Plan bezichtigingBel makelaar

Nieuwe Zuiderlingedijk 1

Beschikbaar
Excellent
Heukelum
€ 750.000 k.k.
1980
 m²
158
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Heerlijk wonen middenin de natuur en toch nabij voorzieningen.


- Vloerverwarming over de gehele begane grond, 10 zonnepanelen en energielabel B!

- Recent gerenoveerd: nieuw isolatie, elektra en stijlvol afgewerkt met twee vernieuwde houtkachels.

- Prachtige ligging, vrij uitzicht grenzend aan een natuurgebied en nabij de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Beleef elke dag als een vakantie in deze zorgvuldig verbouwde dijkwoning waar elk detail aandacht heeft gekregen. Een thuis waar oud en nieuw samenkomen, hier geniet je van het moderne comfort en de charme van toen. Denk hierbij aan de zonnepanelen, de vloerverwarming die zorgt voor warme voeten op koude dagen en de nieuwe houtkachels die sfeer en warmte bieden. Op het ruime perceel met verschillende bijgebouwen zijn talloze mogelijkheden zijn voor tuinieren, hobby, dieren, fruitbomen en meer. En dan hebben wij het nog niet eens over de ligging gehad, aan de rand van een natuurgebied en middenin de natuur van de nieuwe Hollandse waterlinie, hier gaat het hartje van iedere natuurliefhebber sneller van kloppen. 



Globale indeling:



Begane grond: Entree, hal met meterkast, toilet met fontein, toegang tot de moderne badkamer voorzien van ruime inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel, de hal biedt ook toegang tot een ruime woonkeuken met vrij uitzicht op de weilanden, een prachtige houtkachel, 5-pits inductie fornuis met 2 ovens, afzuigkap, dubbele spoelbak met quooker en toegang tot de bijkeuken waar de witgoedaansluitingen en cv-ketel zich bevinden, de woonkamer is te bereiken via de ruime hal en is voorzien van een prachtige eiken houten vloer helemaal in de stijl van de woning, een vernieuwde houtkachel, airco en wenteltrap naar de eerste verdieping.



Eerste verdieping: Ruime overloop met dakraam, dakkapel, berging en airco, hier is voldoende ruimte om een logeerkamer, speelkamer en/of werkruimte te creëren,  de overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers, beide met uitzicht op de groene tuin en omgeving.



Buiten: Het royale perceel van 1.980 m², welke rondom de woning is gesitueerd, biedt vele mogelijkheden, er zijn diverse schuren voorzien van elektra, perfect voor werk of hobby, u kunt heerlijk genieten op het terras, grenzend aan de woning voorzien van een zonnescherm, mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein.



Goed om te weten:

- De buitenzijde is recent geschilderd en de woning is uitgerust met deels nieuwe ruiten.

- De meeste ramen zijn voorzien van horren.

- De tuin biedt een groene oase voor ontspanning of recreatie, compleet met praktische schuren.

- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

- Er is een bovengrondse gastank aanwezig.

- Een deel van perceel Heukelum, sectie D nummer 510 wordt gehuurd van het Waterschap Rivierenland.

- De percelen zijn deels gelegen in het Natura 2000 gebied Lingegebied en Diefdijk-Zuid. In dit gebied heeft de provincie in 2014 herstelmaatregelen genomen ten behoeve van de natuur.



Ligging: De gemeente West Betuwe ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is per 1 januari 2019 ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. De gemeente behoort tot de provincie Gelderland. Het stadje Heukelum is gelegen op de zuidelijke oever van de rivier de Linge. Heukelum is een vroegmiddeleeuws stadje. Het jaar 1230 wordt genoemd als jaar van de ommuring van de stad. Het kasteel Merckenburg staat op de plaats waar reeds in 1230 een sterk kasteel stond met dezelfde naam. Het huidige kasteel is gebouwd aan de middeleeuwse donjon die resteerde nadat de Fransen het kasteel opbliezen. Het huidige stadje doet door zijn hoge ligging en compacte bouwwijze nog denken aan vervlogen tijden. De oude stadsmuren zijn in 2018 weer volledig in oude staat hersteld. Heukelum ligt in de nabijheid van Leerdam. Deze glasstad heeft een regiofunctie, zodat alle voorzieningen zich in de directe omgeving bevinden.

Kenmerken

Woonoppervlakte
158
Perceeloppervlakte
1980
Inhoud
649
Bouwjaar
1878
Extra ruimte
14
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object