Plan bezichtigingBel makelaar

Vrachelsedijk 16

Verkocht
Excellent
Oosterhout
€ 810.000 k.k.
1650
 m²
351
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wonen aan de “Vrachelsedijk”



De Vrachelsedijk, welke alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer, is een stukje goed bewaard Oosterhout. Het is gelegen nabij vele voorzieningen (het bos, het kanaal, de supermarkt, het stadscentrum) en diverse sportgelegenheden (hockey, voetbal, zwembad, atletiek en dergelijke).



Ook de uitvalswegen zijn vanaf deze locatie goed bereikbaar. Binnen enkele autominuten bevindt u zich op de autosnelwegen. Oosterhout heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A27 (Utrecht-Breda), de A58 (Bergen op Zoom - Eindhoven) en de A59 (Zonzeel - ‘s-Hertogenbosch). Hartje Breda is binnen een kwartier met de auto te bereiken.



Vrijstaand wonen op een schiereiland bij het water



Op een mooi en rustig gelegen schiereilandje in Oosterhout bij het Wilhelminakanaal ligt deze vrijstaande woning die beschikt over een gastenverblijf, beiden met een eigen huisnummer. De ruime gezinswoning op nummer 16 is de hoofdwoning met voordeur en oprit aan de linkerzijde. Het ernaast gelegen gastenverblijf op nummer 14 beschikt over een eigen oprit, een garage en heeft een afgesloten tuin.



Op deze unieke locatie woont u vrij en toch dicht bij het centrum en het water.



Beknopte indeling...



Via de entree komt u bij de hoofdwoning binnen in de ruime hal. De hal biedt toegang tot de ruime woonkamer (de voormalige stal), de bijkeuken, een badkamer (begane grond), een slaapkamer (begane grond) en de toegang tot de inpandige garage aan de achterzijde van de woning. Via de badkamer op de begane grond, heeft u toegang tot een 2e (slaap)kamer, gelegen aan de zijkant van de woning. De woon/leef keuken met kelder is te bereiken via de woonkamer. Via de woonkamer heeft u toegang tot nog een extra ruime kamer op de begane grond aan de voorzijde van de woning.



Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 bijna identiek. Dan is er nog een bergruimte en daarnaast is nog een grote, afsluitbare bergruimte met de mogelijkheid om extra slaapkamers te realiseren.



De entree (bijkeuken) van het naastgelegen gastenverblijf (nummer 14) met eigen oprit en garage is via de eigen tuin te bereiken. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met keukenblok, een slaapkamer, toilet en doucheruimte. Via een opkamer kunt u via een trap naar de grote zolderverdieping met slaapvertrek, werk- en bergruimte. Deze extra woonruimte is multifunctioneel in te zetten (bijvoorbeeld als mantelzorgwoning).



Rondom de woning is veel groen, een oprijlaan en veel parkeerruimte. De vrijstaande voormalige stal is multifunctioneel en biedt veel opslagruimte. Achter de schuur bevindt zich nog een royale houtschuur. De achtertuin heeft diverse plekjes om te kunnen ontspannen waaronder een terras achter het huis & een houten tuinkamer.



Begane grond woning nr. 16

Via de voordeur komt u bij de hoofdwoning binnen in de ruime hal, welke is voorzien van een plavuizen vloer. De hal biedt toegang tot de woonkamer (voormalige stal) die is gebouwd in 1985. De royale woonkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een plavuizen vloer en houten balkenplafond. Tevens is er een allesbrander, gemetselde houthouder en gemetselde TV-meubel.



Woonkeuken

Via de woonkamer heeft u, naast de toegang tot de hal en de bijkeuken, toegang tot de woonkeuken.

De woonkeuken (bouwjaar 1986), gelegen aan de achterzijde, heeft een plavuizen vloer en beschikt over een keramische kookplaat, dubbele gootsteen, een vaatwasser en ingebouwde koelkast. Daarbij is er een betegelde kelder aanwezig op sta hoogte.

De keuken geeft ook toegang tot een extra ruime kamer aan de voorzijde. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als werk/speelkamer, sport of extra slaapkamer. Er is een praktische inbouwkast aanwezig en hier bevindt zich de meterkast.



