Plan bezichtigingBel makelaar

Zutphenseweg 96

Beschikbaar
Excellent
Vorden
€ 450.000 k.k.
3370
 m²
118
 m²
Woonboerderij
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

Buitenaf wonen. Blijft het bij een droom óf is dit toch echt een serieuze kans.



Komend uit Vorden richting Zutphen ligt rechts langs de provinciale weg deze GASLOZE HALFVRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ. Haar witte verschijning is opvallend en is fraai in contrast met het ontluikende groen van de bosrand en de- in deze tijd- almaar groener wordende omliggende weilanden. Het perceel is opvallend groot. Met een oppervlakte van maar liefst 3.370 m² zijn er hier zelfs mogelijkheden voor het houden van kleinvee. Stallingsmogelijkheden zijn aanwezig in de GROTE SCHUUR om de hoek. De schuur heeft een oppervlakte van 165 m². Naast stallingsruimte blijft er nog genoeg ruimte over voor opslag van goederen of jou ruimte vragende hobby. De schuur is bereikbaar via een eigen ingang vanaf de Rondekampweg.

Kortom alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor liefhebbers van het buitenleven.



De woning

De ingang van de woning is aan de voorzijde. Achter de voordeur treffen we een verrassende en niet alledaagse indeling. Links aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken met de hoekopgestelde inbouwkeuken. Kijken we naar rechts dan bevindt zich daar de eetkamer. Afgezonderd en toch in contact met de keuken. De houtkachel in de hoek zorgt ervoor dat de ruimtes van warmte kunnen worden voorzien. Een deurtje verder en we staan in de woonkamer. Het gezegde klein maar fijn komt hier tot haar recht. De aanwezige deuren geven toegang tot de kelder, de bovengelegen opkamer en de bovenverdieping en de hal die ons langs het sanitair naar de zijtuin leidt. Het sanitair bestaat uit een separaat gastentoilet en een doucheruimte met wastafel.

Eenmaal via de vaste trap boven aangekomen dan treffen we daar 3 slaapkamers. Twee aan de voorzijde van de woning en een derde slaapkamer daarachter die tevens toegang geeft tot een hobby- bergzolder.

Wil je nu precies weten hoe deze niet alledaagse woning is ingedeeld? Raadpleeg dan de door de eigenaar beschikbaar gestelde digitale plattegronden.



Gasloze woning

De afgelopen jaren heeft de eigenaar flink geïnvesteerd in installaties om de woning te ontkoppelen van het gasnet. Met de plaatsing van 36 zonnepanelen, het installeren van diverse airco’s (split units), het stoken met de houtkachel en het gebruik van een elektrische boiler is de woning tegenwoordig alleen afhankelijk van elektriciteit en hout. Je gaat lachend de toekomst tegemoet.



Goed bereikbaar

Door haar ligging langs de provinciale weg tussen de Hanzestad Zutphen en het dorp Vorden sta je in no-time in de stad of in de dorpskern van Vorden. Alles binnen handbereik. Handig voor jou en voor de schoolgaande kinderen.



Ben jij die liefhebber van het buitenleven met behoefte aan ruimte? Grijp deze kans en maak een afspraak voor een bezichtiging.



Bouwjaar: 1925

Gebruiksoppervlakte:

- wonen: 118 m²

- overig inpandige ruimte: 11 m ²

- externe bergruimte: 177 m²

Perceeloppervlakte: 3.370 m²

Energielabel: A

Kenmerken

Woonoppervlakte
118
Perceeloppervlakte
3370
Inhoud
483
Bouwjaar
1925
Extra ruimte
11
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Hete lucht verwarming, Houtkachel
Warm water
Gasboiler eigendom, Elektrische boiler huur
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
3276
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object