Plan bezichtigingBel makelaar

Thull 24

Verkocht
Excellent
Schinnen
€ 749.000 k.k.
5300
 m²
181
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In het mooie buurtschap Thull (Gemeente Beekdaelen) ligt deze schitterende vrijstaande woning met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde (!) Het object is gesitueerd op een perceel van maar liefst 5.300 m² en kenmerkt zich o.a. door het levensloopbestendige karakter en het keurige afwerkingsniveau. De woning heeft twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Verder beschikt dit woonhuis over een dubbele inpandige garage en is het dak aan voor- en achterzijde voorzien van totaal 16 zonnepanelen. Kortom, bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning op een fantastische locatie, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Algemeen:
Bouwjaar: 1975
Inhoud: 1.031 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: 181 m²
Perceeloppervlakte: 5.300 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: ruim voldoende groepen en aardlekschakelaars aanwezig / uitgebreid t.b.v. de zonnepanelen
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: (hard-)houten kozijnen met dubbele beglazing
Isolatie: Het dak is nageïsoleerd, de kozijnen zijn voorzien van dubbel glas

Installaties:
Centrale verwarming: CV ketel (2022 eigendom)
Warm water voorziening: via HR-ketel

Indeling:

• Souterrain
Via de hal te bereiken souterrain. Het souterrain is verdeeld in twee inpandige garages (welke via de achterzijde van het object te bereiken zijn), een provisiekelder en een was/cv-ruimte. Het souterrain heeft een goede hoogte en is daardoor praktisch in gebruik.

• Begane grond
Fraai aangelegde voortuin met diverse borders met aanplant en boompartijen. Entree. Ruime hal met nette tegelvloer, hardhouten trappartij, toiletruimte, meterkast en toegang naar beide slaapkamers, badkamer, woonkamer en keuken. De woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer, haardpartij met houtkachel, semi-open keuken, schuifpui naar de achtertuin en optimaal tuincontact. De keuken staat opgesteld in een parallel opstelling en is voorzien van de volgende apparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koel/vriescombinatie en vaatwasser. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een inloopkast. Vanuit de slaapkamer kunt u genieten van het fraaie uitzicht naar het achtergelegen perceel. De andere slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Deze kamer kan ook worden gebruikt als kantoor/hobbyruimte. De moderne badkamer is uitgerust met een ligbad, toilet, inloopdouche en dubbele wastafel.

• 1e verdieping
Overloop met toegang naar een slaapkamer en de badkamer. De andere slaapkamer is middels een halletje bereikbaar. De slaapkamers zijn beiden voorzien van een nette vloerbedekking en bergruimte onder de dakschuinte. De (tweede) badkamer voorziet in een toilet, meubel met wastafel en douche.

Tuin:
Zowel via de woonkamer, keuken en slaapkamer is het royaal balkon (ca. 40 m²) te bereiken. Vanuit het zonnige balkon (gelegen op het westen) kunt u genieten van het fraaie uitzicht richting de Geleenbeek. Vanuit het balkon kan men middels een trap de achtertuin betreden. Deze bestaat hoofdzakelijk uit grasland wat wordt gebruikt voor het houden van paarden. Aanleg van fruitbomen en/of wijngaard behoort hier zeker tot de mogelijkheden. De bereikbaarheid van de huisweide vanaf de straat is optimaal. Aan het einde van het perceel wordt het dubbel zo breed.

Ligging:
Thull is een buurtschap van de woonplaats Schinnen, gelegen in het "droogdal" van de gemeente Beekdaelen. Thull is verder bekend door de lokale "Alfa Brouwerij" die in de directe omgeving van het object ligt en waardoor Thull in Limburg inmiddels grote bekendheid geniet.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Schinnen, sectie C, nummer 2555, 4107 en 4177, samen groot: 5.300 m².

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
181
Perceeloppervlakte
5300
Inhoud
1031
Bouwjaar
1975
Extra ruimte
125
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object