Buitenstates in Limburg

Limburg

Limburg is een prachtige provincie, waar je meer dan voldoende de ruimte hebt en waar het landelijk wonen een bijzondere betekenis heeft. We kennen de provincie goed en kunnen je bij Buitenstate dus bijvoorbeeld van dienst zijn bij de koop van een boerderij of de verkoop van jouw huidige woning. We presenteren je op de website graag een overzicht van tientallen landelijke woningen in Limburg. Zoek je naar een villa of een landgoed in het zuiden van Nederland, met een groot perceel landen voldoende inhoud van de woning zelf? Je kunt gebruik maken van de filtermogelijkheden op de site, of ons inschakelen voor de zoektocht naar je ideale woning.

Bekijk het aanbod

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

102 Buitenstates in Flevoland

Lijstweergave
Kaartweergave
Verkocht onder voorbehoud
{{house.city}}
{{house.price}}
{{house.lot_area}}
 m²
{{house.living_area}}
 m²

Jouw landelijk gelegen woning verkopen?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Op zoek naar jouw droomwoning?

Stel een gratis zoekopdracht in en ontvang het nieuwste aanbod
Gesponsord

‘Goede voorbereiding is het halve werk’

Onder de naam Highstate projectbegeleiding bundelen Monique Goossens en Wiljan Jansen hun krachten in het adviesconcept voor het bouwen en verbouwen van huizen.
Hmm, het lijkt erop dat er geen objecten zijn die binnen je zoekeisen vallen.

600+

Verkochte woningen per jaar

18,4%

Dichter bij de vraagprijs dan concullegas

€7.000

Hogere gemiddelde verkoopprijs

14.520

Kopers op zoek naar een landelijk object

Buitenstate gaat veel verder dan enkel het aanbod aan landelijke woningen tonen. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Jeroen van Dinther

Jouw eigen landelijke woning verkopen?

Kosteloos en vrijblijvende indicatie van uw woningwaarde
Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object
Verkopen met Buitenstate

Boerderij kopen in Limburg

Wilt je een boerderij kopen in Limburg, om daar voortaan van de prachtige natuur te genieten of helemaal tot rust te komen? We kunnen je van dienst zijn met landelijke woningen in diverse prijsklassen. Zoek je een woonboerderij in Limburg met een groot stuk land, of wens je de landelijke woonsfeer in een gebied met relatief veel andere woningen? Wij gaan op basis van jouw wensen voor je aan de slag, zodat je kunt rekenen op een prachtige woning in dit bijzondere stuk van het land.

Landelijk wonen in het zuiden van Nederland

Het landelijke wonen lijkt uitgevonden te zijn in Limburg, daar waar je kunt rekenen op een prachtige natuur in het glooiende landschap. Zoek je bijvoorbeeld naar een villa of landgoed in de buurt van Grubbenvorst, Noorbeek of Ospel? Het zijn slechts 3 van de plaatsen en regio’s in Limburg waar we je van dienst kunnen zijn met een bijzonder landelijk gelegen woning. Daarnaast presenteren we je ook door de rest van Nederland graag een landelijke villa, een landgoed of een woonboerderij, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

Koop een woonboerderij

Zoek je een woonboerderij in Limburg, waar je de ruimte hebt om van de natuur te genieten en waar je helemaal tot rust kunt komen? Wij kennen het gebied goed en helpen je graag een keuze te maken uit de verschillende gebieden. Leer de omgeving goed kennen en kies voor bijvoorbeeld een woonboerderij of een vrijstaande woning in het uiterste zuiden van het land, of juist in een van de andere windrichtingen in de provincie. Wens je ondersteuning bij de verkoop van jouw huidige woning, of bij de koop van een villa in Limburg? Wij zijn je er graag mee van dienst, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Buitenstate makelaars