Plan bezichtigingBel makelaar

Kustersstraat 28

Verkocht
Excellent
Gilze
€ 699.000 k.k.
1066
 m²
163
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

BUITENKANS! Op een absolute toplocatie, aan de rand van de dorpskern, staat deze uitgebouwde en gemoderniseerde vrijstaande woning met inpandig bereikbare garage, twee opritten en een carport.



De woning is gelegen op een perceel van 1.066 m² en combineert het beste van twee werelden. Alle dorpsvoorzieningen, waaronder winkels, sport– en ontspanningsfaciliteiten én Cultureel Centrum De Schakel binnen handbereik en aan twee zijden van het perceel ervaart u de weidsheid van het agrarische buitengebied en kijkt u prachtig weg over de weilanden waardoor u veel rust, ruimte en vrijheid zult ervaren. Op korte afstand bereikt u tevens de Chaamse Bossen waar u terecht kunt voor een heerlijke wandeling of fietstocht maar ook de uitvalsweg naar de provinciale weg N260 en A58 is op korte afstand bereikbaar.



Verder beschikt de woning o.a. over een lichte woon/tuinkamer, een royale keuken met eetkamer, praktische bijkeuken, een drietal slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping en een logeerkamer/bergzolder op de tweede verdieping.



Net zo enthousiast als wij? Maak snel een afspraak voor bezichtiging! 



BEGANE GROND

Entree/hal met toegang tot de toiletruimte, living en vaste trap naar de eerste verdieping. De hal/entree is voorzien van een op maat gemaakt garderobe meubel incl. zelfsluitende ladekasten.

Afwerking: massief eiken vloer met messing groef, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met stuclijst. Meterkast: 12 groepen,  aardlekschakelaarbeveiliging en glasvezelaansluiting.  



Toiletruimte voorzien van een zwevend toilet, fonteintje en ingebouwde toiletaccessoires kast.

Afwerking: tegelvloer, betegelde wanden en een stucwerk plafond.



Sfeervolle woon-/tuinkamer die dankzij twee grote schuifpuien en openslaande tuindeuren ontzettend veel lichtinval geniet. Daarnaast wordt u op prachtige wijze in directe verbinding gebracht met het buitenleven. In de wintermaanden is het heerlijk toeven bij de modern hout gestookte open haard, die volledig afsluitbaar is d.m.v. een glazen schuifwand. Bij zonnig weer kunt u gebruik maken van de elektrisch bedienbare screens die gemonteerd zijn bij de schuifpuien aan de zuidzijde. Kortom, een bijzonder fijn vertrek in alle jaargetijden!

Afwerking: tegelvloer met vloerverwarming, hoge stucwerk wanden en een hoog stucwerk plafond met dimbare spots.



Moderne en luxe keuken (2016) uitgerust met Siemens Studioline inbouwapparatuur. De keuken is opgesteld met een schiereiland voorzien van bar en beschikt daarnaast over een groot composiet aanrechtblad met veel werkruimte, een 1 1/4e spoelbak, 5 pits inductie kookplaat, een combi magnetron/oven, een combi oven-stoomoven, vriezer, koelkast, vaatwasser, quooker met multifunctionele mengkraan en een volledig ingebouwde afzuigkap met afstandsbediening. Middels openslaande deuren is de tuin toegankelijk.

Afwerking: deels houten en deels tegelvloer.  



Royale eetkamer die in open verbinding staat met de keuken. Deze ruimte wordt gekenmerkt door hoge raampartijen die tot aan de vloer lopen. Hierdoor ervaart u ook in deze ruimte ontzettend veel lichtinval. Daarnaast biedt deze eetkamer plaats aan een grote eettafel waardoor deze ruimte zich uitstekend leent voor een gezellige borrel of etentje met vrienden/familie!

Afwerking: massief eiken houten vloer, glad stucwerk wanden en een glad stucwerk plafond.



Zeer functionele bijkeuken voorzien van een uitstortgootsteen met mengkraan en wasmachine– en droger aansluiting. Middels een loopdeur heeft u toegang tot de garage.

Afwerking: tegelvloer, deels betegelde, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond.



EERSTE VERDIEPING (alle ramen zijn voorzien van vliegenhorren)

Overloop, drie slaapkamers, badkamer en technische ruimte met vaste trap naar de tweede verdieping.

Afwerking: marmoleum vloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.



