Plan bezichtigingBel makelaar

Zeelandsedijk 50 a

Beschikbaar
Excellent
Langenboom
€ 610.000 k.k.
1205
 m²
183
 m²
Woonboerderij
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

In het landelijke buitengebied van Langenboom ligt deze ruime, keurig onderhouden halfvrijstaande woonboerderij, met overkapping, een prachtig bijgebouw, tuin en een dierenweide. Het perceel is maar liefst 1.205 m² groot en biedt volop privacy en vrijheid, ideaal voor de liefhebber van landelijk wonen.



Locatie

Langenboom is een gemoedelijk dorp, het is ideaal gelegen in een groene zone met natuur- en recreatiegebied ''De Kuilen''. Dit natuurgebied ligt overigens op slechts 1,5 km afstand van het aangeboden object. Uitvalswegen naar andere steden zijn goed en snel bereikbaar. Zo staat u binnen 15 autominuten in Uden en binnen 25 autominuten in Nijmegen. Hier kunt u genieten van de rust en ruimte van wonen in een dorp en in het groen, maar tegelijkertijd staat u binnen no time in het bruisende centrum van één van de nabijgelegen steden.



De woning heeft een gunstige ligging in het buitengebied van Langenboom, op fietsafstand van omliggende dorpen en de landerijen. Dichtbij diverse fiets- en wandelroutes, waardoor ook de recreatieve mogelijkheden nabij zijn gelegen. Een ideale combinatie voor een fantastische woonervaring.



Indeling

Begane grond:

Via de ruime entree betreedt u de hal. Van hieruit heeft u toegang tot de woonkamer.



De moderne, lichte woonkamer is groot en speels ingedeeld, ruim genoeg om een zit- en eetgedeelte te creëren. Of u nu wilt ontspannen op de bank of gezellig wilt dineren met vrienden en familie, er is voldoende ruimte om aan uw behoeften te voldoen. De woonkamer is voorzien van een betonlooktegel met vloerverwarming.



Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken. De keuken is opgesteld in een L-opstelling, waardoor het efficiënt en praktisch is ingericht. In de keuken is gekozen voor een houtlook tegel met vloerverwarming. Er is voldoende bergruimte in de onderkasten en door de praktische inbouwkast wordt dit verruimd. De inbouwapparatuur bestaat uit onder andere een combi-oven, koelkast, Quooker, afzuigkap, 4 pits inductie kookplaat en een vaatwasser. Door de grote pui kijkt u heerlijk uit op de tuin en voorziet de keuken van veel lichtinval.



Vanuit de keuken heeft u toegang tot de hal naar de achteringang en de bijkeuken. In de praktische bijkeuken is een keukenblok gesitueerd met wastafel. Verder treft u de witgoedaansluitingen aan in deze ruimte en een praktische vaste inbouwkast. Middels de bijkeuken bereikt u het toilet. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot het kantoor-/slaapkamer. Deze is gelegen aan de voorzijde van de woning afgewerkt met een strakke wandafwerking en een strak plafond. Ook hier kijkt u heerlijk weg over de landerijen.



Aan de achterzijde van de woning treft u royaal terras aan met overkapping, met een wonderbaarlijk uitzicht over de landerijen.



Eerste verdieping:

Wanneer u in de hal de trap naar de verdieping neemt komt u uit op de overloop gelegen boven de entree/hal. De overloop is ruim opgezet, biedt toegang tot vier slaapkamers en de badkamer.



De masterbedroom heeft veel daglicht door middel van het dakkapel, wat zorgt voor een aangename en lichte sfeer. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk. En op de vloer ligt vloerbedekking, wat zorgt voor een warm en comfortabel gevoel.



De drie overige slaapkamers zijn ook goed van formaat en netjes afgewerkt. In één van de slaapkamers is de cv-installatie gesitueerd, deze ruimte is in gebruik als berging en droogkamer voor de was. Middels deze kamer heeft u toegang (vlizotrap) tot de bergzolder.



De badkamer is volledig betegeld, kunststof plafondafwerking, dakraam, radiator, ligbad, douchehoek, wastafel met meubel en toilet.



Tuin

De keurig aangelegde voortuin is voorzien van volwassen beplanting, lindebomen en aan de linkerzijde is er ruimte voor het parkeren van 5 auto’s. Op het gehele perceel zijn ook diverse water/sproeipunten aanwezig.



Achter de woning heeft u de beschikking over een grote privacy biedende achtertuin. De tuin is keurig aangelegd en onderhouden, ingericht met een riant terras, sierlijke paden, een moderne vijver en volwassen beplanting. In de tuin zijn diverse zitjes gecreëerd, zodat u vanuit elke hoek van uw tuin kunt genieten.



Aan de achterzijde van de tuin is een houten tuinberging gesitueerd waar de installatie voor de vijver is geïnstalleerd. Verder treft u nog een moestuin aan, een riante weide met een houten dierenverblijf voorzien van elektra.



Bijgebouw

Het grotendeels authentieke bijgebouw (ca. 112 m2) is keurig onderhouden, goed afgewerkt en geeft een fantastische kijk op bouwkunst. In dit geval is authentiek dan ook zeker niet slecht bedoeld. De keurig afgewerkte zeer ruime garage is middels de elektrische overheaddeur bereikbaar. In het bijgebouw is een aparte ruimte welke voor zeer veel doeleinden geschikt is. Een kijkje is zeer zeker de moeite waard. Deze ruimte leent zich ook perfect om bijvoorbeeld een aan huis gebonden beroep uit te oefenen.



Kortom, een prachtige, keurig onderhouden halfvrijstaande woonboerderij gelegen op een landelijke locatie! Heeft deze woning uw interesse gewekt en komt u graag eens kijken, wij nodigen u graag uit om de woning te bezichtigen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
183
Perceeloppervlakte
1205
Inhoud
697
Bouwjaar
1986
Extra ruimte
12
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object