Buitenstates in Friesland

Friesland
Wil je landelijk wonen in Friesland en ben je op zoek naar een specifiek aanbod van woonboerderijen, vrijstaande woningen en villa’s? Wij richten ons bij Buitenstate uitsluitend op de landelijke woningen, om je op een heel gerichte wijze van dienst te zijn, met de woningen die je interesseren. Wil je aan de andere kant je landelijke woning verkopen in Friesland? Dan vind je bij ons op de website het ideale podium om je woning bij geïnteresseerden onder de aandacht te brengen. De combinatie van duidelijke informatie en foto’s van je woonboerderij zorgt voor een vlottere verkoop, uiteraard voor de prijs die je in gedachten heeft.

Bekijk het aanbod

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

102 Buitenstates in Flevoland

Lijstweergave
Kaartweergave
Verkocht onder voorbehoud
{{house.city}}
{{house.price}}
{{house.lot_area}}
 m²
{{house.living_area}}
 m²

Jouw landelijk gelegen woning verkopen?

Maak gebruik van onze grote zoekers database van ruim 20.000 zoekers! Kom snel in contact met de beste koper voor jouw landelijk gelegen woning.

Op zoek naar jouw droomwoning?

Stel een gratis zoekopdracht in en ontvang het nieuwste aanbod
Gesponsord

Karaktervol houtwerk in the spotlight

Van grachtenpand tot Brabantse boerderij
Hmm, het lijkt erop dat er geen objecten zijn die binnen je zoekeisen vallen.

Gerelateerde artikelen

600+

Verkochte woningen per jaar

18,4%

Dichter bij de vraagprijs dan concullegas

€7.000

Hogere gemiddelde verkoopprijs

21.522

Kopers op zoek naar een landelijk object

Makelaar Jeroen van Dinther

Buitenstate gaat veel verder dan enkel het aanbod aan landelijke woningen tonen. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Jeroen van Dinther

Jouw eigen landelijke woning verkopen?

Kosteloos en vrijblijvende indicatie van uw woningwaarde
Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object
Verkopen met Buitenstate

Woonboerderij kopen in Friesland

Bent je op zoek naar een nieuwe woonboerderij in Friesland, of kom je uit een ander deel van Nederland en wil je graag in het heerlijke Friese land komen wonen? Wij kennen de omgeving goed en kunnen je bijvoorbeeld van dienst zijn in landelijke gebieden als IJlst, Haulerwijk en Hemrik. Daarnaast kun je bij ons terecht voor villa’s en vrijstaande woningen in een aantal andere landelijke gebieden. We vertellen je graag meer over de omgeving, of kunnen gericht voor je op zoek gaan naar een geschikte woonboerderij in Friesland. Wil je een specifiek type woning kopen of zoekt je naar een bepaalde inhoud? Je kunt gebruik maken van onze filtermogelijkheden, of ons doorgeven waar je naar zoekt.

Verkoop je vrijstaande woning

Heb je een vrijstaande woning in Friesland en wil je die graag verkopen? Je kunt gebruik maken van de algemene verkoopkanalen, maar hier bij Buitenstate presenteren we je woning aan een specifieke doelgroep die graag landelijk woont. Dit betekent dat je de kans op succes een stuk groter kunt maken. De verkoop van je vrijstaande woning zal vlotter plaatsvinden, onafhankelijk van het type bungalow of villa dat je aan te bieden hebt. Wil je daarnaast ook een andere villa of boerderij kopen, in Friesland of in een van de andere provincies? Op de website presenteren we je graag de beschikbare woningen.

Koop een villa in Leeuwarden

Friesland staat bekend om de landelijke gebieden met villa’s en woonboerderijen, maar wat dacht je daarnaast van een landelijke woning in Leeuwarden? Ook daar zijn we je graag mee van dienst. Blader op je gemak door ons online aanbod en koop binnenkort wellicht een mooie villa, of geef ons aan waar je naar op zoek bent zodat we daarmee aan de slag kunnen. Heb je vragen over onze dienstverlening of over een van de landelijke woningen in Friesland? Wij horen graag van je.

Buitenstate makelaars