Buitenstates in Zuid-Holland

Zuid-Holland
Zuid-Holland kent een groot aantal landelijke dorpjes, in de buurt van de grotere steden zoals Den Haag en Leiden. Wil je in de buurt van Rotterdam landelijk wonen, of zoek je naar een woonboerderij waar vandaan je toch snel in een van de grotere steden of op het strand staat? Wij gaan graag gericht voor je op zoek binnen ons aanbod. Wil je zelf alvast door de landelijke woningen bladeren? Bekijk onder andere de woonboerderijen, de villa’s en vrijstaande woningen in Zuid-Holland, om ons aan te gevenwaar je naar op zoek bent of wellicht direct een bezichtiging in te plannen.

Bekijk het aanbod

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

102 Buitenstates in Flevoland

Lijstweergave
Kaartweergave
Verkocht onder voorbehoud
{{house.city}}
{{house.price}}
{{house.lot_area}}
 m²
{{house.living_area}}
 m²

Jouw landelijk gelegen woning verkopen?

Maak gebruik van onze grote zoekers database van ruim 20.000 zoekers! Kom snel in contact met de beste koper voor jouw landelijk gelegen woning.

Op zoek naar jouw droomwoning?

Stel een gratis zoekopdracht in en ontvang het nieuwste aanbod
Gesponsord

Karaktervol houtwerk in the spotlight

Van grachtenpand tot Brabantse boerderij
Hmm, het lijkt erop dat er geen objecten zijn die binnen je zoekeisen vallen.
600+

Verkochte woningen per jaar

18,4%

Dichter bij de vraagprijs dan concullegas

€7.000

Hogere gemiddelde verkoopprijs

14.520

Kopers op zoek naar een landelijk object

Makelaar Jeroen van Dinther

Buitenstate gaat veel verder dan enkel het aanbod aan landelijke woningen tonen. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Jeroen van Dinther

Jouw eigen landelijke woning verkopen?

Kosteloos en vrijblijvende indicatie van uw woningwaarde
Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object
Verkopen met Buitenstate

Landgoed kopen in Zuid-Holland

Wil je een landgoed kopen in Zuid-Holland en ben je daarbij op zoek naar een specifieke plaats? Wij kunnen je bijvoorbeeld van dienst zijn met een vrijstaande woning of een woonboerderij in plaatsen als Krimpen aan de Lek en Berkenwoude. Daarnaast kunnen we je adviseren eens naar een plaats als Stolwijk te kijken. In de verschillende plaatsen kun je nog rekenen op een groot perceel aan land, in combinatie met een woning met een grote inhoud. je woont nooit ver van de grote steden en de kust van Nederland, terwijl je toch kunt rekenen op alle rust, een landelijke omgeving en prachtige natuur in de achtertuin.

Boerderij verkopen

Heb je een boerderij in Zuid-Holland en zoek je naar ondersteuning bij de verkoop daarvan? Ook in dat geval ben je bij Buitenstate aan het juiste adres, wij zorgen graag voor een professionele aanpak. Wij zorgen voor een heldere presentatie bij ons op de website, waarmee je onder de aandacht komt bij een specifieke doelgroep die graag landelijk woont. We zijn actief in Zuid-Holland en ook de andere provincies van Nederland, waardoor je bij ons wellicht direct een nieuwe geschikte villa of een mooie woonboerderij vindt.

Landelijk wonen in Zuid-Holland

Wil je landelijk wonen in Zuid-Holland en zoek je daarom naar een woonboerderij, een reguliere boerderij, een bungalow of een stuk bouwgrond om zelf je droom te verwezenlijken? In al die gevallen ben je bij ons aan het juiste adres, wij zijn je er graag mee van dienst. Maak gebruik van de filtermogelijkheden op onze website om gericht op zoek te gaan, of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We vertellen je graag over de villa’s en landgoederen in Zuid-Holland, net als over de landelijke woningen die beschikbaar zijn voor de koop van een prachtige nieuwe woning in dit mooie stuk van Nederland. Bovendien zijn we je graag van dienst met ondersteuning bij de verkoop van je vrijstaande woning, ook in de andere provincies.

Buitenstate makelaars