Buitenstates in Flevoland

Zoek je een villa in Flevoland? Wij zijn je graag van dienst in een van de verschillende landelijke gebieden waar je op zoek kunt gaan naar een bungalow of een vrijstaande woning, afhankelijk van de inhoud en het perceeloppervlakte die je zoekt. Ben je op zoek naar een grote woning waarin je voldoende de ruimte hebt, of zoek je een woonboerderij in Flevoland met een groot perceel land? Wij helpen je graag de geschikte woonboerderij of vrijstaande woning te kopen, of kunnen je helpen je landgoed in Flevoland te verkopen.

Bekijk het aanbod

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

102 Buitenstates in Flevoland

Lijstweergave
Kaartweergave
{{house.city}}
{{house.price}}
{{house.lot_area}}
 m²
{{house.living_area}}
 m²
Verkocht onder voorbehoud

Jouw landelijk gelegen woning verkopen?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Op zoek naar jouw droomwoning?

Stel een gratis zoekopdracht in en ontvang het nieuwste aanbod
Gesponsord

Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl

Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.
Hmm, het lijkt erop dat er geen objecten zijn die binnen je zoekeisen vallen.

600+

Verkochte woningen per jaar

18,4%

Dichter bij de vraagprijs dan concullegas

€7.000

Hogere gemiddelde verkoopprijs

14.520

Kopers op zoek naar een landelijk object

Buitenstate gaat veel verder dan enkel het aanbod aan landelijke woningen tonen. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Jeroen van Dinther

Jouw eigen landelijke woning verkopen?

Kosteloos en vrijblijvende indicatie van uw woningwaarde
Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object
Verkopen met Buitenstate

Villa kopen in Flevoland

Wil je een villa kopen in Flevoland en ben je daarvoor op zoek naar een specialist, die bijvoorbeeld veel ervaring heeft met landgoeden, villa’s, woonboerderijen en ruime bungalows? Wij kunnen je uitstekend adviseren over de verschillende woningen en de mogelijkheden in de omgeving. Wil je specifiek een villa kopen in Flevoland, of zijn er daarnaast ook andere provincies waar je naar kijkt? Wij kunnen je bij Buitenstate door heel Nederland van dienst zijn, bijvoorbeeld ook in Utrecht of in Overijssel.

Landgoed verkopen

Wil je je landgoed in Flevoland verkopen en zoek je naar een platform om je woonboerderij, villa of bungalow aan te bieden? Wij presenteren je woning online, in combinatie met de vraagprijs, het perceeloppervlakte en de inhoud. Dit zorgt voor een overzichtelijk geheel, dat een maximale respons oplevert bij onze specifieke online doelgroep.

Koop een boerderij in Lelystad

Wij helpen je een boerderij te kopen in Lelystad en omgeving, of kunnen er in de buurt van Almere voor zorgen dat je een geschikte villa of woonboerderij aan kunt kopen. Zoek je naar een specialist die je kan helpen met de koop of verkoop van je landelijke woning in Flevoland? Wij zijn je er graag mee van dienst, uiteraard op basis van onze uitgebreide ervaring en expertise. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, wij helpen je dan graag je woning te kopen of verkopen.

Buitenstate makelaars