Buitenstates in Utrecht

Utrecht

Ken je de mooie plaatsen in Utrecht, waar je nog landelijk kunt wonen in het midden van het land? Buitenstate kent deze plaatsen als geen ander, waardoor we je bijvoorbeeld van dienst kunnen zijn met een villa of vrijstaande woning in Montfoort. Je kunt eronder andere rekenen op een ruim perceel en een grote inhoud van de woning, afhankelijk van jouw specifieke voorkeuren. Wens je landelijk te wonen in Utrecht zonder directe buren, of zoek je een vrijstaande woning in een van de plaatsen met een gezellige stadskern? De keuze is aan jou, wij zijn je graag van dienst met de koop of verkoop van jouw woning of landgoed in Utrecht en omstreken.

Bekijk het aanbod

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

102 Buitenstates in Flevoland

Lijstweergave
Kaartweergave
Verkocht onder voorbehoud
{{house.city}}
{{house.price}}
{{house.lot_area}}
 m²
{{house.living_area}}
 m²

Jouw landelijk gelegen woning verkopen?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Op zoek naar jouw droomwoning?

Stel een gratis zoekopdracht in en ontvang het nieuwste aanbod
Gesponsord

Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl

Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.
Hmm, het lijkt erop dat er geen objecten zijn die binnen je zoekeisen vallen.

600+

Verkochte woningen per jaar

18,4%

Dichter bij de vraagprijs dan concullegas

€7.000

Hogere gemiddelde verkoopprijs

14.520

Kopers op zoek naar een landelijk object

Buitenstate gaat veel verder dan enkel het aanbod aan landelijke woningen tonen. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Jeroen van Dinther

Jouw eigen landelijke woning verkopen?

Kosteloos en vrijblijvende indicatie van uw woningwaarde
Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object
Verkopen met Buitenstate

Villa verkopen in Utrecht

Wil je je villa verkopen in Utrecht, of in een van de plaatsen in de buurt? Van Houten tot Cothen en van Benschop tot Oudewater, wij zijn je er graag van dienst met zowel de koop als de verkoop. Wij kunnen je villa of vrijstaande woning in Utrecht en omgeving goed onder de aandacht brengen bij een specifieke doelgroep. Blader daarnaast ook direct door ons online aanbod van landelijke woningen, zowel in Utrecht als in andere provincies. Kom je een geschikte woning tegen, of wil je graag verschillende woningen bezichtigen? Wij zijn u er graag mee van dienst.

Koop een landgoed

Zoek je naar een landgoed in Utrecht, of wellicht naar een woonboerderij waar je optimaal de ruimte heeft? Zowel elders als in het midden van het land zijn deze woningen beschikbaar, zij bieden je graag het overzicht. We hebben als Buitenstate een uitgebreide ervaring met landelijk wonen in Utrecht en omstreken. Wenst je persoonlijke ondersteuning op basis van uw wensen, of wilt u zelf gericht op zoek gaan? Wat je voorkeur ook heeft, je bent bij ons aan het juiste adres.

Boerderij in Utrecht en omstreken

Wil je een boerderij kopen in Utrecht, of zoek je in de omgeving van het midden van het land naar een ruime woonboerderij waar je volledig tot rust kunt komen? Geniet van de landelijke omgeving en de natuur in de buurt, of zorg ervoor dat je een villa koopt in de buurt van een van de bijzondere stadskernen in dit gebied. Wij gaan aan de hand van je wensen graag voor je aan de slag, of kunnen je helpen om uw eigen woning onder de aandacht te brengen. Wil je meer weten over een villa of woonboerderij in Utrecht, of informatie over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan gaan we direct voor je aan de slag.

Buitenstate makelaars