Bijkeuken en garage

Via de hal komt u in de bijkeuken met opstelling van de wasapparatuur, er is ook een gootsteen aanwezig. Via een deur in de bijkeuken bereikt u de achterzijde van de woning en tevens is er middels een deur toegang tot de garage. De garage heeft een elektrisch rolluik en de vlizotrap geeft u toegang tot een bergzolder waar de opstelling van de cv-Ketel (Nefit combi-ketel EcomLine 2000) is gesitueerd.



Badkamer en slaapkamer

De royale, te moderniseren, badkamer bevindt zich op de begane grond. In de hal bevindt zich nog een aparte toiletruimte welke gedeeltelijk is betegeld en is voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig (waarvan 1 aansluitend aan de badkamer).



De 1e verdieping

Via de vaste trap in de hal komt u op de ruime overloop op de 1e verdieping met 3 slaapkamers, een royale bergruimte en een open (zolder)ruimte met een schuifdeur, 2 dakramen en een houten spant. De verdiepingsvloer is van hout. De 1e slaapkamer met uitzicht op het water, is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, een wastafel, kabelaansluiting en verwarming. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met behang en kunststof schroten.



De 2e slaapkamer is bijna identiek gespiegeld ten opzichte van de 1e slaapkamer.



De 3e slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakraam en de wand- en het plafond is afgewerkt met kunststof schroten.



Tenslotte is er een praktische bergruimte en nog een afsluitbare royale ruimte, met de mogelijkheid tot het realiseren van extra slaapkamers.



De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking, de wanden en plafonds zijn afgewerkt met houten platen en gedeeltelijk met kunststof schrootjes.



Gastenverblijf met tuin & garage nr. 14



Het aangebouwde gastenverblijf dient gemoderniseerd te worden en biedt diverse extra woonmogelijkheden. Het verblijf heeft een eigen huisnummer en een eigen oprit met een vrijstaande garage (bouwjaar 2018) met elektrische roldeur. De royale garage is dubbel steens gebouwd, voorzien van een kunststof deur en kozijnen met dubbel glas. De bovenverdieping/extra bergruimte bereikt u via de vlizotrap.



De entree/bijkeuken

Middels de oprit heeft u toegang tot de afgesloten, geheel betegelde tuin waar u het gastenverblijf binnen gaat via een achter entree en u terecht komt in de bijkeuken.



Begane grond

Op de begane grond bevindt zich de kelder, het toilet, een douchekamer met wastafel en de woonkamer met gaskachel, eenvoudig keukenblok en de meterkast.



De woonkamer biedt toegang tot de slaapkamer welke aan de voorzijde is gelegen.



Verdieping

Via de opkamer (stahoogte) met veel lichtinval, heeft u middels een vaste trap die is af te sluiten met een luik, toegang tot een grote, open zolderverdieping met veel lichtinval.



Deze verdieping is nu in gebruik met een extra slaapgedeelte, een werkruimte/kantoor en een grote, afgesloten bergruimte.



Rondom de hoofdwoning…..



......is een ruime oprijlaan aan de zijkant van de woning met veel parkeerruimte. De voortuin is ingericht met gras en bloemperkjes. Aan de achterzijde zijn meerdere groenperken en plekken om heerlijk te kunnen te zitten waaronder het betegelde terras en een grote tuinkamer (houten tuinhuis). Je hoort er de vogeltjes vrolijk fluiten in de aanwezige volière.



Schuur/garage

De vrijstaande voormalige stal (bouwjaar 1985, deels dubbel en deels enkel steens gebouwd) is aan de achterzijde gelegen en momenteel multifunctioneel waaronder een garage, bergruimte en via een trapje bereikt u de voormalige duiventil. Er is water en stroom aanwezig, voorzien van een pannendak.



Houtschuur

Achter de schuur bevindt zicht nog een royale houtschuur/opslag met pannendak en stroomvoorziening (220v).



Houten tuinhuis

In de tuin staat een grote, houten tuinhuis met ervoor een ruim terras. Tevens staat ernaast een volière.



De houten schutting in de tuin, dient als afscheiding voor het gastenverblijf op nummer 14. Deze kan worden weggehaald en betrokken worden bij de rest van de tuin.



Bijzonderheden:



- Ruime woning met gastenverblijf

- Beiden dienen gemoderniseerd te worden

Kenmerken

Woonoppervlakte
351
Perceeloppervlakte
1650
Inhoud
1421
Bouwjaar
1985
Extra ruimte
39
Aantal verdiepingen
5
Aantal slaapkamers
9
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Elektrische verwarming, Allesbrander
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen, Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object