Plan bezichtigingBel makelaar

Nieuwendijk 11

Verkocht
Excellent
Noordeloos
€ 695.000 k.k.
1690
 m²
154
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Karakteristieke woonboerderij met een ruim perceel in Noordeloos.- Eventueel geschikt voor dubbele bewoning,

- Open loods ( circa 160 m²) met ruime mogelijkheden & 19 zonnepanelen,

- 4 slaapkamers & circa 154 m² woonoppervlak.Deze grote woonboerderij met uitzicht over de polder biedt talloze mogelijkheden en een zee aan ruimte! Diverse oude elementen zijn bewaard gebleven, zoals het balkenplafond in het woongedeelte en de keuken. Daarnaast heeft de woning een ruime slaapkamer (voormalige opkamer met bedstee) en een badkamer op de begane grond. Altijd de droom gehad om een eigen wijnkelder te hebben? De kelder onder deze woning biedt daar zeker mogelijkheden voor. De oude koeienschuur is ideaal voor de enthousiaste klusser als hobbyschuur. Kortom, alle mogelijkheden en ruimte om van dit huis jouw droomhuis te maken!De globale indeling:Begane grond: de entree met trapopgang geeft toegang tot de woonkamer en een slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van inbouwkasten, dit was voorheen een bedstee. De woonkamer met veel lichtinval beschikt over een open haard en een vaste kast. De ruime keuken met aansluitend de hal is te bereiken via de woonkamer, de keuken beschikt over een open haard en diverse inbouwapparatuur waaronder, een vaatwasser, spoelbak, combi-oven, 4-pits inductieplaat, afzuigkap een koel-vries combinatie. De hal in het achterhuis kan via de keuken en van buiten worden bereikt, in deze hal is ook de meterkast gesitueerd. De hal aansluitend de keuken geeft toegang tot de badkamer, separaat toilet en de grote berging/achterhuis. De badkamer is voorzien van een wasbak, douche en een witgoedaansluiting. Het achterhuis was voorheen een stal, heeft een ruime werkplaats, een achteruitgang en een geiser.Eerste verdieping: de overloop met bergzolder geeft toegang tot 3 slaapkamers en de (hooi)zolder. Eén slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een bergruimte met knieschotten. De slaapkamer aan de zijkant is voorzien van een dakkapel en een vaste kast.Tweede verdieping: deze bergzolder is per vlizotrap bereikbaar en biedt voldoende ruimte voor het bergen van spullen.Tuin:

- Groot perceel van circa 1.690 m²,

- Ruim erf met een open loods, deze loods is voorzien van een eigen stoppenkast en 19 zonnepanelen, overige 21 zonnepanelen op het dak van de loods zijn eigendom van de buren en liggen hier middels een houtconstructie. Het dak van de loods biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van extra panelen!

- Op het achterliggende perceel zijn de schuren inmiddels verwijderd, dit perceel wordt ingericht met een pluktuin en een kas.Goed om te weten:

- Er is een kelder aanwezig van circa 16 m²,

- Het bestemmingsplan laat dubbele bewoning toe in de woonboerderij, alle vergunningen hiervoor dienen nog wel te worden aangevraagd.

- Er wordt gebruik gemaakt van de ouderdomsclausule en de asbestclausule.Ligging: Het dorp Noordeloos is gelegen in het logistieke middelpunt van de grote steden en heeft desondanks zijn landelijke karakter weten te behouden. Het dorp staat bekend als een gezellig en levendig dorp waar altijd wel bedrijvigheid is. Het dorp maakt deel uit van het gebied "de Alblasserwaard", een veenweidegebied welke van oudsher wordt opgesierd door slootjes met knotwilgen, weilanden met zwartbonte koeien en langs de riviertjes en stroompjes gelegen boerderijen. Het gebied wordt rondom begrensd door verschillende plaatsen zoals Gorinchem, Vianen, Sliedrecht en Alblasserdam. Een grotere plaats zoals Utrecht is met het openbaar vervoer en de auto in circa 30 minuten te bereiken.

Kenmerken

Woonoppervlakte
154
Perceeloppervlakte
1690
Inhoud
1396
Bouwjaar
1870
Extra ruimte
194
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Open haard
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0183 67 29 92) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object