Buitenstates in Noord-Holland

Noord-Holland
Noord-Holland heeft prachtige landelijke gebieden te bieden, waar je nog kunt rekenen op de rust en ruimte zoals je die wellicht kent van andere delen van het land. Noord-Holland is de provincie met steden als Amsterdam en Haarlem, maar kent aan de andere kant ook landelijke gebieden in bijvoorbeeld Venhuizen en Schoorl. Daarnaast zijn we je graag van dienst met een villa of landgoed in Schagerbrug, net als de andere minder bekende plaatsen waar je kunt rekenen op alles waar je naar op zoek bent. Als Buitenstate combineren we onze kennis van de omgeving met een specifiek aanbod, om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bekijk het aanbod

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

102 Buitenstates in Flevoland

Lijstweergave
Kaartweergave
Verkocht onder voorbehoud
{{house.city}}
{{house.price}}
{{house.lot_area}}
 m²
{{house.living_area}}
 m²

Jouw landelijk gelegen woning verkopen?

Maak gebruik van onze grote zoekers database van ruim 20.000 zoekers! Kom snel in contact met de beste koper voor jouw landelijk gelegen woning.

Op zoek naar jouw droomwoning?

Stel een gratis zoekopdracht in en ontvang het nieuwste aanbod
Gesponsord

Genieten van het bouwproces

Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.
Hmm, het lijkt erop dat er geen objecten zijn die binnen je zoekeisen vallen.
600+

Verkochte woningen per jaar

18,4%

Dichter bij de vraagprijs dan concullegas

€7.000

Hogere gemiddelde verkoopprijs

14.520

Kopers op zoek naar een landelijk object

Makelaar Jeroen van Dinther

Buitenstate gaat veel verder dan enkel het aanbod aan landelijke woningen tonen. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Jeroen van Dinther

Jouw eigen landelijke woning verkopen?

Kosteloos en vrijblijvende indicatie van uw woningwaarde
Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object
Verkopen met Buitenstate

Landgoed kopen in Noord-Holland

Wil je een landgoed kopen in Noord-Holland, of bent je bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een villa? Wij zijn je er graag mee van dienst, zowel persoonlijk als via het aanbod bij ons op de website. je kunt gebruik maken van handige filtermogelijkheden, bijvoorbeeld om binnen een bepaalde straal van een plaats in Noord-Holland op zoek te gaan naar een geschikte villa of een mooie woonboerderij. Blader online door het aanbod en bekijk de mogelijkheden voor de koop van een landgoed of een vrijstaande woning in Noord-Holland.

Boerderij verkopen

Wil je aan de andere kant uw boerderij verkopen in Noord-Holland, omdat je op zoek bent naar een andere woning? Wij kunnen je zowel met de verkoop van de woning als de koop van de nieuwe landelijke woning van dienst zijn. Wil je wel graag in Noord-Holland blijven wonen, of kijk je ook naar de andere provincies zoals Utrecht en Zuid-Holland, of wellicht het noorden van het land? Buitenstate is landelijk actief, waardoor we u ook aanbod in andere provincies kunnen presenteren en je daar wellicht een andere vrijstaande woning of een mooie woonboerderij kunt vinden.

Landelijk wonen in Zaandam

Wil je landelijk wonen in Zaandam en omgeving, zoek je naar een nieuwe woning in Hoorn of ben je wellicht op zoek naar een villa in de buurt van Amsterdam? In al deze gevallen kunnen we je uitstekend van dienst zijn, wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van het landelijk wonen. Kijk onder andere goed naar de inhoud van de woning in kubieke meters en het oppervlakte van het perceel, zodat je een goed beeld krijgt van het aanbod. Wens je meer informatie te ontvangen over de procedure of een van de landelijke woningen in Noord-Holland? Wij horen graag van je.

Buitenstate makelaars