Slaapkamer 1: een grote slaapkamer aan de achterzijde voorzien van een airco d.m.v. splitsysteem.  

Afwerking: marmoleum vloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.



Slaapkamer 2: gelegen aan de voorzijde en momenteel in gebruik als kantoorkamer. Vanuit deze ruimte is de derde slaapkamer toegankelijk.  

Afwerking: marmoleum vloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.



Slaapkamer 3: gelegen aan de voorzijde en momenteel in gebruik als walk in closet. Daarnaast is deze kamer voorzien van praktische bergruimte onder de dakschuinte.

Afwerking: marmoleum vloer, structuurverf op de wanden en een spuitwerk plafond. .



Nette badkamer uitgerust met een ligbad voorzien van thermostaatkraan, inloopdouche met thermostaatkraan, zwevend toilet en een tweetal wastafels. Tevens is de badkamer voorzien van een Velux dakraam.

Afwerking: tegelvloer, betegelde wanden en een spuitwerk plafond met spots.



Technische ruimte met opstelling van de cv combiketel (Merk: Remeha, bouwjaar: 2008), omvormer t.b.v. zonnepanelen, centrale afzuiginstallatie en inbraakalarmcentrale.

Afwerking: marmoleum vloer met deels spuitwerk en deels stucwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk en dakplaten.



TWEEDE VERDIEPING

Deze ruimte is nu in gebruik als bergzolder maar kan tevens worden gebruikt als logeerkamer daar deze kamer plaats biedt aan een tweepersoonsbed. Verder is de kamer voorzien van een tweetal Velux dakramen met vliegenhorren.



EXTERIEUR

Inpandig bereikbare garage

Opgetrokken met baksteen (spouw) en voorzien van een plat dak bedekt met bitumen. De garage is toegankelijk middels een stalen kanteldeur met aparte loopdeur en is verder cv verwarmd en voorzien van elektra en water aansluiting.



Carport (2021)

De carport is voorzien van spots in het plafond en biedt daarnaast parkeergelegenheid aan een tweetal auto’s waarvan één onder de carport kan staan. Op en rondom het perceel heeft u volop parkeermogelijkheden.  



Schuur met veranda

Opgetrokken met hout en voorzien van een zadel dak bedekt met pannen. De schuur is toegankelijk middels een loopdeur en is voorzien van elektra. De aangebouwde veranda met steiger is een heerlijke plek om aan de vijver te genieten van het buitenleven.



Fraai aangelegde tuin

De tuin is voorzien van een grote vijver, gazon, diverse terrassen waarvan één terras is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnedoek, houten bergschuurtje, kweekkas, kippenhok en diverse borders met volwassen beplanting en bomen. Er is in deze tuin altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden en middels een achterom is de tuin toegankelijk (voor aanhangwagen, caravan of camper). Aan de achterzijde kijkt u prachtig weg over de weilanden, zelfs tot aan de Chaamse Bossen toe, waardoor u veel rust, ruimte en vrijheid zult ervaren.  





OVERIGE INFORMATIE

Type woning: Vrijstaande woning.

Bijgebouwen: Inpandige bereikbare garage, schuur met veranda, houten berging, kippenhok, kweekkas en carport.

Bouwjaar: 1995 (in de loop der jaren verbouwd/gemoderniseerd).

Inhoud: 707 m³.

Woonoppervlakte: 163 m².

Perceeloppervlakte: 1.066 m².



Bouwstijl: Baksteen (spouw).

Dak en dakbedekking: Zadeldak met pannen.

Begane grond vloer: Betonnen vloer.

1e verdiepingsvloer: Betonnen vloer.

2e verdiepingsvloer: Houten vloer.

Isolatie: Dak-, muur- en vloerisolatie.

Kozijnen: Houten kozijnen met geheel dubbele beglazing.

Verwarming: Middels cv-combiketel. Merk: Remeha, bouwjaar: 2008.

Warm water: Middels cv-combiketel. Merk: Remeha, bouwjaar: 2008.

Overig:

- voorzien van 20 zonnepanelen (5.200 kWh)

- voorzien van inbraakmeldinstallatie

- voorzien van centrale afzuiginstallatie.



                        

























 

Kenmerken

Woonoppervlakte
163
Perceeloppervlakte
1066
Inhoud
707
Bouwjaar
1995
Extra ruimte
33
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Inpandig, Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object