boekel
€ 1.000.000 k.k.
5439
 m²
371
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een perfecte locatie gelegen, bereikt u middels een lange oprijlaan een imposante poort waarna u de villa bereikt. Centraal gelegen en tegelijkertijd heerlijk rustig.



De prachtige sierbestrating en volwassen bomen maken de entree tot een waar plaatje.

Als u verder het perceel betreedt dan bereikt u middels de statige dubbele voordeur de entree van de woning. De in 1974 gebouwde woning is goed onderhouden en dusdanig op het perceel van maar liefst 5.439 m² gesitueerd dat er aan de voorzijde een prachtige oprit met parkeergelegenheid is en aan de achterzijde een sfeervol geheel met individuele privacy.



De beleving van de entree en de tuin met volwassen beplanting, zwembad is uniek: Een schitterende en privacy biedende tuin in topconditie. Helemaal gezien het feit dat het pand is gelegen in de nabijheid van dagelijkse voorzieningen.



De woning heeft een woonoppervlak van circa 371 m². De inhoud bedraagt circa 1.490 m³.



Voorzieningen zijn allen nabij aanwezig in Boekel ofwel Uden, medische zorg, onderwijs, supermarkten, speciaalzaken, horeca, winkelcentrum et cetera. De ontsluiting is bovendien erg goed, via de snelweg A50 staat u binnen circa 40 autominuten in Eindhoven (airport), of het centrum van Den Bosch of Nijmegen.



Indeling begane grond:

Entree/hal, bij binnenkomst via de entree ervaart u direct wat deze woning u te bieden heeft. In de hal bevindt zich de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping, toegang naar het kantoor, het toilet, de garderobe-nis, intercom, alarminstallatie, woonkamer en keuken. Het leefgedeelte is, evenals de hal, voorzien van een moderne tegelvloer. Deze ruimte bestaat uit een zit- en eethoek en royale woonkeuken,



L-vormige woonkamer, met name de sfeervolle schouw valt gelijk op bij binnenkomst.

Op kille dagen kunt u genieten van de heerlijke warmte die van de gashaard komt.

De eetkamer biedt mogelijkheid tot het plaatsen van een riante tafel waar u met het hele gezin heerlijk kunt tafelen.



Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkeuken. De strak afgewerkte recht opgestelde keuken is ruim en praktisch uitgevoerd. Er zijn diverse inbouwapparaten aanwezig waaronder een oven, stoomoven op hogedruk, magnetron (los), vaatwasser, 1,5 spoelbak en diverse bovenkasten. Het kookeiland wordt voorzien van veel daglicht door een drietal lichttubes. Verder treft u een inductie kookplaat aan met een gas-wokbrander, afzuigkap en ½ spoelbak.



In de keuken is een strak afgewerkte hoge kastenwand aanwezig met een ingebouwd koelkast, koffiezetapparaat en een warmhoudlade. De keuken biedt meer dan voldoende kastruimte. Ook vanuit de keuken heeft u een weids uitzicht over de prachtige tuin.



Middels de keuken bereikt u de gang die u tevens toegang geeft tot de praktische berging-/wasruimte met hier aanwezig vaste kastenwand, uitstortbak, cv-installatie, witgoedaansluitingen en witgoed op hoogte. Ideaal wanneer u groene vingers heeft en uw handen wilt wassen voordat u de keuken binnen komt.



De gang geeft toegang tot de inpandige garage en berging. De garage is ruim en biedt ruimte voor 1 auto. Verder treft u een aanrechtblok aan met afzuigkap. Een sectionaal deur en een loopdeur geven toegang tot de carport. Het centrale stofzuigsysteem is tevens hier gesitueerd.



Kantoren

In de woning zijn twee kantoorkamers aanwezig. Deze riante ruimtes zijn nu in gebruik als kantoor maar kunnen ook prima functioneren als slaapkamer of hobbykamer.



