Plan bezichtigingBel makelaar

Barloseweg 6 a,b,c

Beschikbaar
Excellent
Aalten
€ 1.595.000 k.k.
17410
 m²
415
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wij hebben het genoegen u een bijzonder object te koop aan te bieden: Landgoed de Weldaed waar u rust, ruimte, privacy en comfort geniet, kortom het ultieme vrijheidsgevoel!
 
 Op landgoed de Weldaed bevindt zich een prachtige gerestaureerde woonboerderij (1835 m³!) met 2 inpandige appartementen en 2 luxe vakantiewoningen. Het geheel wordt omgeven door een fraai aangelegde natuurtuin met diverse terrassen en poelen op een totale kavel van 17.410 m².
 
 De woonboerderij is in 2014 volledig gerestaureerd op vakkundige wijze met kwalitatief hoogstaande materialen en voorzien van alle luxe en comfort van deze tijd, o.a. liftinstallatie, optimaal geïsoleerd, energiezuinig, vloerverwarming, kunststof kozijnen.
 
 De indeling is als volgt, 
 Onderverdieping: souterrain (86m²) met technische ruimte, liftinstallatie en trap naar buiten.
 
 Begane grond: zeer fraaie welkomsthal (49 m²) met veel lichtinval en trappartij, lift, luxe toiletruimte, riante woonkeuken (56 m²) met houtkachel en openslaande tuindeuren naar een zonneterras met buitenkeuken en bijzonder mooi uitzicht over de natuurtuin, moderne kookkeuken voorzien van alle apparatuur, provisieruimte (voorbereiding voor koeling is aanwezig), toilet, salon van 39 m² met openslaande tuindeuren, gang, slaapkamer met aangrenzende badkamer met douche, bidet en wastafelmeubel, 2e slaapkamer met aangrenzende luxe badkamer met inloopdouche, toilet, bidet en wastafel, tevens deur naar terras. Garderobekamer.
 
 1e verdieping: overloop/vide met lift, twee recent vrijwel afgebouwde appartementen elk groot circa 80 m² bestaande uit zit- en slaapkamer met nieuwe badkamers en nieuwe keukens. 
 
 2e verdieping: Vliering over de gehele woning, opgedeeld in drie delen: voor beide appartementen een geplande 2e slaapkamer of bergruimte, waartussen bergruimte voor de gebruikers van de begane grond.
 
 Verder staan op het terrein 2 luxe vakantievilla’s “’t Genoegen” (555 m³) en “Schoppe” (695 m³) met inpandig zwembad, sauna's en whirlpool! De huidige eigenaar is zeer succesvol met de verhuur van beide villa’s. 
 
 De beide vakantievilla's staan de privacy voor de hoofdbewoner niet in de weg. Voor een indeling van de vakantievilla’s zie bijgesloten plattegronden.

Kenmerken

Woonoppervlakte
415
Perceeloppervlakte
17410
Inhoud
1835
Bouwjaar
2014
Extra ruimte
82
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Warm water
Garage
Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object