Buitenstates in Gelderland

Gelderland
Wil je graag landelijk wonen in Gelderland en ben je daarvoor op zoek naar een geschikt landhuis, woonboerderij of gewoon een vrijstaande woning in het buitengebied? Buitenstate kent deze omgeving als geen ander, waardoor we je graag een uitgebreid aanbodpresenteren. We richten ons heel specifiek op bijvoorbeeld bungalows en landhuizen, net als villa’s en ruime eengezinswoningen. Je kunt zelf door ons aanbod bladeren, of gebruik maken van onze diensten om jouw huis in Gelderland te verkopen. Zoek je ondersteuning bij de koop of verkoop van jouw woning in Gelderland, of wil je meer weten over een van de objecten bij ons op de website? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen er graag meer over.

Bekijk het aanbod

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

102 Buitenstates in Flevoland

Lijstweergave
Kaartweergave
Verkocht onder voorbehoud
{{house.city}}
{{house.price}}
{{house.lot_area}}
 m²
{{house.living_area}}
 m²

Jouw landelijk gelegen woning verkopen?

Maak gebruik van onze grote zoekers database van ruim 20.000 zoekers! Kom snel in contact met de beste koper voor jouw landelijk gelegen woning.

Op zoek naar jouw droomwoning?

Stel een gratis zoekopdracht in en ontvang het nieuwste aanbod
Gesponsord

Karaktervol houtwerk in the spotlight

Van grachtenpand tot Brabantse boerderij
Hmm, het lijkt erop dat er geen objecten zijn die binnen je zoekeisen vallen.
600+

Verkochte woningen per jaar

18,4%

Dichter bij de vraagprijs dan concullegas

€7.000

Hogere gemiddelde verkoopprijs

14.520

Kopers op zoek naar een landelijk object

Makelaar Jeroen van Dinther

Buitenstate gaat veel verder dan enkel het aanbod aan landelijke woningen tonen. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Jeroen van Dinther

Jouw eigen landelijke woning verkopen?

Kosteloos en vrijblijvende indicatie van uw woningwaarde
Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object
Verkopen met Buitenstate

Landgoed verkopen in Gelderland

Wil je jouw landgoed verkopen in Gelderland en ben je op zoek naar de specialisten die je daar goed mee van dienst kunnen zijn? Wij hebben een uitgebreide ervaring in dit deel van Nederland en presenteren jouw woning graag aan een specifieke doelgroep, geïnteresseerd in landelijke woningen in de Achterhoek. Zowel de grotere dorpen als de kleine plaatsen, wij kennen ze goed en kunnen je daardoor goed helpen met de koop of verkoop van een landgoed.

Landelijk wonen

Aan de andere kant helpen we je graag landelijk te wonen in Gelderland, of in een van de andere provincies in Nederland. Zoek je in dezelfde omgeving naar een ruimere woning of wellicht een woonboerderij in Oost-Gelderland? Wij gaan graag voor je op zoek, of zorgen ervoor dat je een van de woningen uit ons online aanbod kunt bezichtigen. Zoek je naar een specifieke inhoud of een bepaald oppervlakte van het perceel? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag, zodat je binnenkort landelijk kunt wonen in Gelderland, of je kunt rekenen op een geschikte landelijke woning in een van de andere provincies in Nederland.

Koop een woonboerderij in de Achterhoek

Wil je een woonboerderij kopen in de omgeving van Doetinchem en Zutphen? Of ben je wellicht in de buurt van Ruurlo of Doesburg op zoek naar een nieuwe woning? We kunnen je van dienst zijn met een boerderij, een villa of een stuk bouwgrond, waar je zelf jouw plannen kunt ontwikkelen. Wil je landelijk wonen of jouw landelijke woning verkopen en zoek je naar de juiste ondersteuning van professionals? Neem vrijblijvend contact met ons op, bij Buitenstate ben je aan het juiste adres en kun je binnenkort jouw woning verkopen of een nieuw onderkomen kopen.

Buitenstate makelaars