Slaapkamer

Het betreft een ruime slaapkamer voorzien van een keurige laminaatvloer.



Badkamer

De badkamer is functioneel en keurig onderhouden. De badkamer is voorzien van een hang toilet, fonteintje, douchecabine, designradiator en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.



Technische ruimte (zwembad) is behoorlijk ruim en voorzien van een lichte tegelvloer, geschilderd metselwerk, meterkast met 14 groepen en 2 aardlekschakelaars, uitstortbak en verdeler van de vloerverwarming. Op het dak van de aanbouw zijn 52 zonnepanelen opgesteld.



Aan de achterzijde van het perceel is nog een woonkamer/keuken gesitueerd. De volgende punten maken deze ruimte een fijne plek. Er is veel lichtinval d.m.v. een schuifpui met hor, het L-vormig keukenblok met oven, apothekerskast, 1,5 spoelbak, koelkast met vrieskast, vaatwasser, afzuigkap en een 4 pits elektrische kookplaat.



Eerste verdieping:

Via de trapopgang aan de voorzijde van de woning (entree) komt u op de eerste verdieping.

De zeer ruime overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, badkamer, een separaat toilet en bergruimte.



De volledig betegelde badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel, inloopdouche, veel daglicht en een prachtig uitzicht op de achtertuin, hoekbad met whirlpool, hangtoilet en design radiator.



Separaat toilet ook geheel betegeld, hangcloset en fonteintje.



De drie slaapkamers zijn allen mooi van formaat, afgewerkt met spachtelputz wanden strakke plafonds voorzien van prachtige sierlijsten, radiatoren en laminaatvloeren. 1 van de slaapkamers beschikt over een airco, een dubbele wastafel met meubel en inloopkast.



Bergruimte

Alarminstallatie is hier installeert. Tevens treft u hier de mogelijkheid om middels de vlizotrap de bergzolder te bereiken.



Tuin

Middels de riante oprijlaan bereikt u de entree van het woonhuis en heeft u toegang tot de carport -/garage. Via de linker- en rechterzijde van de woning is het mogelijk om de achtertuin te bereiken.



De tuin is een echte eyecatcher. De volwassen beplanting en de diverse bomen en in het bijzonder de prachtige boomgaard, het uitzicht, het zwembad, de ruimte en de rust, dit alles te samen zorgt voor een prachtig geheel.



De diverse terrassen zorgen ervoor dat u altijd een plekje in de zon of in de schaduw kunt hebben en heerlijk kunt genieten van de rust en natuur rondom u. De tuin is opgedeeld in drie delen door middel van een haag. Het terras aansluitend aan de woonkamer/keuken is ruim en voorzien van een siertegel, prachtig uitzicht en zicht op speeltoestellen



Achter de volwassen haag bevindt zich het zwembad (afmeting 10 x 6) met aansluitend een overdekt terras. Het zwembad is zeer sfeervol verlicht in de avonduren. Verder kunt u nog genieten van een jacuzzi welke volledige privacy waarborgt door de groene omheining.



Door middel van een idyllisch pad waar u onder een prachtige rozenhaag loopt naar de overkapping in het achterste deel van de tuin. Ook hier is het een waar genot om hier te kunnen vertoeven in volledige privacy.

Naast de overkapping treft u achterin de tuin een tuinberging welke voldoende ruimte biedt voor het bergen van uw tuingereedschap.



Kortom: deze prachtige vrijstaande villa heeft alles! Het ligt op een mooie locatie, maar toch aan de rand van het gezellige dorp Boekel met alle dagelijkse voorzieningen. Bent u op zoek naar een ruime, goed onderhouden en levensloopbestendige villa? Neem dan contact op met ons kantoor, de beleving van dit pand dient u echt te ervaren! Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging!

Kenmerken

Woonoppervlakte
371
Perceeloppervlakte
5439
Inhoud
1491
Bouwjaar
1974
Extra ruimte
42
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object