Buitenstates in Groningen

Groningen

Wil je een vrijstaande woning kopen in Groningen, of bent je opzoek naar een villa in de omgeving van de stad? Wij helpen je graag je land goed te verkopen, of zorgen ervoor dat je een mooie woonboerderij aan kunt schaffen. Ben je op zoek naar een groot perceel met een mooi huis, of zoek je juist naar een compacte woning met de heerlijke landelijke uitstraling zoals die in Groningen nog beschikbaar is? Groningen is een prachtige provincie die we goed kennen, waardoor we je goed kunnen begeleiden en adviseren over het landelijk wonen in dit deel van Nederland.

Bekijk het aanbod

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

102 Buitenstates in Flevoland

Lijstweergave
Kaartweergave
Verkocht onder voorbehoud
{{house.city}}
{{house.price}}
{{house.lot_area}}
 m²
{{house.living_area}}
 m²

Jouw landelijk gelegen woning verkopen?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Op zoek naar jouw droomwoning?

Stel een gratis zoekopdracht in en ontvang het nieuwste aanbod
Gesponsord

Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl

Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.
Hmm, het lijkt erop dat er geen objecten zijn die binnen je zoekeisen vallen.

600+

Verkochte woningen per jaar

18,4%

Dichter bij de vraagprijs dan concullegas

€7.000

Hogere gemiddelde verkoopprijs

14.520

Kopers op zoek naar een landelijk object

Buitenstate gaat veel verder dan enkel het aanbod aan landelijke woningen tonen. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Jeroen van Dinther

Jouw eigen landelijke woning verkopen?

Kosteloos en vrijblijvende indicatie van uw woningwaarde
Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object
Verkopen met Buitenstate

Vrijstaande woning in Groningen kopen

Wij helpen je graag een vrijstaande woning in Groningen te kopen, zodat je kunt genieten van de landelijke uitstraling en sfeer die je hier uitstekend kunt proeven. Zoek je bijvoorbeeld naar een woning in Garnwerd, Niebert of Meeden, enkele van de plaatsen waar je heerlijk tot rust kunt komen? Je kunt een vrijstaande woning kopen in Groningen en omgeving, of in een aantal gevallen gebruik maken van huur. Net als in de rest van Nederland gaan we graag voor je op zoek naar een landgoed of een villa, of kunnen we je helpen met de verkoop van de woning die je momenteel betrekt.

Koop een villa in Groningen

Zoek je naar een mooie woning in de buurt van de stad, bijvoorbeeld een villa in Groningen? Of het je nu gaat om de stad zelf of om de rest van de provincie, wij beschikken over de kennis en ervaring om je hier bij Buitenstate op een uitstekende manier mee van dienst te zijn. Ben je op zoek naar een groot landhuis met bijvoorbeeld 900 kubieke meter aan inhoud, of aan de andere kant naar een vrijstaande woning met een perceeloppervlakte van enkele duizenden vierkante meters? Je kunt aan de hand van die criteria online zelf op zoek gaan naar een villa of landgoed in Groningen, of de zoektocht volledig aan ons uitbesteden.

Landgoed verkopen

Heb je een landgoed in Groningen en wil je dit graag verkopen, om een andere vrijstaande woning te kopen of wellicht te verhuizen naar een ander mooi deel van Nederland? Wij zorgen op onze website voor een aantrekkelijke presentatie van je woning, die gezien wordt door onze specifieke doelgroep. Zij willen graag landelijk wonen in Groningen en omgeving, waardoor je kunt rekenen op een maximale respons. Wens je meer informatie over de koop of verkoop van een villa of landelijke woning in Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van je.

Buitenstate makelaars